Jump to content

Mikael Nordin

Forumdeltagare
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mikael Nordin

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Mikael Nordin
 • Ort
  Älvängen
 • Locost-status
  Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mikael Nordin

  Ljuddämparhaveri😢

  Kolla in kitcardirect. Tror de säljer samma dämpare som du har. Sök på "exhaust" så hittar du. Sen om man vill köpa likadan är ju en annan fråga med tanke på haveriet.
 2. Mikael Nordin

  Hayabusa Gen2 motor BEC

  Sänker priset igen! 36000kr. Billigt för denna motor! Kom o köp!
 3. Mikael Nordin

  Super seven köpes!

  Blev en Tiger B6 med Gsxr 1000 med något sorts motorras. Har nog synts till på Locosts banträffar tidigare. Får se om motorn går att rädda, annars får det väl bli en ny 1000 motor eller så klämmer jag ner en Hayabusa motor jag har stående....;) Jag startar en biltråd här på forumet så småningom.
 4. Mikael Nordin

  Super seven köpes!

  Bil köpt dock inte en från detta forum...
 5. Mikael Nordin

  Hayabusa Gen2 motor BEC

  Sänker priset till 40000kr. Kom och köp!
 6. Mikael Nordin

  Hayabusa Gen2 motor BEC

  Säljer en 2011 års Hayabusa gen 2 motor som gått strax över 600mil. Som ny! Säljes komplett med ECU, insprutning, luftburk, kabelhärva, imobalizer, nyckel, instrument, lambda, reglage som sitter på styret. Mycket fin motor och väldigt ovanlig och svår att få tag på i detta skick!!! Har även ett swivel oljetråg från Extreme engines med slangar och accusump som är ett måste om motorn skall sitta i bil som kan köpas till. Passa på då dessa motorer ej växer på träd!!!! Bilder finns. Grejerna finns strax norr om Göteborg. Pris: 45000kr Bvsa! Med vänlig hälsning Mikael 0708-538134
 7. Mikael Nordin

  Super seven köpes!

  Hej Är på jakt efter en reggad super seven typ Westfield, Mk indy, Mnr osv och gärna med mc-motor. Hör av er med vad ni har stående i garagen!!! Med vänlig hälsning, Mikael
 8. Mikael Nordin

  Hundkoja med 250 hK. Volvo B23.

  Coolt! Har alltid varit svag för de gamla kojorna! Fräckt med handknackad plåt också! (Om någon e sugen på något liknande så säljer jag ett Zcars Hayabusa kit till hundkoja. Sök efter Zcars på rejsa.nu)
 9. Mikael Nordin

  Westfield ramar

  Ok, då finns det alltså möjligheter för en 1,6mm ram (med hojmotor) om än med lite kompletteringar. Tackar, bugar och bockar för svar!
 10. Mikael Nordin

  Westfield ramar

  Ok, har det varit ramar med 1,6mm godstjocklek i ramrören eller 2,0mm? Kommer du ihåg vad för förstärkningar det handlar om? (Jag skall ha en Hayabusa i ramen) Med vänlig hälsning, Mikael
 11. Mikael Nordin

  Westfield ramar

  Hej Är det någon som har koll på material spec i Westfield mega ramarna och hjulupphängningar? Hur ställer sig Sfro till dessa? Går ju en massa westfields i Sverige så de borde ju vara positiva, eller?
 12. Mikael Nordin

  Intyg på bärarmar och ram Dax Rush

  Kolla med Arne Nyman här på forumet (osäker på om han heter så här) som byggt/kör en svart rush R1. Tror han bor på Vargön. Han kanske kan hjälpa dig. Annars finns det några som byggt dax på forumet rejsa.nu, kolla in där!
 13. Mikael Nordin

  Intyg på bärarmar och ram Dax Rush

  Hej Kolla med Autofab i Bjuv. De sålde Dax rush ett tag. Annars kan du kolla med andra som byggt rush i Sverige om de har sina intyg kvar. Finns ju ett flertal reggade i Sverige så det går nog att hitta! Lycka till!
 14. Mikael Nordin

  Mk indy material spec

  Är alla ramar 1,6mm? Går det att regga dessa ramar i Sverige via Sfro? Skall bli en bec....
 15. Mikael Nordin

  Mk indy material spec

  Hej Är det någon som har koll på vilken godstjocklek Mk hade i ramarna från ca 2005 fram till ägarbytet 2016-17? Har någon ett intyg från Mk på ram samt bärarmar? Mikael
×