Jump to content

Lotusklubbens bandagar 2023


Jari

Recommended Posts

Vi har även i år fått inbjudan från Lotusklubben till deras bandagar, se info nedan.
 
Lotusklubben arrangerar vår "traditionella" bandag på Ring Knutstorp måndag den 1 maj. “Same procedure as last year” så i mån av plats är medlemmar från er klubb välkomna med sin sportvagn.  Vi riktar oss dock i första hand till ägare av lätta till medeltunga sportbilar, så är du osäker om din bil passar in så kan du kontakta oss. 
 
På Knutstorp kan man köra sex 20 min pass under dagen i grupperna A - C beroende på ambition och vana. Eller bara ett lunchpass med körning i lugnt tempo i grupp D där även äldre bilar utan båge och bälten kan köra och där i princip trafikregler gäller. Vi har vana instruktörer på plats som kan hjälpa till med tips om spårval och hur man ställer i ordning bilen. På vår hemsida kan du se en video från förra årets bandag på Ring Knutstorp. 
 
Liksom förra året kör vi också en bandag söndag den 4 juni på Gotland Ring, och då kör vi hela slingan inklusive den nya sydslingan, så banan är totalt 7,3 km lång. Denna gång delar vi dagen med Corvetteklubben, och vi växlar grupper så man kör ca 25 minuter varje hel timme. Den nya banan möjliggör höga hastigheter och kräver en certifiering som vi har inkluderat i avgiften. Vi erbjuder också rabatter på färjorna till Gotland och förmånligt boende. Se mer på vår hemsida, där det också finns en video från bandagen där förra året.
 
Ni får gärna lägga ut info om våra bandagar i er kalender på er hemsida eller i mail till era medlemmar. Inbjudningar till träffarna och detaljerad information finns på www.lccs.nu , där också anmälan kan göras. På hemsidan finns också mer information om krav på förare och bil. 
 
Så länge det finns platser kvar så kan man i princip anmäla sig ända fram till några dagar innan eventet, och om det skulle ställas in så återbetalas hela deltagaravgiften.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...