Jump to content

Mattisan

Forumdeltagare
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Mats Paulsson
  • Ort
    Klågerup
  • Locost-status
    Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Då står turen att tillverka en huv och ”torped”. Mekaniska, el m.m är min styrka, men plåt biten är jag inte hemma på, enklare bockningar är dock inga problem, men nu ska det bli bra plåtarbeten. Aluminium plåt har jag. Behöver hjälp av någon runt Malmö, helst i Skåne. Någon som kan eller vet var man kan vända sig ??
  2. Då står turen att tillverka en huv och ”torped”. Mekaniska, el m.m är min styrka, men plåt biten är jag inte hemma på, enklare bockningar är dock inga problem, men nu ska det bli bra plåtarbeten. Aluminium plåt har jag. Behöver hjälp av någon runt Malmö, helst i Skåne. Någon som kan eller vet var man kan vända sig ??
  3. Tack för all hjälp ! Oavsett vad som händer går bygget vidare och blir kanske bara banbil 😀
  4. Har letat mer. Kan det stämma med att en ram är tillverkad av precionsstålrör sort S235JRG2, din2395 25x25x1,6 samt Din2394 runt 25x2. Tillverkade av kallvalsade band motsvarande ss1142. Är detta material godkänt att bygga med idag ?? Detta är inte min starka sida därav frågorna.
  5. Problemet att de inte har det därav att jag söker med lyckta efter ett dokument från en av de andra ramarna eller allra bäst telefon nummer till Magnus eller Lars som tillverkade dem, hittade några nummer men når ej fram tyvärr, vill bara få rätt på detta nu så jag kan bidra med ytterligare en typ 7:à till på vägarna och träffarna i sommar.
  6. Nej, finner den inte i den enorma högen.
  7. Undrar om någon vet materialspecifikation på en Esther super seven ram från grabbarna i Ugglerum. Eller kanske var man kan söka ???
  8. Hade tänkt klä seven med alu som tänkt vara ”naken” sedan, rekommenderade krav på aluminium i det fallet ?
  9. Jajamensan, därav den andra byggbesiktningen. Blir samma bes man då jag kan åtgärda de små anmärkningarna från tidigare besiktning👍
  10. Tack Kjellander, verka vara något på spåret här, har vi något uppslag kanske på någon man kan kontakta som är brinnande duktig på detta. Bygget har stannat upp helt vid denna punkt. När detta är klart utförs byggbesiktningen. Jag vet att det går att genomföra den ändå, men principfast som man är….
  11. Tackar ! Drygt då det är två fördelare, inga brytar spetsar/ kondingar. Endast tändkabel in från tändspolen. Ska inte heller sitta något där. har fått delar av original elsystem, vet inte om jag får rätt på detta. tänkt att köra detta som egen krets. Resterande elsystem har jag inga problem att bygga upp, dock uppdelat i olika kretsar.
  12. Ny här,och hade tänkt lägga upp ett projekt. Kom över ett projekt, super seven, ehster. Idag färdig för sin andra SFRO byggbesiktning. motor alfa Romeo 2,0 ts låda bakaxel/axlar alfa. har dessvärre inget elsystem till den som är att prata om. ska dra allt nytt, vilket nästan kommer gå som smort förutom tändningen till motor som jag är helt lost på. någon som kan och vet hur jag kan koppla in denna. 4 cyl, 2 fördelare, 8 stift. Ska tillägga att den är konverterad från insprutning till förgasare. Måste man köra med original ECU etc… kommer bilder
×
×
  • Create New...