Kjelland28

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Kjelland28 last won the day on June 11

Kjelland28 had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Kjelland28

 • Rank
  Nykomling

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Kjell Andersson
 • Ort
  Mariestad
 • Locost-status
  Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

1229 profile views
 1. Hur är det med kapaciteten på gamla kasserade batterier mina gamla laptopbatterier har ju på slutet orkat hålla datorn igång i bara 20 min mot 3,5 timmar när dom var nya. om det är så i bilen så hinner man väl bara 402 meter och sen måste man ladda eller ?
 2. Håller med föregående, utlånade grejer är ju inte dina utan dom borde ju ingå i utlånarens försäkring, kan tänka mig att din del i det skulle kunna vara en skvätt självrisk. Det skulle jag hävda.
 3. Det finns ju osymetriska nedre A-armar så om du skulle ha stötdämparinfästningen lite osymetriskt kommer till 99% inte spela nån roll alls så länge som den undre armen håller för den böjkraft som uppstår i och med bilens vikt och den extra last som uppstår vid infjädring.
 4. Försökte att bara kopiera bilderna direkt från googlefoton men det blev tydligen bara en länk som klistrades in, jag såg bilderna för att jag var inloggad på googlekontot när jag loggade ut så såg jag inga bilder heller ! :-(
 5. Ser du nu ? / Kjell
 6. Aha hitta det verkar som om dom bara blivit länkande från googlefoton ska fixa till det ! / Kjell
 7. Dom syns i min telefon och min dator på jobbet Mvh Kjell
 8. Lite framskredsbilder Lite justeringar ska till, måste kapa och flytta ner nedre röret vid torpedväggen. en B18 inget servo för vare sig broms eller styrning kommer att bli mycket luft i det här motor-rummet. fast det finns risk för en bula i motorhuven för mina nyrenoverade SU med luftfilter. Lite bilder från helgens bravader, Motorfästen klara, motorn siter fint och nästan helt i våg räknar med att den har hängt ner sig till att vara i våg lagom till motor start Rören i golvet Lite flytt av rör för att få bra stöd för dom övre A-armarna ! snedsträvorna ska svetsas tillbaka och sen ska jag ta bort de gamla bakre rören. Lite nytt igen !Fick äntligen mina fourlink stag superfina tillverkade av Probend i veddige efter min ritning. I dag måndag kommer Verkstadspressen från vidaXL.se och en rörbock från samma ställe. dom var billiga så nu återstår att se om dom duger. Lite golv. Provsittning golv ! Med ratt !
 9. Lite uppdateringar Så där rova på plats, ska bara ta fram putsduken och sen folierar vi resten ! Nä får nog ta fram kapen behöver flytta två av fyra stående rör i fram och då också korta strävorna sen kommer A-armarna att passa ! :-)
 10. Står ju inget i texten om att det måste vara nån replika av nåt, visst vore det gött att slippa årlig besiktning. Undrar vad som gäller för ökning av effekt normalt så godkänner ju tillverkaren ökad effekt. Kan man göra det själv sen. Skickat från min Moto G (4) via Tapatalk
 11. Japp, har vi byggt fordonet så är vi betrodda att hålla det i skick eller ? Fast missköts det så blir det ju säkert ändringar
 12. Hej ! Läste du det som fanns på länken för amatörbyggt fordon ? Tycker det ser rätt likt dagens sätt, skillnaden är att det verkar vara två organisationer som kan skriva ut intyg. SFRO och TESTA.
 13. Har skrivit på papper ! [emoji41] Skickat från min Moto G (4) via Tapatalk
 14. [emoji16] Skickat från min Moto G (4) via Tapatalk
 15. Vänta ett år ! [emoji3] Skickat från min Moto G (4) via Tapatalk