Jump to content

Jörgen

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  1472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Jörgen last won the day on March 8

Jörgen had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About Jörgen

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 04/21/1966

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.vobblaracing.se

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Trollhättan

Profile Fields

 • Namn
  Jörgen Bock
 • Ort
  Trollhättan

Recent Profile Visitors

11083 profile views
 1. Jörgen

  Kan man få t12bf på redan besiktad bil?

  sevenbilar och cobror bla som redan är bes går att regga om i efterhand, ska beställa tid för min sjua nästa vecka, besiktigade den i våras så en regbes är det enda som behövs.
 2. Jörgen

  acewell hastighetsmätare

  Undrar om nån har en acewell 2803 liggande till salu ? min pajjade för några veckor sedan ,hoppas på en likadan så man slipper koppla om elkablaget ☺️
 3. Jörgen

  Färg till garagegolv

  har målat med biltemas 2-komponent för garage och den blev fantastiskt bra, min lilla hobbylokal på 18kvm målades 2ggr med lite spädning den första, så 2 satser gick åt och det blev lite över.
 4. Jörgen

  A armar

  austin maxi leden är gjord för att sitta på det sättet som bilden visar ,om man använder leder ifrån bilar med mcpherson så är det inte tillåtet då kraften går igenom spindeln istället. då kan leden separera vid lite belastning.
 5. Jörgen

  Dörrar, regnskydd

  Går nog lättare om du specar till vilken bil dom ska passa, annars så kan det bli lite knepigt ☺️. Gärna bild på åket. Kul förresten att du blivit med sjua numer.
 6. Jörgen

  Reggad bil köpes

  vad blev det?
 7. Jörgen

  Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  1mm är nog minimum, det man inte tänker på är att vid höga varvtal så sträcker/flexar sig stakar lite och har man för tight så krockar det.
 8. Jörgen

  Trionic 5 hastighetssignal

  och så vill ECU:n ha en fyrkantsvåg annars så funkar det inte.
 9. Jörgen

  kolappsbar rattstång

  den axel räcker fint, kollapsar om du träffar den med kroppen. mellan axel, det räcker hur den viker sig, är lite sunt förnuft men sfro bedömer och ger dig råd vid 1:a bygg bes. det är ju därför dom finns till bla.
 10. Jörgen

  SuperSonett

  den e ju kamoflerad i alla fall
 11. det dom troligen menar med intyg är nog snarare SFRO2 pappret som stämplat och godkänt tas med till regbesiktningen.
 12. jag har ju 8 som slutsiffra och besiktigade inte hösten 2017 ,bilen är påställd och skattad året runt. nu brukar jag börja köra med bilen i april eller maj och då besiktigar jag direkt (har kommit lite ur fas ;-) ) så 2018 bes i apr-maj. Så som jag tolkade det så behöver jag bara bes då för den har ju varit bes den senaste 24mån perioden, men är det då besiktningsmannen som ser till att den blir besiktningsbefriad eller ska det gå med automatik ? hur ska det gå till praktiskt menar jag. Våra bilar är ju verkligen lookalike av lotus seven orginal kan man tycka. Bilen var inreggad och klar hösten 2010.
 13. våra bilar bör med stor sannolighet bliva besiktningsbefriade .
 14. Jörgen

  Blinkers fram?

  det är 1 som är viktigt ,2 på bakljuset och 5 på sidoblink. engelska blinkersen fungkar fint.
 15. Jörgen

  Saab 9-3 omega vxl låda paket.

  ytterligare 1 i saabträsket välkommen
×