Jump to content

Jari

Ledningen
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Jari last won the day on November 30 2019

Jari had the most liked content!

Community Reputation

120 Excellent

About Jari

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 10/25/1972

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  I garaget eller i förarstolen
 • Interests
  Bilar, billjud, elektronik, slalom och givetsvis 7.

Profile Fields

 • Namn
  Jari Kinnunen
 • Ort
  Trollhättan
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

6559 profile views
 1. Tack alla som vill vara med och hjälpa till! Bengt Johansson har erbjudit sig fixa maten i år också.
 2. Hej, Nu är våren snart här och därmed bansäsongen också. Vi har bokat Kinnekullebanan lördag 1/8 (med grillning/mat på kvällen 31/7) och söker därför intressenter för att arrangera detta. Känner du att du skulle vilja hjälpa till att arrangera detta, så hör av dig till styrelsen så fort som möjligt.
 3. Nu är det inte långt kvar till träffen, så jag lägger upp en intressekoll för årets Tjolöholm Classic Motor som går av stapeln söndag 17/5. http://tjoloholmclassic.se/ Hur många vill deltaga med sin sjua, GT40 eller liknande bil? Blir vi för få som är intresserade, så tycker jag inte att det är någon större mening att anmäla klubben.
 4. Lägg upp en egen tråd för att kolla intresset. Blir det tillräckligt med folk som vill vara med, så kan man väl anmäla klubben.
 5. Ifall det finns tillräckligt med intresse och utställningen blir av, så kan vi anmäla oss. Men jag har sett senaste åren att intresset har varit väldigt dåligt, så frågan är det blir någon förändring i år. Jag kan lägga upp en tråd om årets utställning, så får vi se.
 6. Vi håller på att undersöka möjligheten att vara med på en Bilträff tillsammans med IKEA Handelsplats i Älmhult 23:e maj. Tanken är att vi försöker få ihop ca 5 bilar och ställer ut dessa i en lokal ihop med en rallyorganisation från trakten, denna lokal ligger bredvid IKEA Älmhult. Handelsplatsens syfte är att locka fler besökare till IKEA och affärer runtom. Känner ni för att ställa upp med en bil, Super Seven, GT40 eller liknande, så kommentera i tråden. Har ni ett pågående bygge i närheten som ni vill dra dit på kärra, så är det väldigt välkommet. Just nu är detta bara som sagt en undersökning, men ville ändå få er att "Save The Date" så att säga. Återkommer med mer information längre fram.
 7. Jag får kompensera det med mycket lyft och stora ventiler! ;)
 8. Förra helgen var jag ner till Skåne och hämtade en ny motor, med en del godis inuti. Det blev en till B230FK. Nyligen genomgången med nya H-profilstakar, X-honad, nya ACL lager, ARP-bultar till stakar och topp, A-kam och ställbart kamdrev. Sitter en standard 530 topp på den, tror inte det är gjort något med den. Idag rev jag isär den lite för att kolla skicket på den, det såg riktigt bra ut. Planen är att göra i ordning den till en mer säker motor. Toppen ska bytas mot en annan 530 turbotopp som jag har liggandes. Den ska få starkare fjädrar och min Enem V16 Turbo kam (som sitter i bilen idag). Sedan skulle jag vilja ta ur stakar, kolvar och kolla/justera vikten på dom, så att allt blir bra balanserat. Tanken är man ska kunna varva motorn lite mer, vet inte riktigt hur högt man vågar varva. Har idag varvat 7000 med nuvarande motor enligt loggar från bankörningar. Funderar även på att svarva ett av mina svänghjul, för att ta av lite vikt. Sedan ska det på en starkare tryckplatta (har haft lite problem med kopplingsslir när man har laddat på ordentligt på 3:an, 4:an och 5:an). Nästa steg efter motorn blir montering av ett Megasquirt. Har haft ett MS med bredbandslambda liggandes i garaget i några år. Igår kom det även ett paket med lite lämpliga sensorer till det. Sedan får man väl kolla över kylaren, funderar på ett tjockare Caterham kyl från Radtec. Även intercoolern ska bytas mot ett effektivare, samt att rör/slangar ska göras om.
 9. Vi har sett en nedåtgående trend vad gäller deltagare och intresse på våra bankörningar senaste åren, så därför vill vi göra en undersökning på vad medlemmarna vill med bankörningarna framöver. Gå in via länken nedan och rösta på hur, var och när ni vill att dessa sker. Allt sker anonymt. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMZjnqEqxrJ4h3LG9xBRQaBGR3Cv4Np2Bm1fnqG-NoSlu1Qw/viewform
 10. Vill bara tacka alla som kom på grillkvällen, bandagen och alla som hjälpte till med arrangemanget under helgen! Som Vedde skrev tidigare, flöt allt på utan några incidenter. Hoppas alla fick köra sig trötta och att ni hade skoj. Jag var iaf ordentligt trött när jag kom hem på lördagen. Har ni tips på något som kan göras annorlunda eller förbättras på något sätt till framtida arrangemang, så skriv gärna en kommentar här eller skicka ett PM till mig.
 11. Den är beställd och skall vara öppen på lördag.
 12. Det är fortfarande några av er som har anmält sig till banköringen, men som inte har betalat. Se till att få in detta idag.
 13. Uppdaterade första inlägget med tider för lördagen.
 14. Nej då, är inte för sent. Men se till att få in betalningen så fort som möjligt.
 15. För den som är intresserad av sängplats i funktionärsstugorna, se separat anmälningstråd för det.
×
×
 • Create New...