Jump to content

Mikael Nordin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Mikael Nordin last won the day on May 1

Mikael Nordin had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About Mikael Nordin

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Älvängen

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Nordin
 • Ort
  Älvängen
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

505 profile views
 1. Tråkigt att statorn är kass. Måste verkligen motorn ur för att byta statorn? Kör på så syns vi på Kinnekulle.
 2. Tackar! Köpte kolfiberinsuget av Longen här på locost för 1200kr tror jag. Nytt av Caterham tror jag det ligger på 350-400 pund. Såg att du tagit ditt förnuft till fånga och anmält dig till Kinnekulle. Bra det! Fick du koll på laddningsproblematiken?
 3. Ja, bilen är nog snabb men så fort ägaren sätter sig i så går allt väldigt trögt;)
 4. En liten uppdatering, Caterham insuget är på och det fick bli ett nytt Ramair filer som tar kalluft genom en naca duct i huven. Blir helt ok tycker jag
 5. Min Seven med hel bur är godkänd och jag vet fler som också har fått T12bf med bur.
 6. Gyllene Tider...??? ja smaken är ju som baken Jag tror fortfarande på backlåda. Slipper allt meck med extra batteri, relä och skit. Har ingen koll på vad min laddar men kan kolla upp det. Släpp Gyllene Tider nu och anmäl dig till Kinnekulle.
 7. Hallå Hur går det med bilen? Blir det någon körning på Kinnekulle med klubben den 3/8? Är ju ett perfekt tillfälle att jämföra bilarna som vi snackat om!
 8. Hur ser det ut med denna barnkörningen? Blir det något? Är ju inte så många som anmält sig...har själv därför dragit lite på inbetalningen.
 9. Japp, Quaife låda. Jag har grejerna för att modda luftaren men har inte fått tummen ur 😞 Håller på att montera Caterham airboxen men funderar på vilket filter jag skall köra? Pipercross har ett smidigt filter till sina px600 som monteras i airboxens 100mm inlopp, frågan är om det räcker till? Bmc har ju ett stängd airbox som heter cda som oxå kan funka. Fler idéer?
 10. Gött att premiären gick bra! Ja, Tiger R6:an är fin. Vilken Westfield med R1 va det?
 11. Svkg:s Sprint race 3 är avklarat. Som vanligt hatten av till Svkg för bra arrat trots sen start Blev totalt endast 3 stinter för mig då backlådan lämnade lite olja efter sig. Troligen fyllde jag lådan lite för mycket Väldigt rolig konbana men brottas med vändningen där det blev lite piruetter Hur som helst jävligt roligt Filmsnutt
 12. Jag körde med accusump på min camaro och då fyllde jag motsvarande accusumpen extra i motorn. startade sedan motorn så accusumpen fylldes, stängde den innan motorn stängdes av. Kontrollera nivån i motorn. När jag sedan körde med bilen använde jag bara accusumpen på bana. Öppnade alltid accusumpen manuellt när motorn redan är igång samt stängde den innan motorn stängs av. Då sköter systemet sig självt så länge blåsan i accusumpen har rätt tryck.
 13. Snyggt som vanligt! Det blir inga bankörningar i år, eller?
 14. Har inga problem med oljan än vad jag har märkt. Vad jag har hört från erfarna Hayabusa bec användare så börjar oljeproblematiken när slicks används och tiderna går ner kraftigt typ under minuten på kinnekulle. Vilket tråg kör du med?
 15. Då va Bankalaset på Kinnekulle avklarad. Gick kalasbra och hatten av till Svkg för bra arrat, bara ett längre break pga sanering efter ett stort oljeläckage (ca1/3 av banan). Fick riktigt bra känsla för bilen denna gång och lyckades komma ner på 1:03 tider på varvet vilket är pers med ca 8-9 sekunder:) Drog inte fullt på rakan då jag fick indikationer på att ljudnivån låg på gränsen samt att jag fortfarande brottas med spårvalet så det finns allt mer tid att hämta om bara allt faller på plats. Fick också ordning på ljudet från min Gopro. Köpte en Windslayer (en skumgummihatt som monteras runt hela kamerahuset) och den funkar kanonbra med tanke på priset. Tyvärr är jag dock inte helt kompis med kameran än och lyckades med konststycket att radera alla filmer när jag skulle radera en liten testfilm. Fan, hur svårt kan det vara egentligen....
×
×
 • Create New...