Jump to content

Jari

Ledningen
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Jari last won the day on October 1

Jari had the most liked content!

Community Reputation

87 Excellent

About Jari

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 10/25/1972

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  I garaget eller i förarstolen
 • Interests
  Bilar, billjud, elektronik, slalom och givetsvis 7.

Profile Fields

 • Namn
  Jari Kinnunen
 • Ort
  Trollhättan
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

6131 profile views
 1. Jari

  besiktningbefriad

  Tror nog inte det finns speciellt många som kör 1000mil/år utan snarare närmare den lägre siffran. Själv kör jag ca 200mil/år. Sedan har nog dem flesta sjuaägare bra mycket bättre koll på sina bilar än gemene personbilsägare ute i landet, så jag tycker nog inte att sjuor skall liknas vid en vardagsbil. Jag själv vet exakt vilka brister/svagheter jag har på min bil och har därmed koll på dom hela tiden också, inte bara 1gång/år. Sedan förstår jag inte varför TS beslut om T12BF skall ifrågasättas överhuvudtaget. Har dom beslutat det, så bör vi väl bara rätta oss efter det (och utnyttja möjligheten). Jag fick min T12BF besiktigad samma dag som Jörgen och jag är väldigt glad över det, för nu slipper jag besikta bilen varje år för mina ynka 200mil/år.
 2. Jari

  Caterham clone med B230FK, nu med T12BF

  Idag kom det ett roligt brev, nya regbeviset med koden T12BF inskriven! Därmed blev bilen besiktningsbefriad (eller nästa är 2099-12-31, får väl se om bilen och jag finns kvar då).
 3. Jari

  Caterham clone med B230FK, nu med T12BF

  Det sitter en helt original B230FK på 135hk i den Men jag kan kanske få problem med att jag bantat bilen runt 60kg sedan jag köpte den. Jag mailade bara teknisk support och bokade en tid via vanliga telefontjänsten, så jag vet inte namnet på teknikern.
 4. Jari

  Caterham clone med B230FK, nu med T12BF

  Den borta vid Ö&B, Willys. Det var den närmaste Besikta jag hade hemmavid, hade ju kunnat ta någon annan station också. Priset jag fick på mail från teknikern var visserligen 1200kr, men det kan ha varit gamla priser. Men det spelar mindre roll, bara jag får koden inskriven i papprena.
 5. Jari

  Caterham clone med B230FK, nu med T12BF

  Efter lite inspirerande snack om T12BF under Kinnekulle, har jag idag varit i kontakt med tekniker på Besikta om hur jag skall gå tillväga för att få detta på min bil också. Det enda jag behövde göra är att få en ny registreringsbesiktning, kallad A2 för att få T12BF. Så nu är en ny registreringsbesiktning bokad till 13/9!! Kostar visserligen 1599kr, men det kan vara värt att slippa den årliga besiktningen!
 6. Jag skulle vilja att alla som med på årets bankörning på Kinnekulle tar sig en liten funderare på upplägget vi hade på arrangemanget, alltså att vi körde ihop med Lotusklubben (LCCS). - Är detta något vi vill göra om nästa år eller vill vi gå tilbaka till att köra själva? - Ifall JA till köra ihop med LCCS igen, kan man förbättra på något sätt? Jag vill att ni kommer med era ärliga synpunkter, bankörningarna är ändå något som alla skall känna sig bekväma med. Alla ni andra som inte var med får givetvis komma med synpunkter också!
 7. Det var kul att så många kom på lördagkvällen, alltid kul att sitta och tjöta! Sedan blev vi inte mer än 12 bilar från klubben som körde på söndagen, men vi var bland dom snabbaste på banan iaf!! Jag personligen har lite städande av bil att göra, efter ett litet besök i sandfållan.
 8. Det går bra. Tänk bara på att ifall extrapersonen inte är medlem och över 15år, så måste 230kr betalas antingen som medlemsavgift eller "bara för maten".
 9. Om detta är en alldeles ny anmälan, så tänk på att anmälning till LCCS och betalning måste vara gjort innan du kommer till Kinnekulle. Vi kan inte hantera betalningar på plats.
 10. Det skall gå bra. Jag tänkte göra sista justeringen av maten imorgon.
 11. Uppdaterade 1:a inlägget med uppgifter om sängplatser i funktionärsstugorna.
 12. Filip, din medlemsbetalningen har kommit in. Så det är helt OK att komma på lite mat och sparka lite däck.
 13. Med rådande grillförbud, så blir det i år tyvärr ingen grill. Men det blir lite annan mat ifrån Köttex istället, så vi kommer inte behöva gå hungriga.
×