Jump to content

BlauMes

Forumdeltagare
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BlauMes

  1. Haha har garvat många dagar åt din h7-passning med eltejp! Går lite som ett skämt på verkstaden nu bland gubbarna! ;) Jobba på detta blir riktigt grymt! :D
  2. Aha så om man kortar originaltråget så är växellådan ändå lägre? Jag tänkte torrsump just för att vinna höjd men om växellådan ändå är lägre så spelar det ju ingen roll :)
  3. Går in på samma spår och ställer ytterligare en fråga. Är det värt att bygga torrsump?
  4. Riktigt trevligt att ni bjöd in oss till era garage! Väldigt spännande och intressant :) Tackar allihop för trevligt sällskap! Ska ligga i och tjata på farsgubben (Christer) men han blev allt lite sugen! ;D
  5. Jag tänkte ta mer bilder på själva gänget och lite sånt där så man kan se vad vi haft för mysigt för oss :) Men självklart blir det dokumentation också! ;)
  6. Är det okej att ta med sig kameran? Ville fråga innan så inte någon blir irriterad :)
  7. Jag kommer nog med en till. Min far var väldigt sugen på att följa med :) Om jag räknat rätt så är det följande som kommer (hittills, vi hoppas på snar påfyllning i listan. Daffe Family guy Nallemannen JonasW (kanske) tpau BlauMes +1 Uppsala Maffian bestående av: PeÅ Stigge Vedde Stefan?
  8. Härligt! Nu vart jag jättetaggad! :) Något man ska ta med sig förutom gott humör? :)
  9. Jag är relativt ny här och har ju inte börjat bygga. (ÄN!) ;) Är man ändå välkommen? :) Låter riktigt trevligt detta och jag har så sjukt mycket frågor om ja... allt! :)
  10. Haha okej! Jag satt och funderade länge och enda fördelen jag kan komma på med MS är Launch Control :P Annars så... nej :P Härligt att du fått igång det! :) Så sjukt sugen på ett sånt här projekt jag med!
  11. Hejsan! Riktigt intressant tråd du har! Är inne på att göra något liknande jag! :) Får jag fråga bara, är det inte T5 systemet på den motorn? Varför har du då MS? Intressant att veta varför :) Lycka till!
  12. Snart kanske man får garage! Hoppas på att kunna börja ett bygge då! :)

  13. Har nu läst igenom exakt allt! Detta är så otroligt snyggt gjort! Man blir så himla sugen av att göra det själv bara av att läsa igenom det här! Är sjukt sugen på att bygga en egen sjua med saab motor i! Men att komma upp till din standard vore ju omöjligt! Keep working! :thumbsup:
×
×
  • Create New...