Jump to content

Mikael Nordin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Mikael Nordin last won the day on July 4

Mikael Nordin had the most liked content!

Reputation

118 Excellent

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Älvängen

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Nordin
 • Ort
  Älvängen
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

1482 profile views
 1. Jag märkte inget läckage på banan och såg inga oljedroppar på asfalten under bilen när jag drog upp bilen på kärran. Filtret borde ha gett sig på banan. Va ju ett väldigt litet hål så olja blev väl hängande under bilen och droppade ner på kärran när den blev utspädd med regnvatten på vägen hem??? Vattnet va regnvatten som fastnat i oljespillet. Regnade ganska bra på vägen hem när bilen stod på släpet.
 2. Bytt oljefilter och startat upp, oljetrycket är tillbaka och motorn låter bra så den har klarat sig. Ca 3-4 deciliter olja hade läckt ut.
 3. Igår traskade jag glad i hågen ner till garage för att i lugn och ro rulla av bilen från kärran. Väl i garaget hittar jag stora delar av släpkärran dränkt i olja och vatten Faan! Tänkte jag högt för mig själv. Nu har motorn gått åt helvete Pallar upp bilen och tar en titt. Verkar som det läckt från motorns vänstra, bakre del som sedan har skvätt på golvet undertill. Torrt och fint i övrigt. Hittar inget uppenbart fel så jag startar upp motorn. Den låter bra men får bara upp ca 2,5 i oljetryck. Brukar vara närmare 6 på kall motor. Helvetesjävlaskit Nu har motorn sagt upp sig ordentligt Slänger mig under bilen igen och ser då en liten bäck av olja som rinner ur motorn. Oljefiltret har spruckit Känner genast att jag börjar torka upp efter ett par kallsvettiga minuter. Nytt oljefilter och en tvättning så är vi på banan igen. Puh Hoppas att filtret va ett måndagsexemplar...
 4. Får också passa på att tacka för en trevlig, bra bandag, Hoppas på några fler bilar till nästa år.
 5. Tillbaka från körning på Kinnekulle med Locost-klubben. Bra arrat och vi klarade oss från regn så är väldigt nöjd Väldigt lite bilar, typ 25st som både är bra och dåligt. Många fria varv men lite ensamt ibland... Bilen och körningen gick bra, det nya kolfiberlocket funkade kanon. Återkommer med film och tider. Lyckades på slutet av dagen ta tv-kurvan på ett alternativt sett Som sagt flöt dagen på bra om man glömmer min lilla snurrning. Enligt Harry's LapTimer gjordes många 58 tider och 3-4 57:or. Dagens bästa blev 56:74 men när jag manuellt tar tid så får jag den till en väldigt låg 57:a så får nog ta den med en redig nypa salt Några varv från dagen:
 6. En liten sommar update. Då jag inte har någon extrastol i bilen tänkte jag fixa något för att förhindra att grus, sten , däcksrester, luft och all annan skit som flyger in i cockpiten. Blev en liten tonneau i kolfiber. Får se om det gör någon skillnad.
 7. De nya extra framfälgarna börjar bli klara Anläggningsytan samt centrumhål svarvat av Anders Karlsson på Rejsa forumet ( https://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?p=1654553#1654553 ) samt bultmönster borrat/konat av mig. Nu skall de bara skruvas ihop. Ser ut som fantasin flödade fritt när fälgtyp valdes....
 8. Hittade några bilder på bilen som Oskar Kärrqvist har tagit. Tackar Båda är i uppförsbacke
 9. Sprint 3 med Svkg, denna gång på ny bana (Borås Motorstadion). Som vanligt bra arrat, trevligt folk och fina bilar Riktigt tight, rolig bana med lite höjdskillnader. Lite annorlunda mot Vårgårda flygfält där vi brukar köra. Hade problem med de tighta vändningarna men lyckades med två 45-tider och 45,14 som bäst. Halkar tyvärr ner några placeringar i totalen då Figgs, Strigård och Liljekvist körde fin-fint + många andra Film:
 10. Har fått tag på det 4:e fälgcentrumet Är det någon som har en svarv eller vet någon som kan hjälpa mig svarva av lite på anläggningsytan samt ta upp centrumhålen lite på centrumen? Gärna runt gbg området.
 11. Hittade en bild från Kinnekulle som Fredrik Arvidsson har tagit. Tack Lägger upp den här, är ju så sällan man får kort på bilen i rörelse... Hittade ytterligare en bild som Maciej Matwiejczuk har tagit. Tackar Ser ut som föraren få gå all in på salladsdieten
 12. Film. Fick tyvärr inte med någon utan 57varven 😞 Fick dock med en svårt missad växling😁
 13. Schroth har både till Westfield och Caterham som funkar bra. Buy Schroth Westfield II ASM Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com) Buy Schroth Caterham II ASM Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com) Sabelt har oxå. Buy Sabelt Lightweight Caterham / Kit Car 4 Point Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com) Buy Sabelt Ultralight Westfield / Kit Car 4 Point Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com)
 14. Hemkommen från Bankalaset med Svkg på Kinnekulle. Fantastiskt väder, mycket fina bilar och trevligt folk Som vanligt mycket bilar i varje pass men allt flöt på utan några incidenter. Körde i race-gruppen och fick till en hel drös låga 58-tider och lyckades med några 57:or. 57.96 och 57.34. Enligt Harry's så kör jag svårt ojämnt Viritual best visar 53.22 om jag sätter alla sectionerna. Tyvärr lär ju det aldrig hända
 15. Bilen lastad och klar inför avfärd mot Kinnekulle Ring tidigt i morgonbitti Hämtade oxå ytterligare några paket. Denna gång fälgcentrum till det nya fälgprojektet. Borra lite bultmönster och lite färg och de blir kalas till de nya fälgbanorna Behöver nu bara ett centrum till.
×
×
 • Create New...