Jump to content

Frena

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Frena last won the day on June 3

Frena had the most liked content!

Reputation

90 Excellent

About Frena

 • Birthday 07/18/1981

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Fredrik Renå
 • Ort
  Höllviken
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

7642 profile views
 1. Topp - vi bevakar vädret! Kollar du om fler är sugna som du känner?
 2. Hej, Nu när jag äntligen har en bil igen är jag sugen på att köra. Skall bli okej väder kommande helg (10-11/7) och det hade varit kul att få ihopa ett gäng. För min del funkar närsomhelst på dagen men behöver vara hemma till 17-snåret. Utgår från Malmö eller Trelleborg. Någon som är sugen? Vilken dag isåfall?
 3. Bilen har nu hamnat hos mig, skapat en egen tråd.
 4. Hej, Enda sedan jag sålde min förra sjua har jag varit sugen på en ny. Ville egentligen bygga en igen, men med två små barn och intensivt jobb är garagetiden högst begränsad. Ovanpå detta brexit som gör allt mycket dyrare och besvärligare. Därför har jag under något år letat efter en välbyggd Westfield eller MK Indy och den som letar, han finner. Till slut fick jag tag på en bil som uppfyllda alla mina kriterier. Sagt och gjort, jag och brorsan tog en dagstripp till Stockholm för att titta på bilen. Det fanns inte mycket, typ inget, att anmärka på. Det blev affär direkt! Att ta bilen på trailer nästan 70 mil enkel resa var första tanken för att få hem den, men med hybridbil visade det sig att dragvikten var begränsad till 920 kg med B-kort. De flesta mindre biltrailers har totalvikt på 1300 kg så det var mission impossible. Fick tag på Laholms biltransport som körde täckta biltransporter. 1,5 veckas väntan, så var bilen hemma. Bilen är för känd för de flesta här på forumet. Det är Lars - "Noshest" gamla bil som han sålde förra året. Mellan mig och Lars har det varit en ägare. Efter att ha kört några mindre turer kan jag bara konstatera att det är en sanslöst välbyggd bil som går som ett skållat troll. Nu skall jag lära mig hantera bilen, till vintern väntar lite småfix så att jag får den som jag vill ha den. Grymt kul att vara med sjua igen!
 5. Vilket bygge! Grymt jobbat, ser fram emot slutresultatet😍
 6. Även om mycket säkert är "bolt-on" får du räkna med mycket fixande ändå. En kompis byggde westfield och där var rätt mycket fix och trix ändå. Vilken Ford-motor är det de kör med, Zetec eller Duratec?
 7. Instämmer med föregående talare. Jag byggde en "icke-standard-bil" för några år sedan, en BOE7. Att inte kunna beställa saker från hyllan, utan behöva fixa och trixa varje gång tar tid. Tror du vinner på att bygga med standardlösningar.
 8. Jag satte ett rör som "omlänkare" på bågen i lagom höjd. Rullarna satte jag sedan längst bak där själva bakpartiets plåt ansluter. Svårt att förklara och har ingen riktigt bra bild på det, inte med rullarna monterade iaf, men principen är likadan som med fyrpunktsbältena. Bälten blev då från höger till vänster, istället för normalt vänster till höger. Har inte bilen kvar så kan tyvärr inte visa mer än såhär.
 9. Frena

  Melex 252

  Detta har jag varit sugen på länge...skall bli kul och se vad du hittar på 🙂 Finns roliga karosser 🙂 https://www.luxurygolfcarts.com/
 10. Bilen således till Tyskland och är nu till salu för 40 500 Euro. Tveksam till att det går bättre att regga den där.
 11. Välkommen! Fin bil! Kul med leksaker! Måste bruka allvar i letandet också.....
×
×
 • Create New...