Jump to content

Jocke4U

Admin
 • Content Count

  2944
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Jocke4U last won the day on September 11

Jocke4U had the most liked content!

Community Reputation

279 Excellent

1 Follower

About Jocke4U

 • Rank
  Snart våras det :)
 • Birthday 03/13/1970

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Alingsås
 • Interests
  Bilar/MC och IT

Profile Fields

 • Namn
  Joacim Järkeborn
 • Ort
  Alingsås
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

18695 profile views
 1. @swedishGT40 Autotec @ Västerås kan jag tänka är bra för dig i samma stad. Att dom inte har en bra webbshop ligger dom i fatet. Dahlhems - dels som ovan säger så verkar dom rätt dyra och dessutom suger deras webbshop riktigt (man kan ju koka kaffe mellan klicken). Tack för länken @gka men det är nog bara ett fäste utifrån informationen á 305 SEK. Dubbla fästen + bultar/muttrar/brickor ifrån Summit skeppat, tullat å klart för 1.000 SEK känns då överkomligt (sen suger ju svenska kronans värde) Nog mest lite dålig tajming från min sida att jag nu bara behöver detta från Summit. @LUPUS Nja, inte bara glassbil men den ska röra sig inom sitt tilldelade utrymme. Stum montering blir det inte (initialt)
 2. Kollar efter motorfäste och tänker mig typ Summit Racing SUM-ERSBK3 - Summit Racing® Engine Run Stand Mount Kits men har inte mycket mer på shoppinglistan just nu - så frakten blir väl dyr kontra artikeln. Vilka i EU eller SE kan leverera detta till vettigare pris?
 3. Vill sätta en stjärna ⭐ (eller flera) till @therealpinto a.k.a Gustaf Ulander som aktiv på vårt härliga forum med sin värdefulla kompetens och intresse att hjälpa oss bilbyggare och med sin förankring i ett av de största organen för amatörbyggda fordon dvs SFRO. Tack Gustaf för att du finns här på forumet!
 4. Jag tror det undre utrymmet blir ännu svårare. Jag har en lång bit tills dess dock 😉 Sen är det ju inte bara att uppfylla regelverket utan också (framförallt) att få en så bra funktion som möjligt. Dessa låga bilar behöver ju synas mer än andra (även om de flesta andra bilister kommer vara helt fokuserade på de coola bilarna och glömma alla "Volvo" ). Jag tänker nog blinkers i backspeglarna (bonus) och idag är nog för mig Audi A1 intressantast - andra tips?
 5. @swedishGT40 Kul och bra med en leverantör som skriver ut vilken märkning de har och inte bara "E-märkta" men tror du inte det blir svårt med måtten 45/80 grader i sidled?
 6. Lukten har avtagit mycket samt att delarna står i ett stängt sovrum som dessutom vädras.
 7. Jag kan inte svara på din fråga @ulwe men jag löste det så här (just nu) Bakänden står på altanen och flyttar in i inglasat uterum snart när grill-säsongen lämnar oss. Har skaffat en presenning för att täcka skönheten men får bli till våren i så fall Resterande och "mindre" prylar har flyttat in i ett sovrum på övervåningen 😄 Bor ganska rymligt och "bara" och som särbo så är det bara sonen att diskutera med (=ingen diskussion så länge han har fett bredband och bor i källaren 😄 ) PS. Hade det varit (praktiskt) möjligt så skulle jag kunna ha en svarv i det andra sovrummet på övervåningen 😉 😄 DS.
 8. Sjukt ballt! Kunde du/ni inte skippat kontrollbesiktningen och gått direkt på T12BF ?
 9. Kollade tidigare på kolfiberdämpare men när http://www.pjengineering.co.uk la ner tillverkningen av längre tuber så skippade jag det. Antar det bästa tipset jag har är att skaffa de rostfria delarna från PJ och göra egen kolfiber-tub
 10. Jag kommer - endast akut sjukdom kan hålla mig borta. Dock blir det nog bara dagtid för mig - hade varit najs att "hänga" lite mer men har lite andra "åtaganden".
 11. Jocke4U

  NeoForty

  😄 Det var ett mycket trevligt besök och kanonbra mottagande av Jordi som är CEO. Sen är det Sydafrika så de låg i ett "gated company community" men inga direkta konstigheter att bli insläppt; trodde det skulle vara värre för vi passerade dagen innan. EDIT: När det gäller inspiration så finns det mycket närmare....på detta forum och träffar såsom Magnus träff inom kort (kalendern är blockad 😄 )
 12. Jocke4U

  NeoForty

  Här har det inte hänt så mycket. Beställt och fått lite prylar. Poly-bussningar Kylare (var inte tänkt så - inte det jag behöver först men @heralue tipsade och lika bra att passa på 😄 ) Fler och större paket på väg...
 13. Jag hade en universaldämpare från Ferrita typ som nedan men tror den var ännu större i diameter. Kanske kolla med dom? https://www.ferrita.com/sv/produkter/universaldelar-avgasdetaljer/rostfria-ljuddampare/63-5mm-2-1-2-anslutning/rostfri-universal-ljuddampare-2--rund-1
 14. Tjena, Kollade runt lite och hittade InfinityBox som ska vara något CAN-Bus system för eftermarknad. Är det något vettigt eller är det bara "leksaker"? Några erfarenheter? https://infinitybox.com/can-bus-system-products/aftermarket-products/ EDIT: Såg det via Build diary of a replica Lamborghini Countach QV 5000 S
 15. Vad sprutar du? 2-komp, por-15,....etc?
×
×
 • Create New...