Jump to content

Kjelland28

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Kjelland28 last won the day on September 2 2017

Kjelland28 had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About Kjelland28

 • Rank
  Nykomling
 • Birthday 06/03/1965

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Mariestad
 • Interests
  Det mesta inom teknik samt lite blandat annat

Profile Fields

 • Namn
  Kjell Andersson
 • Ort
  Mariestad
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

1447 profile views
 1. Kaross

  Hej ! Kollat med HJCC om han har nåt som passar ? /Kjell
 2. God Jul 2017

  Instämmer i detta God Hjul på er allihopa !!
 3. Välkommen till RaspberryPi världen ! Det finns massor av kul grejer man kan göra med dom. Men dom har en baksida, du måste stänga av dom kontrollerat risken är annars att du sitter med ett korrupt SD-kort när du startar nästa gång och då händer inte mycket alls. alltså behöver Pi'en ha egen strömmatning och stänga ner sig själv på en signal t ex som att bilens larm slagits på eller nån annan klurig signal. lycka till.
 4. Kanske inte med på transportstyrelsenslista för premien, men du måste ju ligga bra till för en dispens för mer än 15 Kw / 100 kg bil, var inte det kopplat till hur mycket Co2 bilen ger ?
 5. Vapour blasting är väl isblästring om jag inte missminner mig inte så blött det är skonsamt. http://corvara.se/tjanster/industriservice/kolsyreblastring-isblastring/ gör det tydligen.
 6. Daytona DP wanna-be

  Ok, japp det är riktigt böj är bättre än vrid. Är ju i Skruvförbandsbranschen själv och där blir det drag-vrid spänningar i höglastade förband, elaka saker
 7. Daytona DP wanna-be

  Ok, stolpen böjer sig. Använder du längden på ledarmarna för att styra hur mycket av kraften som ska gå till att böja stolpen ? Ingen risk för utmattningsbrott i stolpen ?
 8. Daytona DP wanna-be

  Om du bara vill föra över 50% av kraften hur funkar det då ? Den här modellen ser ju ut att föra över hela rörelsen. Tänker på potthål och tjälskott. Är det en ren racebil du bygger så kanske det inte är nåt större problem.
 9. Faaaann vilket tempo du hae alltså ! imponerande !
 10. Hmm är inte Vito en Mercedes ? eller är det bara dekaltrim på en fiat ? hoppsan du hann visst med en del medans jag beställde nya nycklar till min rattaxel och lämnade ett rör till han som ska svarva delarna till mina A-armar !
 11. tillbaks till fossilt alltså, eller är det bara lådan du ska använda ?
 12. Runda rör?

  Hmm hade ju för mig att fyrkantrör är stark are vid samma dimension. Fast kan hålla med om att det i vissa fall är snyggare med runda. Skickat från min Moto G (4) via Tapatalk
 13. Dämparlängd

  Jag pratar på dämparen, fram gör det en del skillnad men bak och med stel axel inte så mycket [emoji2] Skickat från min Moto G (4) via Tapatalk
 14. Vedde 7 Byggtråd - Duratec

  Japp, så klart alla har det. Det var bara ur funktionshänseende jag tänkte ! Det är jätte snyggt !
×