Jump to content

fege

Ledningen
 • Posts

  1162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

fege last won the day on August 18

fege had the most liked content!

Reputation

135 Excellent

About fege

 • Birthday 01/20/1975

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Fredrik Pousard
 • Ort
  Lindome
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

10539 profile views
 1. Fälgar blir "Halibrand" från Image Wheels Motorn kom jag över för några år sedan och har sedan pyntats med fina trattar. Växellådan blir en Audi 01E
 2. Det skulle man kunna tro men jag är nog rätt säker på att det blir Linden Green som bilderna ovan. Eller så blir det Ford France färgsättning eller gul eller... 🙂
 3. Den som väntar på något gott... 😄 Japp, det är ett GT Forte chassie med lite tjockare material än vad han normalt. Riktigt smidigt att sätt ihop måste jag säga! Dock är leverantören inte att lita på så min åsikt är att man inte bör ha med dem (honom) att göra.
 4. Finns det möjligen någon där ute som sitter på en instrumentbräda till en GT40 avsedd för högerstyrning? Bara att hojta till i så fall då jag är på jakt efter en sådan till mitt projekt.
 5. Nu när jag samlat delar ett bra tag är det väl dags att sparka igång en byggtråd för mitt planerade GT40-bygge. Bygget baseras på ett laserskuret chassie-kit med egna hjulupphängningar, spindlar m.m. Kommer bli en lång och rolig resa! Lite bilder kommer allt eftersom... 🙂 Här är den mentala bilden/målet som det ser ut nu.
 6. Lite samma här... Inga bilder men mycket trevlig tjôt och kul att träffa lite folk från forumet "på riktigt". Stort tack Magnus för en grymt trevlig träff!
 7. 🙂 Själv tänkte jag mest tummen upp till att det var en bra idé med extra luckor. Man kan aldrig ha för många luckor när det skall meckas. Det är sedan gammalt.... 😁
 8. Montano i Bohus säljer diverse plåt, rör stång i mindre bitar. Kan inte hitta något om kvalitet på hemsidan men slå dem en pling så kan de säkert svara på det. https://montano.se/product.html/fyrkantsror-1m
 9. 1. Jari Kinnunen, körning med 1 förare, 1 på mat 2. Per "Pac" Adelsson, Körning med 1(kanske 2) förare, 1 på mat(kanske) 3.Fredrik Vedde Engzell, körning 1förare, 2 på mat 4. Mikael Nordin, körning med 1 förare. 5. Christian Liljekvist, körning med 1 förare. 6. Per Lindberg, körning 1 mat 7. Stefan Larsson, körning med 1 förare, 1 på mat 8. Lars Andersson , 1 körning , 1 mat 9. Göran Nilsson, 1 körning , 1 mat 10. Andreas Svensson, Anders Bergelin, 2 förare, 2 mat. 11. Kjell Andersson 1 på mat 1 som funktionär 12. Christer Johansson, ingen körning, 2 mat. 1 funktionär. 13. Joacim Järkeborn, ingen körning, 1 mat, 1 funktionär (förmiddagen) 14. Fredrik "fege" Pousard, 1 mat (preliminärt), 1 funktionär/(spårvisare om så önskas)
 10. Jag hade spiralkabel på min sjua och det funkade utmärkt! En ledare till varje funktion du tänkt ha i ratten plus en gemensam minusledare. Spiralkabel hittar man lite var stans, Elfa till exempel.
 11. fege

  Artos SGT40

  Snyggt jobbat! Grattis!!!
 12. Karossen är med största sannolikhet gjuten i polyester. Har bestämt för mig att epoxi inte fäster så värst bra på polyester. Så limma med polyester och ev förstärka med glasfiber kanske?
 13. Fyller på med de som visat intresse via FB så vi får en bättre överblick. 1. Micke Lvov GT40 2. Berne Fransson Esther/Ford Mustang 3. Göran Nilsson. V-storm 4. Mikael Nordin, Tiger B6 5. Per Lindberg Locost 6. Lars Andersson 7. Jari Kinnunen 8. Thomas Sandqvist 9. Andreas Johansson 10. Robin Ericsson 11. Jonas Jonsson 12. Jannis Bengtsson 13. Emil Svensson 14. Håkan Book 15. Per Nilsson 16. Mats Norenborg 17. Göran Karlsson
 14. Jag hade samma känsla... Känns instinktivt fel att gå på metallen med vatten... Men sedan tänkte jag att det ändå var Por-15 som skrivit instruktionen så jag blundade och vred på kranen! 🙂 Förarbetet med Por-15 är lite söligt.
×
×
 • Create New...