Jump to content

Göran Nilsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Göran Nilsson last won the day on March 31

Göran Nilsson had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About Göran Nilsson

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/27/1957

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Göran Nilsson
 • Ort
  Killeberg
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, Eller profilrör http://www.arigoteknik.se/svenska.htm sökväg. Produkter —-. Metall —- profilrör
 2. @Jocke4U jag tittade på hemsidan GT40 och var imponerad av deras kompletta byggsats/prislista. Är det grejor av hög kvalite eller måste man anpassa/modifiera alla delar till varandra?
 3. Hej Som rubriken skriver så bjuder Motorparken i Eskilstuna in till bankörning/träff på Onsdagar, se mer info på FB https://www.facebook.com/events/472269613515915/?ti=icl Göran
 4. Jag har nitat ihop ett par bränsletankar
 5. Det blev 3st fästen till slut. Det känns stabilt. Givetvis hade det varit perfekt med skärmar i kolfiber men det får bli i framtiden vid en allmän uppdatering pga kostnaden.
 6. Hum, jag tänkte inte på att däcken drar runt stenar. Gjort är gjort - som Kengren säger så får man väl svetsa om de går sönder.
 7. Hej Jag har tillverkat hållare till skärmarna fram och jag ville ha skärmen thight på däcket men det kanske blev för bra. Det blev bara 5mm mellan rör och däck , mätt mitt på slitbanan - Vad tror ni kommer däcket komma i kontakt med röret när man kommer upp i vettiga hastigheter ????
 8. 1-2 bar låter som ett väldigt högt tryck i detta sammanhang, är det inte risk för att man spräcker bensintanken. Ballongmetoden har och används ofta i hembyggarkretsar på flygplan med gott resultat. Att blåsa med munnen i tanken när den är under vatten är säkert också bra, lite jobbigare tycker jag.
 9. Jag höll på att glömma att läckage prova tanken. Jag fick tag i ballonger idag och kopplade på en, en andra ballong blåste jag upp för referens om ballongkvaliten är kass. Nu får det stå så i minst ett dygn.
 10. Har du lagt isoleringsmaterial i golvet också ? jag är osäker på hur jag skall göra, vill ha ljudisolering men kommer isoleringsmaterialet binda fukt ?
 11. Jag planerar att besöka Elmia och jag äter gärna lunch tillsammans Göran
 12. Vet du om Volvo 140 vindruterorkararmar passar på de spindlarna ?
 13. Så fick jag hem vindrutan och jag är nöjd med vad jag ser. Det går knappt fotografera den då den är då transperant. Nu jobbar jag med rutram/fastsättning och kan definiera/rita upp några nya plåtar och beställa dem,
 14. Marcus, öppna paketen vi vill se !!
 15. Jag har renoverat å byggt bilar, flygplan och helikoptrar och mitt råd är - köp det du har råd med för att korta ner byggtiden .
×
×
 • Create New...