Jump to content

Christer J

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  3055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Everything posted by Christer J

 1. Går bensinpumpen när du kör startmotorn? Den ska gå efter 1 sek efter att du släppt nyckeln från startläget. Isf har du vevaxelgivare ok. Nästa är att kolla gnista.
 2. Luftmassemätaren😄😄 Nädå.. Men har du kollat bränsletrycket innan du byter en massa grejor? Slangen till tryckregulatorn? Silarna i spridare?
 3. Ta en knapp till og900 backspegel och ryck av knoppen så har du ju bara en liten pinne kvar som du kan sätta en svarvad aluminiumknopp på tex
 4. Man lossar ju och justerar tillbaka med ett vanligt 9V batteri om man inte har diagnosinstrument. Borde ju räcka med en glödlampa i serie för strömbegränsningen vid åtdragning.
 5. Krav på lampa. Jag hade Opelok med wire till elmotorn och återfjädrande vippbrytare. Lampa via mikroswitch på elmotorn. Egentillverkad av bla en skruvdragarmotor med växellåda. Blir en annan variant på nya bilen, även den med wire till wilwood bromsok.
 6. Hade bara en växlande brytare på den. Man borde ju kunna förregla via backljudkontakten annars om det är några krav på att man inte ska kunna lägga i vid färd.
 7. Varför ska man inte kunna lägga i en elektrisk p broms när man kör? Det går på mina vanliga bilar, och på förra 7an.
 8. Enklare att besikta med smala hjul än att bygga skärmar.
 9. Det står olika på anvisningen på etiketten, mot det som är tryckt på burken. Jag har alltid gjort som det står på burken och det har funkat på ventilkåpor och oljetråg
 10. Wrinkle paint behöver inte värmas. Jag har inte värmt VHT i alla fall.
 11. De sitter ju i fyra punkter... rullen i golvet, omlänk, bälteslås, golv
 12. Är det här Biltemas 3/8 gamla steglösa, frihjulsmodellen så köper jag den.
 13. Mina stolar var fasta i förra bilen. Det blir dom i den nya också. Skruvade i golvplåten, 1,5 mm.
 14. Mattias Ledin, Ledin motorsport har radie 170 till 45mm rör. Dessutom 20% billigare än Finess på alla bågar
 15. 210 liter i timmen räcker till mer än 300 hk kontinuerligt. Håller man fullt med 600 hk så länge att en catch blir tom?
 16. De drar rätt mycket ström om inte annat, min 044 drog över 10 A om jag inte minns fel och räcker till mycket effekt.. Walbron drar väl ännu mer? Det borde ju egentligen räcka med två matarpumpar som klarar flödet till en catchtank med mindre ström och en 044 till 600 hk.
 17. Jag sänkte golvet på min förra 7a för att sitta mer i bilen, än på den. Gjorde dock inte en låda som på nedre bilden, plåten lutade nedåt/bakåt som en kil. Passade fint med vinkeln på stolarna samtidigt.
 18. Blinkers grön. Oljetryck, laddlampa och varning för temp är väl inget du måste ha, även om det är bra. Har du inget dimljus så behöver du ingen kontrollampa.
 19. Fördelen med att börja är ju att man blir bättre för varje gång. Och det går ju att justera rätt mycket innan plåten är helt utom räddning. Den blir ju tunnare och större, så det man får klippa bort sparar ju vikt 😁
 20. https://www.summitracing.com/parts/wil-330-12646 De här passar och kan vara ett alternativ med stående pedalställ och dåligt med höjd till separat behållare tex. Det är ju krav med varning eller synlig nivå.
 21. De ska ju gå att använda flera gånger så länge dom inte är skadade på något vis och är rätt dragna. Det finns mått på ursprunglig längd. Men med tanke på vevstaken så kan ju dina skuvar ha sträckts om det svarvat runt material i storändan.
×
×
 • Create New...