Jump to content

Ny SFRO Bygghandbok 2.0 - släpps på Elmia påsken 2022


Recommended Posts

Hej alla

Ni som inte följer oss på Facebook (än...) eller är frekventa på www.sfro.com har kanske inte sett att SFRO släpper den nya uppdaterade bygghandboken, 2.0, på Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia nu i påsk. Under mässan kommer vi sälja till mässpris, efter mässan går det bra att beställa online igen. Ni kommer hitta oss i SFRO i hall D, välkomna förbi och hälsa!

Boken i sig är omarbetad i nästan alla delar, vi har stuvat om lite ordningsföljd och fyllt på med mer information om bland annat bromssystem. Vårt elkonverteringskompendium är lite uppdaterat och infört i boken och så har vi försökt förtydliga en del rekommendationer. Givetvis är också avsnitten om regler och föreskrifter justerade så att det är aktuella (just nu i alla fall, det finns ju alltid risk att reglerna ändras igen).

Det kan vara värt att påpeka att det inte finns några nya krav från SFRO, har man byggt enligt rekommendationerna i gamla boken (men följt korrekta regler) så är det inget som den nya boken påverkar. Men vi tror att det finns en hel del nyheter som gör boken värd att ha för alla byggare.

Hoppas vi ses på Elmia!

Gustaf 

Bok 2_0_promo_small.jpg

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tack till alla som besökte oss på Elmia! Det var en intensiv påskhelg med många bra dialoger. Speciellt kul med far och son som planerade ett väldigt trevligt Locostbygge, hoppas ni dyker upp här 🙂

Boken är nu tillgänglig för beställning på hemsidan också.

Gustaf

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...