Jump to content

Johan Weinö

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Johan Weinö last won the day on October 29 2019

Johan Weinö had the most liked content!

Reputation

22 Excellent

About Johan Weinö

  • Birthday 03/23/1966

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Johan Weinö
  • Ort
    Gråbo
  • Locost-status
    Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

600 profile views
  1. Vilka kunskaper och hantverk, ett projekt jag följer med glädje. 💯
  2. Mycket meck för att få allt på plats, bra jobbat med allt.👍 Noterade dina överfall till att hålla styrväxel på plats, har du några bilder på dem mer i detalj? Har några rejäla klumpar i min bil och det är en punkt som ska modifieras innan säsongen drar igång.
  3. Härliga bilder från en fantastisk dag, tack till fotografen. 👍 Ser fram emot att köra igen 2021.
  4. Stämmer in i hyllningskören och tackar för ett kanon arrangemang. Tack till er som arrangerar och till alla som deltar och skapar en så positiv stämning och bandag.
  5. Bengt Johansson (postmanpat) 1 på körning 1 på grill Anders Kamperin (Offroad) 1 på grill. Per Adelsson(Pac), 1 på körning (B) Göran Nilsson. 1 körning, 1 grill Kjell Andersson. funktionär 1 på grill Roland Käll, funktionär 1 på grill Andreas Svensson, grill och körning. (B) Jakob cederblad(jake),1 körning, 1 grill (B) Jari Kinnunen, 1 körning, 1 grill Per Ersson funktionär 1 på grill Leif Larson ( men bara kanske beror på om jag kommer hem eller icke covid-19 jobb) kan jag åter komma närmare och när är sista dagen för bestlut? Mikael Nordin 1 körning. Christer Johansson (Christer J) 1 funktionär, 2 på grill, ingen körning Fredrik(Vedde) Engzell, Funktionär, 2 på grill och 1 körning.(B) Mattias Kristiansson 1grill, 1 körning🤟 2 funktionär Lars Andersson. 1 grill 1 körning Per Lindberg 1grill 1 körning Horst Grieger 1 körning Magnus Viktorsson (Ford GT40) 1 körning Magnus Viktorsson (BMW E30) 1 körning Peter Björk (Mazda Miata) 1 körning Anders Eggelind 1grill 1körning Txbias Berndtsxn (lupus) 1körning 1 grill ( med reservation för att jobbet krockat de 3 senaste årena ) Daniel Römer (daromer) 1grill, 1 körning (B) Johnny Johansson 1 körning (B) Fredrik Pousard (fege) 1 grill, funktionär (med reservation för ev. sent avhopp) Johan Weinö 1 körning
  6. Ny bränsletank med tankarmatur färdig och monterad i bilen. Byggde med intern Walbro GSS341, volymen har ökat från 18L till 33L.
  7. Någon som testat om den här funkar som luftare? Har ett inspektionslock uppe på tanken jag bygger, vore ju perfekt att montera den där.
  8. Jag funderade en vända till och valde en intern Walbro GSS341 med samma lösning som du Rikard. Kommer lite bilder framöver när allt är klart.
  9. Tack för input Bengt, då tolkar jag att ditt förslag är att gå på den här lösningen. Ska jag använda t ex en Walbro GSS341 inne i tanken och montera nere i swirlkoppen? Väljer jag intern pump så tänker jag bygga en tankarmatur för pumpen att montera det med. Har en bekant som kör med swirlkopp och externt filter och pump. Han har inte haft de problemen du upplevt, jag forskar glatt vidare i ämnet.
  10. En rund swirlkopp, utlopp i sidled och montera förfilter och bränslepump i linje. Banjo 90 grader med back ventil för att få bränsleslangen i rätt riktning mot kardantunneln. Så får det bli...🙂
  11. Funderingar, tar gärna emot input från er vana bilbyggare. Ska bygga en ny tank för att ersätta den ursprungliga på 16 Liter. Ni ser förra upplägget på tank, sugpump, tryckpump och filter. Ska jag fortsätta med extern tryckpump och montera den så att den är lägsta punkten? Utloppet blir de nere i swirlkoppen och förfilter innan det når pumpen. Ska jag använda t ex en Walbro GSS341 inne i tanken och montera nere i swirlkoppen? Väljer jag intern pump så tänker jag bygga en tankarmatur för pumpen att montera det med.
  12. Vad köpte du för prylar? Är intresserad då jag håller på och bygger ny tank.
  13. Bygger ny tank som blir lägre än den som sitter där nu. Har nivågivare från gamla tanken som blir för lång i nya tanken. Går den att modifiera eller är det bara att köpa en ny i rätt längd?
  14. Bilen lever fortfarande och är numera i mitt garage i Göteborgsområdet... Fortsätter i en egen tråd med mig som ägare...
×
×
  • Create New...