Jump to content

longen

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

longen last won the day on June 9

longen had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

About longen

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Stefan S
 • Ort
  Skellefteå

Recent Profile Visitors

268 profile views
 1. Hej! Dom påtalande aldrig om att du måste ha sido blinkers i mitten av bilen. När jag typade om min bil med T12BF så fick jag montera dit sido blinkers för att få min bil godkänd.
 2. https://rejsa.nu/info/aerodynamik.pdf
 3. Vet inte om jag förstått det rätt, men generellt så finns det typ 2 olika ving sorter, En vinge som som är bockad upp för att trycka luftströmmen som kommer framifrån mot vingen och sen rikta luftströmmen uppåt för att trycka ner bilen. Den ändra modellen är konstruerad som en flygplans vinge men upp och ner, vore ju dumt ifall bilen blir lättare bak. Nu är man ingen ingenjör men den upp och nedvända flygplans vingen känns spontant som en bättre lösning ifall man har en motor svag bil, som jag förstår det så bromsar den vingtypen inte luftströmmen lika mycket som det första allternativet som jag pratade om.
 4. Hittade några vingar som jag tyckte såg intressant ut, prislapp mellan 2-8000:-
 5. Jag kör med följande värde på min MNR och är grymt nöjd med hur bilen känns på väg och bana. 1.5 to 1.75 degrees negative camber each wheel 1mm toe in each wheel
 6. Bra fråga, men utåt stickande föremål brukar aldrig vara populärt 😛
 7. Hmmm, den var större än vad jag mindes 😋 Funderar på en lite mindre modell, sen får man väll anpassa lutningen efter motoreffekten så man får en bra balans på bilen.
 8. Det kan jag tänka mig 😄 är ju så otroligt kul att köpa nya saker och montera. Är grymt nöjd ändå hur bilen presterade senast på kullen, får man bara öva mera på bana så tror jag det kommer att bli riktigt bra. Sen är jag av den typen att det borde vara lättare och roligare att öka effekten istället för att sänka vikten 😀 Man får se vad Jultomten kommer med i år ................ Har och är mer sugen på att montera lite prylar som ökar downforcen, man blev ju lite taggad efter kullen med han som hade vinge både bak och fram 😁
 9. Vägde bilen innan montering av kaross, bur och passagerar stol, 460kg. Kaross, en stol och bur ca 90kg
 10. Om du syftar på mig kan jag inte annat än hålla med 😋😂 20kg ska nog gå att ordna 🙄😋
 11. Saknade reflex bak och saknade sido blinkers. Blev en ny vägning tackvare intypning av buren. Vikt utan chafför 550kg 🙂
 12. Fick koden T12BF inskriven i regbeviset idag😁 Fick 2 anmärkningar som gick att lösa, sen ett återbesök idag och sen var det klart.
 13. Nya framlysen på plats, alla rätta märkningar och lyser helt OK. 3D skrivaren fick fixa lite nya infästningar.
 14. Typ ett sånt här var jag sugen på att cad rita fram till R1 motorn, finns säkert färdigt hos någon men jag hittade bara till andra märken.
×
×
 • Create New...