Jump to content

Luego Locost-chassie


rickepumpen

Recommended Posts

Hej Allihopa!

Tittade på Luegos hemsida igår och konstaterade att det inte var så dyrt att köpa en färdig ram. Frågan är bara hur kvaliteten är och hur mycket som faktiskt är färdigt på ramen (fästöron osv ). Är det någon som har erfarenhet av deras grejor?

Ska ändå över till england i oktober så då hade jag lika gärna kunnat köpa en färdig ram och sparat tid. Eftersom jag inte har byggt en hel bil tidigare känns det som ett bra alternativ för att kunna ha en färdig bil inom överskådlig tid.

Link to comment
Share on other sites

vet inget om luego, men man kan säga så här att vore företagen undermåliga så blir de inte gamla samt att det finns på engelska forum negativ skrivt om dem som är det. att köpa en ram spar väldigt mycket. bara allt mätande hur hjulaxlar ska placeras tar massor av tid. förutsättningen är ju att du bygger som de har tänkt, med de axlar de avsett osv.

Link to comment
Share on other sites

En kompis till mej köpte en Tiger för något år sedan och den skulle "bara" vara att montera. Sanningen är den att det är rätt mycket att göra på den ändå plus att byggbeskrivningen mer är som inspiration än en riktig beskrivning. Vi har inte riktigt samma synsätt som engelsmännen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...