Jump to content

Bmw 318is 94


Sweda

Recommended Posts

Tjena har en bmw 318is 94 som donator bil .. Vilken ram skulle tänkas passa dala7 den kanske för stor för den. Det finns ju en del olika ramar som jag ser det. Vilken ram e det "Boken" anger ? Lite tips skulle sitta som en fläskläpp. Och e det nån som har nån bild på infästningen på delad bakaxel... Ha en bra semester till er alla med.

Edited by Sweda
Link to comment
Share on other sites

kanon det va ett bra tips .. men vill ha lite svar om ramar.. ska ju bygga en egen .. och jag har en del olika ritningar på ramar och längder för på dom ritningarna jag har finns inga beteckningar på vad ramen heter eller kallas .. skulle va intressant att veta skillnaden.. jo längd och så antar jag men vilka som e vad menar jag.. och tackar för ett kanon forum .. alla här har en helt otrolig kunskapsbas att tillgå..

Link to comment
Share on other sites

Kolla på http://mcsorley.net/locost/drawings.htm, där finns 3 olika. Standard bokchassi, ett som är breddat 10 cm rakt över (+4) och ett som är lite längre, högre och bredare på vissa ställen (+442). Jag har gått efter +4 eftersom jag använder riktiga sportstolar. Extremt korrekt var ritningen, enda felet berodde på mig...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...