Jump to content

Hansol

Forumdeltagare
  • Posts

    588
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by Hansol

  1. Då Graziano lådan är ~750 mm lång så borde du få in den under huven , jag har ju lyckats peta in Modena 360 lådan under karossen och den mäter ~850 mm. Sen hänger det ju lite på längden på modular motorn , men i värsta fall går det ju att peta paket lite framåt. The Graziano 6.pdf (dropbox.com) Här är en som plockat ihop en Graziano med Coyote motor inspirerande bilder om inget annat :)
  2. Tycker absolut du ska lägga ormboet över drivaxlarna ger en fräckare uppsida på bilen .
  3. Hansol

    Köpa rör

    Denna tråd innehåller t o m köp i din stad :)
  4. De dagar du hittar en Porsche 911 G50 låda för 30-40 tsk är länge sedan förbi ,du måste nog dubblera den prislappen. Annars är ju Renault un1 -lådan populär ute i europa tyvärr kanske det börjar bli tunt med dom med.
  5. Fortsatt lågintensiv tillverkning , denna gång har det blivit en uppdatering på centrummuttrarna.
  6. SAE Grade 8 ska motsvara 10,9 enligt detta dokument. Teknik200sve.indd (mattssons.com)
  7. Hansol

    Wingnut

    Grattis till avklarad SFRO 1 ! När det kommer till ECU så slå en bläng på Fueltech och deras produkter är stora i USA och med bra support. FuelTech USA
  8. Hej , finns väl en del som kör med volvo 240 styrväxel vad jag vet . Tror du inte det blir problem med sfro och dina Granada spindlar, har för mig att de inte är så positivt inställda till dessa .
  9. Elektrische Wasserpumpe für BMW E90 83 E60 325i 330i 525i 530i X5 N52 53 6941689877191 | eBay Elektrisch Wasserpumpe Kühlmittelpumpe Für BMW 1er 3er 5er 6er 7er X1 E60 E90 | eBay Finns som sagt till bättre priser från Tyskland och med överkomlig frakt
  10. Det är inte så att du ligger inne med en modell på dina "kopp-pluggar" som du skulle kunna tänka dig dela med dig ?
  11. Fege ,tänker du gå på Lucas L691 lampor eller tar du något i närheten ?
  12. Eftersom firman förr i a f höll på med legotillverkning för industrin så kanske även denna eventuella satsning riktar sig mot det hållet. Ställer mig tveksam till att marknaden för monocoque-chassi är så pass stor för en sådan investering skulle kunna räknas hem.
  13. Jag kan nog få med mig från jobbet . Alternativt finns de att köpa här. Anchor nut metric (fixed) | Nordic Aviation
  14. Kolla in om denna är det du söker Audi Workshop Manuals > A4 Mk1 > Power transmission > 5 & 6-Speed manual gearbox 01E, Front-wheel drive > Technical data > Gearbox identification > Code letters, allocation, ratios and capacities (workshop-manuals.com)
  15. En väg att gå är väl att göra infästning med valmöjligheter , vi som har hovleverantörens chassie har fått säkra upp den vägen 🙂
  16. Flikar in , hänger inte måttet på reaktionsstagsinfästningen på C-C höjden på uprightsen med eller kör du med SGT prylar där med kanske ?
  17. schematiskt blir det ju som såhär och det är väl precis så du har
  18. Vet iofs inte hur din catchtank är utformad , men du bör väl ha en överrinningsutgång på den som leder tillbaka till huvudtanken ?
  19. Jag har handlat från denna firma i Tyskland , bara positivt att säga om dom. Finns en knippe liknande försäljare i Tyskland https://www.ebay.com/str/sekfzhandel
  20. Tänk den som kunde fått unna sig en sådan lyx under sitt bygge. Kan villigt erkänna att jag numer hatar glasfiber i alla dess former . Lycka till med ditt bygge kommer med all säkerhet bli en riktig ögonsten
  21. Hansol

    Wingnut

    Vet inte om det är till hjälp gällande vinklar men om du räknar på rörets omkrets och delar med 360 får du fram hur mycket varje grad är i sträcka. Blir en hjälp att hitta dina vridningar mellan bockarna.
  22. Har börjat peta lite med insprutet plenumkammare och trottelhus något sånär klart, inväntar på att runners samt injectorsäten ska bli färdig svarvade ,sedan kan man slutföra det hela förhoppningsvis.
  23. Hej Gustaf Nu när du är inne i Kellermann träsket och blinkers så har jag sett en ny man släppt 2022 (tror jag) är även den ok för bil ? Kellermann – Atto Integral MC-Blinkers för inbyggnad Kellermann - Atto Integral MC-Blinkers för inbyggnad - Hojstyling.se <=== Länk mvh// Peter
  24. Blir hur stiligt och snyggt som helst detta .
×
×
  • Create New...