Jump to content

Christer J

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  3064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

Everything posted by Christer J

 1. Det ser lite läskigt ut att ha såna kanter i halshöjd.
 2. Skramla till en resa med Rallybåten. Jag uppskattade det i alla fall 😊
 3. Det ska inte vara några problem med stålrör, det sitter ju som standard på de flesta bilar. Däremot är dom betydligt hårdare att jobba med, så det krävs bra koningsverktyg.
 4. 1an kan ju gå fall pga chokeeffekt av givaren och fästet. Trmpgivaren borde väl egentligen kunna sitta i plåten och bara sticka ut i luften inne i filtret? Det borde ju vara ganska lika temp i det utrymmet. Ventiltätningarna är väl lite av Pintos kännetecken, men 20000 mil är även det ganska respektabelt
 5. Bilskrot. Klipp en härva för kaffrpengar. Bra kvalitet, billigt och alla omöjliga färger.
 6. Jag överdimensionerade. 18x2 hydraulrör och 25x3 plattjärn mot skärmen. Tre infästningar i skärmen, men varken mina 1500 mil, eller nästa ägares bekymmer.
 7. Det relät drar med pulserna från tändningen så att inte pumpen startar förrän vevaxeln snurrar och tändningen gått igång. Alltså inte ersättningsbar med ett vanligt relä.
 8. Går bensinpumpen när du kör startmotorn? Den ska gå efter 1 sek efter att du släppt nyckeln från startläget. Isf har du vevaxelgivare ok. Nästa är att kolla gnista.
 9. Luftmassemätaren😄😄 Nädå.. Men har du kollat bränsletrycket innan du byter en massa grejor? Slangen till tryckregulatorn? Silarna i spridare?
 10. Ta en knapp till og900 backspegel och ryck av knoppen så har du ju bara en liten pinne kvar som du kan sätta en svarvad aluminiumknopp på tex
 11. Man lossar ju och justerar tillbaka med ett vanligt 9V batteri om man inte har diagnosinstrument. Borde ju räcka med en glödlampa i serie för strömbegränsningen vid åtdragning.
 12. Krav på lampa. Jag hade Opelok med wire till elmotorn och återfjädrande vippbrytare. Lampa via mikroswitch på elmotorn. Egentillverkad av bla en skruvdragarmotor med växellåda. Blir en annan variant på nya bilen, även den med wire till wilwood bromsok.
 13. Hade bara en växlande brytare på den. Man borde ju kunna förregla via backljudkontakten annars om det är några krav på att man inte ska kunna lägga i vid färd.
 14. Varför ska man inte kunna lägga i en elektrisk p broms när man kör? Det går på mina vanliga bilar, och på förra 7an.
 15. Det står olika på anvisningen på etiketten, mot det som är tryckt på burken. Jag har alltid gjort som det står på burken och det har funkat på ventilkåpor och oljetråg
 16. Wrinkle paint behöver inte värmas. Jag har inte värmt VHT i alla fall.
 17. De sitter ju i fyra punkter... rullen i golvet, omlänk, bälteslås, golv
 18. Är det här Biltemas 3/8 gamla steglösa, frihjulsmodellen så köper jag den.
 19. Mina stolar var fasta i förra bilen. Det blir dom i den nya också. Skruvade i golvplåten, 1,5 mm.
 20. Mattias Ledin, Ledin motorsport har radie 170 till 45mm rör. Dessutom 20% billigare än Finess på alla bågar
 21. 210 liter i timmen räcker till mer än 300 hk kontinuerligt. Håller man fullt med 600 hk så länge att en catch blir tom?
 22. De drar rätt mycket ström om inte annat, min 044 drog över 10 A om jag inte minns fel och räcker till mycket effekt.. Walbron drar väl ännu mer? Det borde ju egentligen räcka med två matarpumpar som klarar flödet till en catchtank med mindre ström och en 044 till 600 hk.
×
×
 • Create New...