Jump to content

Göran Nilsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Göran Nilsson last won the day on March 30

Göran Nilsson had the most liked content!

Community Reputation

126 Excellent

About Göran Nilsson

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 06/27/1957

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Göran Nilsson
 • Ort
  Killeberg
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

1639 profile views
 1. Det var skönt att höra att du inte gjorde det jobbet på en månad. Ibland får man själv en känsla av att vara lite slö när man läser om alla fantastiska byggprojekt här på forumet. Aha en Ginetta, det kommer bli kanonbra 👍🏻
 2. Jobbar du enligt ketchupeffekt principen 😉. Hur lång tid tog det från första till sista bilden ? Blir det 7:a karossstuk på den ?
 3. Den ser mycket fin ut, det blir ett sant nöje att börja montera bit för bit. Vad väger ramen som på bilderna ?
 4. 1. Micke Lvov GT40 2. Berne Fransson Esther/Ford Mustang 3. Göran Nilsson. V-storm
 5. Som gammal Vans RV-6 byggare känner man igen sig i hur du byggt. Var har du förvärvat din kunskap ? Mycket snyggt jobb du har gjort 👍🏻
 6. Jocar.se har alla möjliga kombinationer av knutar och teleskoperande dubbel DD rattstång. Jag åkte ner till dem med styrväxel och en rattstång och lät de plocka ihop knutar och stång som passade till mina grejor.
 7. Vilken mardröm, jag hoppas att du inte tappar modet utan fortsätter och jobbar på med att fixa detta.
 8. J-klar va det gå undan å va stabil din bil verkar vara 👍🏻
 9. Ja, det stämmer att DXF är det som används frekvent vid vattenskärning, laserskärning. Kan man exportera i STL- filformat?
 10. Hej Tidigare kunde jag se på textfärger i startsidans Ämne fältet om jag läst tråden eller ej, ingen skillnad på färgen i denna versionen. Väldigt bra att man direkt ser vilka inlägg man läst i varje tråd.
 11. Samma leveranstid på grejor från Australien, beställde 1 maj fick grejorna i förra veckan. Grejorna låg hos tullen i Stockholm ca en månad. Som en tröst var att firman jag beställde från flaggade att transporten kunde ta lång tid men det spelade ingen roll i detta fallet då jag inte behöver grejorna förren tills i början på nästa år.
 12. Är det inte bättre att du gör en GT42;a 😉😀🤭 , alltså gör bilen 2 tum högre, kapa av under vindrutan och lyft upp, där eller någon annanstans.
 13. Det är exakt samma regler nu som innan brexit fram till årsskiftet tack vare övergångsreglerna. Undrar om förhandlingarna mellan EU och UK blir klara till dess pga Coronaskiten.
 14. Någon särskild anledning du har kolkanister ?
 15. Fyll gärna körnslagen med en kontrasterande färg, efter att min ram var lackad (pulverlack) syntes knappt numret, fick fylla i med smuts vid SFRO 2 besiktningen,
×
×
 • Create New...