Jump to content

Klubbsson

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Klubbsson last won the day on September 16 2023

Klubbsson had the most liked content!

Reputation

45 Excellent

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Daniel Pettersson
  • Ort
    Eskilstuna
  • Locost-status
    Övrigt

Recent Profile Visitors

1,182 profile views
  1. Har TIG, enfas har inga problem med att köra 6mm med den, fast det beror ju lite på hur man väljer att lägga fogen. Men jag håller med Göran, sälj inte en bra MIG för det saknar jag i bland. TIG är ganska oduglig när man ska laga rost på en gammal bil.
  2. Det viktigt att ha koll på integrationstiden när man mäter ljud. Tyvärr så mins jag inte vilken man ska välja🙄 Värdena tenderar till att bli för låga om man väljer fel.
  3. Du ska köpa denna https://electromen.com/en/products/item/motor-controllers/dc-motor-below-10A/EM-140A gör allt du vill på ämnet med bravur.
  4. Efter mycket våndande besluta jag mig för att behålla betonggolvet. Men då är det en glättad betongyta som ser rätt skaplig ut. Allt man gör med ett betonggolv brukar se rätt eländigt ut efter några år.
  5. Titta vad som dök upp i hemma kvarteren i Eskilstuna. Härligt bygge😊
  6. Dimensionen säger standardlager, https://www.remlagret.se/products/dac35650037-hjullager-35x68x37
  7. Provkörning nummer 2. Ljudmätning i egen regi, hum var ju inte helt lätt att få till det. Integrations tid F skulle det tydligen vara. Det lutar åt att det får bli en dämpare till. Låg på 87-92dBa🙄. Sen gick det lite varmt med, antar att kylslangarna blev lite för långa. Någon som har något bra tips på en bra vattenpump, helst med 25mm slanganslutning. Sen hiva jag ut backen. Den blev lite för digital, besiktningsmannen skulle ha riskerat att sätta näsan i ratten. Så nu måste jag hitta på något nytt. Goda idéer mottages tacksamt.
  8. Premiärtur! Gick över förväntan, kändes som att köra en förvuxen gokart. Mycket fix och trix kvar men ett stort steg åt rätt håll. Testkörning Sälbil_komprimerad.mp4
  9. I helgen blev jag svårt mobbad av min pensionärs granne...... Hon kom smygandes när det började låta. "Du måste öka takten på bygget så jag får se resultatet innan jag dör" Mummel... Kylsystemet blev provkört i helgen i alla fall.
  10. Det är en extremt hållbar färg, lite begränsat urval när det kommer till nyanser då det är RAL som gäller. Det var Magnus Viktorsson som tipsade mig, han använder det för lite enklare bilar. Fick även en snabbkurs i hur man ska lacka.
  11. Jag är riktigt usel på att måla, men jag ska försöka själv. Blir det illa så kan jag slipa av och lämna in det till någon som kan det på riktigt. Har en grafiberkaross och kommer använda en polyuretan industrifärg, Tikarula Temadur.
  12. Tack för att du delar detta. Har haft många funderingar på ämnet när jag själv stått med stålskala (bra med liten bil 🙂), vattenpass och digital vinkelmätare och känt mig som en total amatör. Nu kan jag lägga pengarna på något vettigare 🙂
  13. Lysen på gång, det svåraste var helt klart att bestämma sig vad man ska ha. Men det blev en projektorlampa med slutare, Hella blinkers och löst possitions ljus.
×
×
  • Create New...