Jump to content

fege

Ledningen
 • Content Count

  1078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

fege last won the day on March 17

fege had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

About fege

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 01/20/1975

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Fredrik Pousard
 • Ort
  Lindome
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

8920 profile views
 1. Så är det! Lite matnyttigt i länken nedan. https://www.merlinmotorsport.co.uk/images/brakeclutchpartsl/Merlin Motorsport OBP.pdf
 2. För att få ihop loggfilen med filmen behöver du ett program. Jag har använt mig av Racerender (http://racerender.com/Products/index.html) men det kan finnas andra liknande program. Den externa gps-pucken använde jag för att få bättre uppdateringsfrekvens på loggfilen än vad min telefon kunde leverera. Det går säkert att använda Gopro loggen. Jag hade en Hero 2 så det alternativet var inte tillgängligt. Mic:en är en billig "slipsmikrofon" som sitter nere i sittbrunen på passagerarsidan. Ungefär där varvtiden syns på filmen ovan.
 3. Snyggt jobbat! Extern mic, loggerapp i telefonen, en extern gps-puck och sedan klippa ihop loggen med filmen i t.ex. Racerender. Då kan du analysera din körning ä'n bättre.
 4. På min sjua hade jag samma fästpunkter för midjedelen till 6- och 3-punktsbältena. De övre punkterna är nog svåra att få till med vettig geometri om man vill använda samma fästpunkter.
 5. fege

  500 Maxi

  Blir bra det där!
 6. fege

  Elektrisk Snöcross

  Du hinner säker bygga något annat i pauserna.... 😉
 7. Även jag kan bara hålla med. Riktigt bra möte med många bra diskussioner och idéer. 👍
 8. 3,2 kg vägde min när den var klar.
 9. Högst på listan står ju 8 trattar med sprut men prislappen är ju inte optimal på sådan utrustning. Har inte bestämt mig ännu men det kan bli en medelväg med en "insprutarförgasare" kanske. Vi får se.
 10. Ford SB blir det (står i garaget). Mer info kommer när byggtråden kommer igång.
 11. Förmodligen... 🙄
 12. Japp, så är det! 😂 Dubbla vikten och dubbla antalet cylindrar.... 😏
 13. Välkommen i gänget Peter! Jag lovar att vilket alternativ du än väljer så kommer det vara en lärorik och mycket rolig resa du har framför dig. Ja, det är lite av en djungel där ute. 🙂 Det finns nästan lika många olika varianter på temat som det finns byggare. För att underlätta lite skulle jag börja med att fundera lite över vilket användningsområde du hade tänkt för din sjua. Långa semesterturer, en sväng till glasskiosken, bankörningar eller tävlingsbil. Kan du resonera lite kring detta så tror jag du har lite lättare att får vägledning här på forumet.
 14. Jocke: Inget ännu... 🙂 Mikael: Ja, såklart lite tråkigt men allt har sin tid och nu kändes det rätt att lämna kärran vidare. Hon kommer bli väl omhändertagen och lever vidare i trakterna kring Norrköping.
×
×
 • Create New...