Jump to content

Mikael Nordin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Mikael Nordin last won the day on September 28 2019

Mikael Nordin had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

About Mikael Nordin

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Älvängen

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Nordin
 • Ort
  Älvängen
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

665 profile views
 1. En liten uppdatering. Då har man fått tag i en vevaxel Fick tag i en 07-08 vev som bara har gått "leverans" mil. Alltså nästintill ny och dessutom till riktigt bra pris Nu skall den bara balanseras, lättas och balansdrevet skall bort.
 2. Ok, då fattar jag. Skull nog se till att ha något filter så du säkerställer att det inte kommer in någon skit bakvägen. Oljan från catchen går ju ner till sumpen direkt så där vill du ju inte få in skräp. Vilka banträffar har du tänkt köra i sommar?
 3. Hej Snyggt som vanligt, en liten fråga dock. Kommer det ett filter på catch-tanken eller vart blir avluftningen? Torkel hade väl ytterligare en Catch tank med filter om jag minns rätt.
 4. Kan kanske fungera men jag hade kopierat Torkels variant rakt av då det faktiskt fungerar. Systemet finns bra beskrivet i hans Westfield Aerorace tråd på Rejsa. Är på sida 15 som de sista och fungerande systemet gås igenom.
 5. Tror Mats kan vara något på spåret. Han vill nog sälja snabbt till förmån för något nytt. Billigt för bilen helt klart!
 6. Här e en fin bil till salu...känns som bra pris! https://www.blocket.se/annons/goteborg/westfield_seiw_st170/88242140
 7. Jag googlade lite och hittar nästan inga torrsumpar till R1:an alls. Hittade ett som passade de tidiga fram till -03. Tror faktiskt inte du behöver torrsump nu när du gjort de moddar du redan gjort (typ Torkels). Är nog större risk att den nya motorn får problem med oljan när du skall testa fram ditt egenbyggda torrsumpssystem än med våtsumpsvarianten du redan har. Med vänlig hälsning Mikael
 8. Första inlägget 2020 De nya (lätt begagnade) motorblocket från Tyskland har kommit. Ser bra ut men lite skitigt. Dock inget en lite tvätt ej kan fixa. Nu skall vi bara fixa fram en vevaxel oxå....sen blir det motorbygge.
 9. Det va förra ägaren som körde sönder...men enligt honom körde han en banträffar i +30 graders värme med en större passagerare. Gsxr motorn är kända för att bli riktigt varma efter man stänger av motorn om man inte kör ordentliga avkylningsvarv. Min gissning är att han inte gjorde detta + varmt väder och extra last. Uppenbarligen gillade inte motorn detta😀 Ser ut som kolven har värmenypt i cylindern, vilket bröt loss staken från kolven vilken i sin tur gjorde så att staken tittade ut genom blocket. Japanskt gökur helt enkelt!!!!
 10. Börjat gå i lite tankar om att skaffa mig en motor till så man har en i reserv när raset kommer Tittade då till den rasade, trimmade motorn som satt i bilen när jag köpte den. Visar sig att den portade toppen med trimkammar och värre ventilfjädrar har klarat sig så när som på två avgasventiler Längre ner i motorn va det mer skrot men det slutar på att jag behöver ett nytt motorblock, vevaxel samt 2st carrillo stakar samt 1st Jp högkompskolv. Så här såg kolv och stake ut när jag fick ur dom Och nu när det närmar sig jul så har tomten varit här och lämnat av lite roliga saker Saknar nu antingen ett tomt block och vevaxel alternativt komplett motor. Om någon har delar liggandes är det Gsxr 1000 k5-k6 som gäller Så det blir till att sätta ihop denna trimmade motorn under 2020. Kan bli kul.... God Jul och Gått Nytt år på er!!!
 11. Det går bra. Hör av dig på telefon så får du vart du skall åka. Mvh Mikael
 12. Hej Stolarna är ca 43 cm breda vid öronen och 33-34cm breda vid ryggen. Väldigt sköna att sitta i. mvh Mikael
 13. Hej Har några grejer över som jag kan tänka mig att sälja. Allt finns i Älvängen strax norr om Göteborg. 1. 2st Tiger Racing glasfiberstolar klädda i någon vinyl. Hela och fina, något dammiga men inget som ej går att städa bort. Kostar 480 pund/par nya. Pris: Sålda! 2. 2st svarta framskärmar typ Tiger racing. En ny och en med lite skador men går att laga. Pris: 600kr/paret. 3. 4st Svarta Team dynamics fälgar med Toyo r888 r-däck i fint skick. 7” breda, 4x108 bultmönster och et ca 35 (tror jag). Däcken är 205/50r15 med mycket mönster kvar. Pris: 7500kr Grejerna sitter eller har suttit på min Tiger b6. Bara höra av sig om man vill ha mer info. Mikael 0708538134
 14. Ledig måndag Då e det allt gött att få gå ner till garaget och skruva ihop lite 13" fälgar som legat till sig en bra stund. Kommer bli bra det här, tror jag...
 15. Ha ha...va faktiskt inte dig jag tänkte på men du känner dig själv bäst;) Tänkte mest på fälgar och däck. Finns nog en hel del vikt att kapa där om du går ner till 13”.
×
×
 • Create New...