Jump to content

sorin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  427
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

sorin last won the day on May 7

sorin had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About sorin

 • Rank
  Guldmedlem
 • Birthday 12/23/73

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  malmö

Profile Fields

 • Namn
  Sorin Tudor
 • Ort
  Malmö
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

7614 profile views
 1. En liten filmsnutt från semestern

  Kul . Jag är själv från Brasov . Det finns fina platser att se i Rumänien om man har rätt guid . Transfagarasan och Transalpina MÅSTE du köra nästa gång helst med en roligt bil om det går . Vi körde de förra året tyvärr med en tre cylindrig Skoda Fabia :( :( , super fina vägar och fantastisk fin natur .
 2. En liten filmsnutt från semestern

  Den vägen är super för att köra sjuan . Hur hittade ni dit ? Vi körde den i våras i en halv meter snö . 10 mil därifrån kunde ni kört en av världens vackraste väg Transfagarasan .
 3. 500 Maxi

  Ja det är en ford sierra 7 1/2 tum diffklump . För backen tänker jag använda en extra krans och start motor mellan diff och drivaxel knuten på höger sidan typ som denna :http://www.abperformance.co.uk/products.aspx?cat=37&scat=46
 4. Intatrim stolar

  Jag har köpt två Sparco stolar men "Stoneleigh" stolarna är riktig finna .
 5. 500 Maxi

  Händer inte så mycket med Fiaten :( :( men den har fått bromsar , lite plåtar och lampor . Tack Nosliwe för hjälpen med bromsokshållare . Bromsslangar och motorfäste nästa projekt . Har bestämt mig för Mc motor .
 6. Garage rensning

  ingen som behöver en kardan ?
 7. Pedal box

  Säljes pga fel köp . Bud .
 8. Wingnut

  Bröderna Ajden på Rejsa kanske kan ge dig lite tips på framrutan http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=106328&postdays=0&postorder=asc&start=147
 9. Startmotor

  Tror det ska vara från Sierra med automatväxellåda
 10. 500 Maxi

  Hej Tomas . Inte så mycket byggandet mest samla och köpa delar . Jag har inte tagit nåt beslut än ang motor . Fick reda på att Honda har en K20A3 motor på 160HK funderar om jag kan regga med en sådant men Mc motor är inte helt uteslutet heller än.
 11. 500 Maxi

 12. 500 Maxi

  Den är den första som såldes till Japan med en Lancia motor.Kraschades i en hill climb tävling sen när den återställdes fick den en Aprilia motor . Det finns en till i Japan med Alfa motor båda två är reade för gatan i Japan . Finns en till med R1 motor i Belgien bara för tävling . Min är Nr 4 . http://www.500maxi.com/ http://500maxi.jp/
 13. 500 Maxi

  En Type R hade varit fint men då måste den vägga lite .
 14. 500 Maxi

  Hade inte varit för det täta och dyra service intervallerna hade Ducati helt klart varit kul men blir det BEC har jag Hondan som ska bli donator .
 15. 500 Maxi

  Ja viktmässigt hamnar den som du seger . Den ska vara finn vid glass kiosken men den ska klara nån bandag också :) Har du kvar din Audi motor ?
×