Jump to content

Jörgen

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  1480
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Jörgen last won the day on July 23

Jörgen had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Jörgen

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 04/21/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vobblaracing.se

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Trollhättan

Profile Fields

 • Namn
  Jörgen Bock
 • Ort
  Trollhättan

Recent Profile Visitors

11125 profile views
 1. Jörgen

  Caterham clone med B230FK, nu med T12BF

  Grattis ,,,mitt papper dök upp igår ,
 2. Jag ringde och frågade och dom sade att så som lupus skrev är det ok att göra men ha den som pendlingsbil gillar dom inte.
 3. när det gäller enskilt godkännande efter en sfro2 osv så ska dom enbart gå efter sfro protokollet ,om det står något exvis som ska kollas på enskilt godkännande bes så görs detta. Sen ska dom mäta upp fordonet och titta på lampors märkning vilket inte sfro ska göra för att sedan föra in infon till TS. Om man som jag (vi ) nu gjort med att begära bes befrielse och då gör en regbes så blir det en bedömning av respektive besiktningman, där har du rätt. Och nu sen i torsdags så är även min besiktnings befriad för alltid. 800:- på Dekra, helt ok pris, tog 10min endast.
 4. besiktningen SKA enbart gå på sfro protokllet så där gjordes det på rätt sätt.
 5. om du inte klarar en bes så går det inte att göra den på en annan station och på det sättet kringå systemet, bes finns ju registrerad som ej godkänd och detta finns på alla besorgan i landet.
 6. Jörgen

  Caterham clone med B230FK, nu med T12BF

  du har väl en orginal 230 motor på 136hk i din bil Jari?;-) Har du nr till teknikern du ska anlita?
 7. Jörgen

  Caterham clone med B230FK, nu med T12BF

  är det på besikta vid LL? Priset var ju överkomligt.
 8. Glömt av detta,,,tusan.. Går det att anmäla sig nu och bara till grillkvällen? ingen körning i år således. Mvh Jörgen Bock
 9. Jörgen

  Kan man få t12bf på redan besiktad bil?

  sevenbilar och cobror bla som redan är bes går att regga om i efterhand, ska beställa tid för min sjua nästa vecka, besiktigade den i våras så en regbes är det enda som behövs.
 10. Jörgen

  acewell hastighetsmätare

  Undrar om nån har en acewell 2803 liggande till salu ? min pajjade för några veckor sedan ,hoppas på en likadan så man slipper koppla om elkablaget ☺️
 11. Jörgen

  Färg till garagegolv

  har målat med biltemas 2-komponent för garage och den blev fantastiskt bra, min lilla hobbylokal på 18kvm målades 2ggr med lite spädning den första, så 2 satser gick åt och det blev lite över.
 12. Jörgen

  A armar

  austin maxi leden är gjord för att sitta på det sättet som bilden visar ,om man använder leder ifrån bilar med mcpherson så är det inte tillåtet då kraften går igenom spindeln istället. då kan leden separera vid lite belastning.
 13. Jörgen

  Dörrar, regnskydd

  Går nog lättare om du specar till vilken bil dom ska passa, annars så kan det bli lite knepigt ☺️. Gärna bild på åket. Kul förresten att du blivit med sjua numer.
 14. Jörgen

  Reggad bil köpes

  vad blev det?
 15. Jörgen

  Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  1mm är nog minimum, det man inte tänker på är att vid höga varvtal så sträcker/flexar sig stakar lite och har man för tight så krockar det.
×