Jump to content

Mikael Nordin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Mikael Nordin last won the day on September 28 2019

Mikael Nordin had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About Mikael Nordin

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Älvängen

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Nordin
 • Ort
  Älvängen
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

637 profile views
 1. Första inlägget 2020 De nya (lätt begagnade) motorblocket från Tyskland har kommit. Ser bra ut men lite skitigt. Dock inget en lite tvätt ej kan fixa. Nu skall vi bara fixa fram en vevaxel oxå....sen blir det motorbygge.
 2. Det va förra ägaren som körde sönder...men enligt honom körde han en banträffar i +30 graders värme med en större passagerare. Gsxr motorn är kända för att bli riktigt varma efter man stänger av motorn om man inte kör ordentliga avkylningsvarv. Min gissning är att han inte gjorde detta + varmt väder och extra last. Uppenbarligen gillade inte motorn detta😀 Ser ut som kolven har värmenypt i cylindern, vilket bröt loss staken från kolven vilken i sin tur gjorde så att staken tittade ut genom blocket. Japanskt gökur helt enkelt!!!!
 3. Börjat gå i lite tankar om att skaffa mig en motor till så man har en i reserv när raset kommer Tittade då till den rasade, trimmade motorn som satt i bilen när jag köpte den. Visar sig att den portade toppen med trimkammar och värre ventilfjädrar har klarat sig så när som på två avgasventiler Längre ner i motorn va det mer skrot men det slutar på att jag behöver ett nytt motorblock, vevaxel samt 2st carrillo stakar samt 1st Jp högkompskolv. Så här såg kolv och stake ut när jag fick ur dom Och nu när det närmar sig jul så har tomten varit här och lämnat av lite roliga saker Saknar nu antingen ett tomt block och vevaxel alternativt komplett motor. Om någon har delar liggandes är det Gsxr 1000 k5-k6 som gäller Så det blir till att sätta ihop denna trimmade motorn under 2020. Kan bli kul.... God Jul och Gått Nytt år på er!!!
 4. Det går bra. Hör av dig på telefon så får du vart du skall åka. Mvh Mikael
 5. Hej Stolarna är ca 43 cm breda vid öronen och 33-34cm breda vid ryggen. Väldigt sköna att sitta i. mvh Mikael
 6. Hej Har några grejer över som jag kan tänka mig att sälja. Allt finns i Älvängen strax norr om Göteborg. 1. 2st Tiger Racing glasfiberstolar klädda i någon vinyl. Hela och fina, något dammiga men inget som ej går att städa bort. Kostar 480 pund/par nya. Pris: Sålda! 2. 2st svarta framskärmar typ Tiger racing. En ny och en med lite skador men går att laga. Pris: 600kr/paret. 3. 4st Svarta Team dynamics fälgar med Toyo r888 r-däck i fint skick. 7” breda, 4x108 bultmönster och et ca 35 (tror jag). Däcken är 205/50r15 med mycket mönster kvar. Pris: 7500kr Grejerna sitter eller har suttit på min Tiger b6. Bara höra av sig om man vill ha mer info. Mikael 0708538134
 7. Ledig måndag Då e det allt gött att få gå ner till garaget och skruva ihop lite 13" fälgar som legat till sig en bra stund. Kommer bli bra det här, tror jag...
 8. Ha ha...va faktiskt inte dig jag tänkte på men du känner dig själv bäst;) Tänkte mest på fälgar och däck. Finns nog en hel del vikt att kapa där om du går ner till 13”.
 9. Ok. Gött att det inte va några större grejer. 550kg e en bra vikt. Finns lite potential för bantning oxå;)
 10. Jävlar vad bra det blir, Magnus!!!! Hur snyggt som helst!!! Fick du tag i vår gemensamma vän ConnyÅmål till slut? Med vänlig hälsning, Mikael (Centrumbult som Conny skulle fixa)
 11. Här har vi filmen. Jag fick dock ej med pizzan😂
 12. Tror kanske att jag inte va helt hundra innan denna körning. Kände inte av åksjukan alls i våras på Falkenberg så hoppas detta va en engångsgrej. Blev ju en kul historia man kan dra. Är inte alla som kör så illa så man själv spyr....:)
 13. Då va Svkg:s Höstrusket på Falkenbergs motorbana avslutad Bra väder och mycket trevligt sällskap både när det gäller folk och fordon Bilen gick som tåget och jag lyckades med en varvtid på 52.41. Skulle med lite filande nog komma ner på hög 51/låg 52 tid med mer varv under bältet. Lyckades också med konststycket att köra mig själv åksjuk så jag fick lägga en liten spya efter en stint Hur som helst en fin avslutning på banåret 2019 Film kommer... Bevis:
 14. Snabbt skruvat!!! Nu lär du inte få samma problem. Blir det någon mer ban/konkörning i år eller är det nästa år dom gäller? Själv blir det final med Svkg och deras konbaneserie i dag faktiskt. mvh Mikael
×
×
 • Create New...