Jump to content

razorfish

Forumdeltagare
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by razorfish

  1. tja...som bekant så är det bättre...juh starkare pump man har o smeta runt oljan med, så råkar du suga ett vaakum till o med, så var nöjd med några extra kusar:)
  2. får väl ge dig en lapdance på strippen vid väl valt tillfälle ;)
  3. nej nej....inte själva huset..:)...utan bara delarna..tänkte bara spara tid, då jag inte tänkte plocka isär den i första taget =) inget som ligger emot, men bytte mot kaustik istället.och klädde alla sidor i lådan med plåt....nu går det kalas..=)
  4. hmm...gjorde en liten "upscale" och doppade ner en hel diff i ett 60-liters kar..:S....böjde en 2mm plåt så det täcker hela botten o ena sidan..en hel burk (750ml) målarsoda..fullt med varmvatten...röra om....6 amp batt laddare...minus via koppar ledningar till varje enskild del på diffen..och plus till plåten.. antingen funkar det inte...(inget bubbel)..eller så tar det riiiiktigt lång tid..:S är jag heelt ute o cyklar?
  5. äsch...dessa lackade i en fräsigare färg blir juh kalas =)..bluetooth till nallen och inbyggd radio..d.v.s skicka singal via fm sändare=) http://www.peltor.se/se/Product.asp?Product_Id=187
  6. ingen idé att krångla till det i onödan när det finns gott som spisar i england =) det går på ett ut i princip england - usa, med tanke på moms och tull...och man slipper onödiga överaskningar via ebay..=)
  7. hehe....nja...inge vidare vrid i en hayabusa motor, men klart, fort går det nog. får leka lite nästa sommar, sen får vi väl se vad som händer den kommande vintern=)
  8. hmm...gjorde 2 till...beräknade på vissa utalanden här, verkar som gerhard har de mest realistiska nuffrorna. vore klart tråkigt att gasa iväg och hamna på 130?!...
  9. så...vad har jag gjort för fel här?....verkar duktigt orealistiskt med närmare 300 knutar
  10. äsch....kevlar 575/m2..så har man en skottsäker bil med :P
  11. Då är man alltså tvungen att bygga om sin cobra när man inhandlat den....känns som samma kapitel som sidepipes...dagens gråzon numero 1
  12. en st 91:ans visko diff från en sierra på 3.36, 13,500 mil.. maila mig!. :notworthy: finns i oskarshamn småland, bussgods?
  13. hej!. nån som har nån aning om det finns "spacers" eller "hubbar" så man kan få fast centrumbult fälgar på bilen?
  14. Säkert en gammal utjatad fråga....dock...så kallade "hubbar" eller "spacers" för att konvertera vanliga bultmönster till centrumbult?! hittat grymma 13" magnesium fälgar som är rena drömmen, men hur får jag fast dem i navet=)
  15. ajaj....bäst att passa sig, så ,man inte får en korrupt bil, vill juh inte ha en massa onödiga kostnader
  16. http://www.holeshot-racing.co.uk/index.php?page=Engine-Sale ca 2500 pund för en motor
  17. hhm..liten rättning fooks!....fick samtal från "head engineering" nu, efter lite samtal han haft med test team i england så ligger rek-gränsen på 350 kusar genom lådan. Med det menar han INGA problem (kör bilen i 20 år och skrota den) anledning är att när man kör framåt så går kraften direkt genom i den nya lådan via en rak axel, så du tappar ingen effekt i lådan + att du har mindre risk för dumma ras =) dock så var lite det tjaffs med paddelchift tillverkaren, så får väl knåpa lite själv (tackar min far som vägrade köra mig till hotell & resturang linjen då jag ville bli kock, utan blev el & automations ingenjör) =)=) aja...ska svetsa ihjäl mig först, och försöka anamma lite "high tech" lösningar i framvagnen, så jag återkommer om några ljus-år =)
  18. tja...det är juh den senaste lådan "epicyclic typ"...som absorberar mkt mindre kraft från överförngen, därav mkt bättre kvallisort =)
  19. jo då...mer marginal finns det...(annars vore det märkligt med tanke på att busan har 180 orginal) enligt ingenjörerna på firman klarar gott och väl 450-500 kusar, så linar man upp allt rätt och ser till att bara backa med 1:ans växel i så ska det inte vara några probs. dock är frågan hur mkt dinarer man vill lägga ner på att kunna backa...200 eller 40.000..återkommer om det=)
  20. JA!.....då var det dags att hugga in i garaget efter mkt efterforskningar. Pratade med självaste Libell som har den första gatlegala "megabusan" i sverige. så...följande har skett, 60 meter 25*25*2 är beställt..hyvens polare gav mig det för 2000 riksdaler. Så med andra ord kommer jag få chassiet som jag vill =)=)..dock några långa timmar till en början =( Detta beroende på att jag som mång andra vill ha en hayabusa motor som framdrivning, för ja....med tanke på hk/viktföhållanden så måste man upp i ca 890 kg för att få den godkänd (ops...hamnade visst lite dolt bly i chassiet, som försvann senare av någon högs märklig anledning) Motorn är beställd från irland, genomgången beg motor i toppskick. (ops..turbo och mappning var inte på plats vid besiktning) ;P OBS!...kul och ha lite extra pulver....dock gå ej över 350 kusar...tja..om du nu inte vill riva motorn efter varje repa..:P ja visst fan, backa skulle man...hmm....det löser vi med en "Quaife reversing box", lite ombygd med oljeretur på avluftningen (så man slipper dimmsmörjning av kardan tunnel)...och hela paketet kopplat via "Geartronics Paddleshift for sequential gearboxes"..japp!---mappar bara in backen med en xtra styrning och lite modd i prg vara...=)=) tja...sen massa annat smått och gott...men jag klarar inte att bygga som alla andra...så vi får se vad det hamnar för speciallösningar på den =) räknar med sommar -09 lite annat....chassi nummer får man tilldelat av vägverket (så det inte finns möjlighet till dublett, så ovanstående "chassie nr" är garanterat bara det interna nummret på antal chassie de bygger på återseende!...och läser här med spänning varje dag
×
×
  • Create New...