Jump to content

Tuna

Forumdeltagare
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Johan
  • Ort
    Avesta
  • Locost-status
    Locost-intresserad
  1. Hej. Här kommer en bild på moton ,, ingen som behöver turbo,startmotor eller extra motordelar ?
  2. Hej igen. Kvar finns : Motor saab 9-3 utan tändkasset, kabelhärva och styrbox 1500:- kabelhärva motorutrymme 500:- Mätarhus saab 9-3 400:- pedalställ 9-3 Bud styrväxel 9-3 och 9000 Bud växellådor 9000 och 9-3 Bud Har även mycket delar från 9-3 motoutrymmet. Hör av dig om du söker något, jag kanske har det :) mvh Johan
  3. Hej igen ! Nu har jag sålt 9000 motorn och det mesta av dessa delar. Även Omega lådan är såld. Kvar finns alla delar samt motorn från 9-3 Mvh Johan
  4. Hej ! Mycket svårt att säga, har många delar att sälja svårt att lista vad jag vill ha för alla men hör gärna av dig lite specifikt vad det är du är intresserad av så funderar jag lite och återkommer med ett pris. Sen är det lite så att jag är nöjd att bli av med lite grejer vilket gör att man säkert kan komma överens om ett pris så båda blir nöjda med. Mvh Johan
  5. Hej ! Tyvärr så har jag varken tid eller råd att fullfölja mitt super 7 projekt eftersom att jag har andra projekt som slukar pengar och tid. Jag har följande till salu. 2st B204E motorer en från en 9-3 och en från en 9000. 1st Omega R25-R28 växellåda. 2st saab växellådor Har även : Kabelhärvor pedalställ styrväxel ratt rattstänger mätarhus m.m. Ja har mycket delar som jag hade tänkt använda i princip så finns allt från motorutrymmet och fram till förarstolarna. Perfekt läge för dig som tänkt bygga en Saab 7 att köpa nästan allt som du behöver, ur plockat och klart ! Hör gärna av er om ni är intresserade av något eller om ni vill köpa allt i ett paket. Mvh Johan
  6. Det funkade,, den satt bara lite hårdare än vad jag trodde :) Hej Magnus ! Kollade din tråd såg riktigt bra ut ! :) Min plan är följande: 1. Riva mina två saabar och plocka alla delar som kan behövas från dem båda sen välja det som lämpar sig bäst när det blir dags att bygga. 2. Köpa en Ford Sierra för att plocka fram och bakvagn från. 3. Under vintern som kommer ska jag plocka isär båda motorerna och plocka ihop en fräsch och renoverad motor. 4. Ska även renovera delarna från forden så de är fräscha samt se över v-lådan. 5.Under nästa sommar ska jag spara lite pengar och förbereda lite. 6.Mot vintern beställer jag starter kittet till min sjua och börjar bygga ihop allt. 7.Sen får vi se lite hur lång tid det tar, jag är lite av en nybörjare så det kan nog ta sin tid :)
  7. Tack för hjälpen ! :) ska prova idag i garaget.
  8. Hej Igen ! Har varit i full gång med att riva mina två saabar för att skaffa delar. Jag är färdig med min saab 9000 men idag då jag skulle plocka ner lite delar i bilen på min 9-3 så fick jag problem. Jag kan inte få bort ratten, jag har gjort precis som jag gjorde på min 9000, kopplade bort alla kablar, tog bort airbagen, skruvade loss alla skruvar samt den stora muttern. På 9000 var det bara att dra av ratten efter det men på 9-3 sitter den fast. Vad är det som gör att den sitter fast och hur får man bort den ?
  9. Hoppas att bilderna duger och att jag knäppte på rätt ställe, annars får du höra av dig igen :)
  10. Visst det ska jag försöka att fixa imorgon då jag ska till garaget :) Återkommer imorgon med bilderna :)
  11. Hej igen ! Nu har jag jobbat på lite med nedplockningen av saabarna, idag åkte motorn ur saab 9000 :) Nu ska jag bara plocka ner lite smågrejer sen rullar jag in mon 9-3 och lyfter motorn ur den också.
  12. Kollade din byggtråd , riktigt snyggt !! :notworthy: tack för all hjälp ,, nu blir det att riva saabar och klura vidare :)
  13. Nice nice ! kopplar man mätarna till de befintliga saab givarna eller lär man ha nya givare också ? Man får tacka för inbjudan :) skulle vara riktigt kul att komma och kolla, synd att det är så långt borta men har jag vägarna förbi så kommer jag gärna förbi :)
  14. Tack för svaret , blev man lite klokare i alla fall :) funderar på att köra med andra mätare tex från autometer , hur funkar det ? kan man kopla dessa till org boxen eller lär man köra nira eller vems m.m. för att kunna använda andra mätare ?
×
×
  • Create New...