Jump to content

Jari

Ledningen
 • Content Count

  789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Jari last won the day on May 12

Jari had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

About Jari

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 10/25/1972

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  I garaget eller i förarstolen
 • Interests
  Bilar, billjud, elektronik, slalom och givetsvis 7.

Profile Fields

 • Namn
  Jari Kinnunen
 • Ort
  Trollhättan
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

6293 profile views
 1. Tackar! Om du inte redan har gjort, så skriv upp dig i anmälningstråden. På det sättet får vi koll på vilka som kommer och kan skapa scheman för flaggvakter mm.
 2. Pär, jag tycker du är lite långsam. För dessa två tog det ju bara 3 minuter att konvertera till en elVWBuss ;)
 3. Vi har kommit överens om att jag, Vedde, Andreas och förhoppningsvis Kjell delar på huvudposteringen under dagen. Hoppas vi kan lösa flaggvaktsposteringarna på dom andra deltagarna, men det får väl tiden utvisa om det blir så.
 4. Anmälda: 1. Kjell Andersson (Ingen körning, men grill och huvudposteringen !) Ha jag blev först ! 2. Mikael Nordin (Körning, eventuellt grillning...) 3. Fredrik Vedde Engzell körning, grillning och huvudpostering. 4. Stefan Sjölin (Körning, eventuellt grillning) 5. Jari Kinnunen (ev. körning, grillning och huvudpostering)
 5. Det brukar rulla ut bilar tidigare än 16:00, så det borde inte vara några problem att smita iväg när ni känner för det.
 6. Kartan på hemsidan är nu uppdaterad. Vi står nästan mitt i C2 fältet.
 7. Infon som jag fick från arrangören sa C2, men kartan säger C1. Vi åker väl in och hittar våran plats.
 8. Ajdå, då får vi leta på annat håll. Är det någon som har ett litet typ 3x3m tält och som kan ta med det på söndag?
 9. Kjell, var det du som hade med ett tält förra året? Det ser ju ut att bli rätt dåligt väder på söndag, så det hade varit skönt att ha lite tak över huvet.
 10. Stämmer. Har rättat till felet i texten nu.
 11. Ni som har tänkt komma nästa helg, det hade varit bra om ni kunde skriva upp er här i tråden. Har även uppdaterat första inlägget med ordningsregler och lapp till bilen.
 12. Välkomna till LocostSweden's årliga bandag (trackday) med tillhörande grill kvällen innan. Bandag 2/8 Bandagen går under SMA's försäkringar (som man bör ha ordnat själv innan). SMA licensen fixar man via deras hemsida: http://www.smalic.se/forare/ Bankörning kräver 2019 medlemskap i LocostSweden dvs 230kr Bankörningen kostar 550kr/förare. Anmälan görs här i tråden och betalning sker till PlusGiro 367442-1 (var noga med att märka betalningen med "Kinnekulle" och "namn"). Skapa ett nytt inlägg i denna tråd där du kopierar tidigare anmälda och lägger till dig själv (med info). OBS 1: Om man idag inte är medlem i LocostSweden så innebär det att 780kr skall betalas in. OBS 2: Glöm inte att grillbuffén ingår på fredagen :) OBS 3: Först vid fullgjord betalning har man platsen garanterad. Regler, checklista och mer information för bankörningen finns här: Regler och rekommendationer för Kinnekulle 2019 med Locost MK.pdf Checklista Kinnekulle 2019 Locost MK.pdf Vi sätter sista anmälningsdag till 19/7 just nu! Detta kan ev. ändras lite senare. Men vänta inte för länge med anmälan. Minderåriga passagerare Minderåriga från 13 års ålder tillåts som passagerare i vissa pass, kolla under bandagsregler ovan vad som gäller. SMA Försäkring När ni skaffar endagars SMA kan ni använda denna information: Tävlingsnamn: Trackday Kinnekulle 20190803 Tävlingsarrangör: LocostSweden Tävlingsgren: Trackday Grillkväll 2/8 Vi har en grillkväll kvällen innan bandagen så också i år, dvs fredagen 2/8. Vi arrangerar så att vi får låna Kinnekulle's grilltunnor och grillbuffé från Köttex. Följande priser gäller: Medlemmar: Gratis Barn upp till 15 år: Gratis Personer över 15 år: 230kr (alternativt att man löser medlemskap och därmed är det gratis att delta i grillkvällen). Eftersom vi inte kan hantera kontanter på plats, så måste man betala in detta på postgiro eller gör upp det med Micke Lvov @heralue (vår kassör), innan man kommer upp till Kinnekulle. Grillen tänds ca 17:00 i den nedre depån. Boende Vi kollar om vi kan få låna funktionärsstugorna även i år. Annars har vi som tidigare år möjlighet att övernatta i nedre depåområdet i eget tält, husvagn eller under bar himmel om man önskar. Bildelsloppis Alla har vi väl delar liggandes som vi inte använder. Ta med detta (om ni har plats), så kan vi köra en bildelsloppis. På så sätt kanske dina överblivna delar kommer till användning hos någon annan. Finbilsutställning eller bara hänga på banan... För den som inte vill köra på banan men som ändå vill komma på arrangemanget, så finns det möjlighet att ställa ut sin bil på gräskullen inne på banområdet. Eller kom för att umgås med likasinnade, bara för att... Ta även med familjen, så kanske dom börjar förstå varför du tillbringar tid i garaget eller framför datorn. Det finns säkert plats att åka med några varv som passagerare i någons bil. Anmälda: 1. 2. Checklista Kinnekulle 2019 Locost MK.pdf Betalt: 1. Stefan Sjölin (559) 2. Andreas Svensson (543)
 13. Jag vet inte om alla är bekväma med att stå vid huvudposteringen och jag gillar inte att ha allt hängandes löst ända tills bandagen. Men jag kommer ändå lägga upp en anmälningstråd strax, så får vi väl se hur f..sen dagen löses...
 14. Tack Vedde! Får vi bara ihop en person till som vill vara och stå vid huvudpostering/ljudmätning, så lovar jag att du får köra mer än tillräckligt. Så alla ni andra som har tänkt komma på bankörningen (om det nu blir någon...), det behövs ytterligare en frivillig person som vill hjälpa till. Uppe och hoppa med er nu!!
×
×
 • Create New...