Jump to content

Göran Nilsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Göran Nilsson last won the day on March 23

Göran Nilsson had the most liked content!

Community Reputation

146 Excellent

About Göran Nilsson

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 06/27/1957

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Göran Nilsson
 • Ort
  Killeberg
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

2195 profile views
 1. Jo, jag har också funderat i den banan men vad jag har förstått så är inte volymen lika viktig som storleken på vattendropparna, ju mindre desto bättre kyleffekt.
 2. Hur känsligt är trycksystemet från turbon, du säger att du tappar 0,2bar. Hur stort hål räcker det för att man skall tappa 0,2bar— hål 1mm mer eller mindre. ?
 3. Nä, vanliga spolar pumpar fixar inte så höga tryck. jo, jag hittade massvis av sådana pumpar som du länkar till men alla hade leverans mellan 5-28 Maj. Jag vill ha garanterat ha inom en vecka utan att betala 1000kr
 4. Hej Jag tänkte spruta lite vatten på kylaren och därför söker jag en vattenpump, 12 volt, 8-9 bars tryck. Jag har fått tag i fina dysor från de som sysslar med terrarium, väldigt små droppar. De har pumpar men 24volt eller 230volt. ebay, amazon, CDon har men en månads leverans från kina , jag vill inte vänta så länge.
 5. Jag köper gärna dina spindlar med tillbehör
 6. Är 10mm mellan kylaren och fläktkåpan tillräckligt?
 7. Tack för rådet ang svets. ’jag har sett på eBay att väldigt många kina tig-svetsar förmodligen kommer från samma tillverkare men säljs under olika namn
 8. Jag köpte och monterade CBS torkarsystem. Det positiva är att det är väldigt flexibelt system som man kan bygga på många olika sätt. Det negativa tycker jag är att det är ett system som konstruerades på 50-60 talet med en väldigt stor motor och ganska bullrig, långt ifrån dagens vindrutetorkarsystem.
 9. Kul att du lägger upp en byggtråd, jag var allvarligt intresserad av att bygg en Midlana för länge sedan. Det ska bli intressant att följa ditt projekt.
 10. Tack, jag skickade en fråga till deras support.
 11. Hej Jag vill byta mina bromsskivor mot ett par nya. Dessa köpte jag i UK på Hi-Spec men jag tänkte att det borde gå att köpa i Sverige. Problemet är att jag inte vet på vilka bilar dessa sitter original. Självklart har jag sökt på nätet, ATE, Girling, Brembo och googlat på dim. Men det var inte så lätt som jag trodde. Har ni några tips på vart jag skall söka?
 12. Så långt ner det bara går, mina framskärmar slutar 10cm från marken sedan har jag en gummilapp som slutar 2cm från marken.
 13. @Morty det bästa är givetvis att det inte blir någon oljedimma ner i burkarna men jag undrar om inte kommer med en del kondensvatten å det vill jag inte ha in i vevhuset.
 14. Jag letade efter en ac/dc svets å det verkar som att de billiga är tillverkade i kina av samma företag, väldigt likartade funktioner och utseende bara olika namn. Jag lånade hem en sådan kinesisk av/dc svets, visst fungerar de. Svetsade en hel del grejor med den. Jag är absolut ingen expert men man märker skillnaden på en proffsmaskin, framför allt hur skillnaden var i ac. Testade en gång på jobbet på deras ESAB, tände mycket lättare och det var lättare att få små a-mått.
 15. Jag gör lite förbättringar på vevhusventilationen. - Två nya catchcan men ändrat vinkeln på anslutningsrören. - Monterat snabbdräneringsventiler i behållarna. Nu kan jag lägga slangarna lite snyggare och så slipper jag demontera behållarna för att kontrollera om där är något gegg.
×
×
 • Create New...