Rikard Larsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  3536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Rikard Larsson last won the day on June 1

Rikard Larsson had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About Rikard Larsson

 • Rank
  Är det kul med turbo?
 • Birthday 07/30/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://seven.no-ip.info

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Rikard Larsson
 • Ort
  Malmö

Recent Profile Visitors

15657 profile views
 1. Wow, rätt mycket bättre än Saabs saxofon :) Tur du inte fick tag i aluminium!
 2. OK. Då kanske du ska titta på inloppsröret från en Saab. Krävs i så fall lite aluminiumsvetsning. Översta delen på bilden ansluts med en typ av V-bandsklämma och tätas med en o-ring.
 3. Wow, coolt projekt. Vad är det för pulver i en sån maskin? Och det här med att fräsa en kaross. Har du en egen stor CNC?
 4. Det går bra med silikonslang och slangklämma på inloppet. Där är ju inget övertryck.
 5. Lagom till sommaren! Grattis
 6. Vissa amatörbyggda fordon måste genomgå en registreringsbesiktning innan de kan undantas från kravet på besiktning. "Undatas" Låter som vi ska slippa skruva av och på besiktningslampor :)
 7. 1. Har du möjlighet så kör via motorstyrningen. Varför inte liksom, en komponent mindre att bry sig om :) Antar att även streetversionen har någon utgång som är lämplig. 2. I topplocket. Det är motorns temperatur man vill veta. Går säkert att ha den på slang eller i kylaren också, men det känns som att det finns risk för tempdiffar beroende på hur varmt det är i motorrummet etc. 3. Beror på vad du ska ha för instrument. Oftast blir det väl sensorn som medföljer instrumentet. Om du inte kör någon display kopplad till maxxecu. Sensorn till instrumentet kan sitta på slang, inte så kritiskt. 4 och 5 blandar jag mig inte i :)
 8. Säker på att det är 2 och 3 som tappas? Du skulle i så fall kunna byta plats på signalkablarna in i tändspolen och byta plats på tändkablarna. Allt sitter parvis. Om det är fel på tändspolen eller drivsteget i MS så borde du tappa 1 och 4 istället.
 9. Det är nog tur att mitt nya hus ligger på sämsta möjliga vis för solkraft. Vanligt 1,5-planshus med gavel spikrakt mot söder och garagetaket i skugga åt norr :)
 10. Grattis!
 11. Vågar inte... (ska flytta till nytt hus om 3 månader)
 12. Ser ut som två ställdon per suntracker. De rör sig alltså både våg- och lodrätt? Vad är det som sitter överst i mitten på alla suntrackers? Sensor för att sikta mot solen? Eller rör sig suntrackersen efter uträknade banor?
 13. Så här ser min ut. Volvo 240. Här syns delen som kan glida ur sitt fäste som Gustaf nämner.
 14. Är det någon handdriven och hemmabyggd rörbockare? Ser intressant ut.
 15. Den är bra cool redan nu!