Jump to content

Mikael Nordin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Mikael Nordin last won the day on September 28

Mikael Nordin had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

About Mikael Nordin

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Älvängen

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Nordin
 • Ort
  Älvängen
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

578 profile views
 1. Ha ha...va faktiskt inte dig jag tänkte på men du känner dig själv bäst;) Tänkte mest på fälgar och däck. Finns nog en hel del vikt att kapa där om du går ner till 13”.
 2. Ok. Gött att det inte va några större grejer. 550kg e en bra vikt. Finns lite potential för bantning oxå;)
 3. Jävlar vad bra det blir, Magnus!!!! Hur snyggt som helst!!! Fick du tag i vår gemensamma vän ConnyÅmål till slut? Med vänlig hälsning, Mikael (Centrumbult som Conny skulle fixa)
 4. Här har vi filmen. Jag fick dock ej med pizzan😂
 5. Tror kanske att jag inte va helt hundra innan denna körning. Kände inte av åksjukan alls i våras på Falkenberg så hoppas detta va en engångsgrej. Blev ju en kul historia man kan dra. Är inte alla som kör så illa så man själv spyr....:)
 6. Då va Svkg:s Höstrusket på Falkenbergs motorbana avslutad Bra väder och mycket trevligt sällskap både när det gäller folk och fordon Bilen gick som tåget och jag lyckades med en varvtid på 52.41. Skulle med lite filande nog komma ner på hög 51/låg 52 tid med mer varv under bältet. Lyckades också med konststycket att köra mig själv åksjuk så jag fick lägga en liten spya efter en stint Hur som helst en fin avslutning på banåret 2019 Film kommer... Bevis:
 7. Snabbt skruvat!!! Nu lär du inte få samma problem. Blir det någon mer ban/konkörning i år eller är det nästa år dom gäller? Själv blir det final med Svkg och deras konbaneserie i dag faktiskt. mvh Mikael
 8. SÅLD! Säljer en nästan ny domkraft från Bahco. Inköpt på Jula i mars 2019. Den har varit med om 1st däckbyte och är som ny! Pris: 1200kr Nypris: 1999kr Finns i Älvängen men kan tas med till Göteborg. Länk: https://www.jula.se/catalog/bil-och-garage/garage/lyftdon/domkrafter/domkraft-005933/
 9. Misstänkte detta. Tråkigt som fan men är ju en ganska billig lösning mot att gå köra med torrsump... Kolla in Torkels lösning på Aeroracen på Rejsa, för han löste det på ett bra sätt som funkar och hans bil gick (går fortfarande) ordentligt hårt på banorna.
 10. Vart kopplar du vevhusventilationen/växellådans avluftning samt toppens avluftning. Innan du började med renoveringen så ser det ut som du har toppens ventilation till en catchtank? Har för mig att du sa något mellan passen att motorn hade lite olja i sig. Har för mig att R1:an har en tendens att slänga ur sig ganska mycket olja den vägen när den körs hårt. Om inte den oljan hittar tillbaka ner i motorn snabbt så tar det ju inte så lång tid innan oljenivån i motorn går ner till den kritiska nivån där motorn börjar ta skada.
 11. Aj aj, tråkigt ras! Hade varit bättre om det bara hade varit toppen som rasat. Vad är gjort med oljetråget/pick up? Körde du med accusump? R1 motorerna brukar ju klara av g-krafterna som blir i bilar bra med endast små moddar på oljetråg. Du får kolla upp Torkels Westfield Aerorace byggtråd på Rejsa om du inte hade några moddar på tråget. Kämpa på! Mikael
 12. En liten film från kullen. Nära en liten snurr i Kvarnkurvan annars en ganska sömnig körning. Lyckas inte få ihop Gopro filmen med Harry’s LapTimer än. Någon som har tips?
 13. Grymt kört med tanke på hur mycket du fick ratta. Du lär bli livsfarlig med r-däck och bättre chassi inställningar. Mvh Mikael
 14. Oj, då har jag ett år på mig att plugga spårval för annars lär jag bli frånåkt!!
×
×
 • Create New...