Jump to content

GtrGreven

Forumdeltagare
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

7 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Leif Ankarsköld
  • Ort
    Gotland
  • Locost-status
    Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Förstår nu hur folk känner sig vid provkörningen..❤️ Allt lirar👌 På önskelistan Glasögon så där får jag kika på allt Flärpar framför som styr undan lite av vinden..
  2. Tog mig i kragen o gick ut i lördags Gött väder tog med en god öl ut.. o börja helt enkelt så från stått på en låda tills 99% va monterat gick i ett nafs.. eller inte jo va par grejer som bråka ordentligt men va bara o mata på.. Idag söndag va det olja o kylarvätsa på tur Tömma tanken på minst 2 år gammal bensin..😂 Startmotorn malde på med vanliga ljudet höll på ge upp tills den hosta till😳 va finns det liv ändå.. Ja jäklar där hoppa den igång😀👌 snacka om en stund ramla ur en när jag fick den o gå..❤️ Nu ska det letas ett lämpligt batteri men plåtfästet hindrar mig större en 176mm×80mm.. Får fundera lite till.. VID_92790404_164952_246.mp4
  3. Kul o höra👍 Jo är lite pyssel motorn hoppas jag på lyfta ner i helgen o börja montera allt igen o se om jag hittat Oljeläckan o hittar varför jag inte har nån Gnista.. T12BF skulle va jäkligt kul o få till just nu är fokus på få igång den innan modds blir aktuella men vist skulle en turbo va trevligt🤔
  4. Se där Har dock svårt o tro att et inte ska va nån typ av smörjning i den.. Backen går i utan problem va jag testat..
  5. Har stått still lite pga vädret.. när man inte har tillgång till värme i garaget o jobba när det är +1 då hoppar jag helt enkelt.. Dock så har nya kardanen från England kommit sen väntar jag på packnings satsen som borde komma i veckan.. sen är det stort sätt dags o montera allt igen.. Men letar en info på MNR’s backlåda hur den ska servas trode inte internet skulle va så tomt på info.
  6. Gammal tråd men tänkte fråga är det nån servis intervall på dessa med oljebyte o så fall va för olja o mängd? lite torrt på info på nätet..
  7. Jobbat vidare o felsöka maskinen statorn o vevaxelgivarn låg inom spec vid uppmätning så där kan jag montera tillbaka.. Ny främre kardan är beställd sen ska börja o montera allt för kunna fortsätta felsöka varför har ingen gnista vid start.. prova lidels plasmaskärare o skar upp dubbelt så stort hål under motorn så blir lite servis vänligare en va innan o för 1100:- va den ett trevligt tillskott i garaget..
  8. Efter många dagar släppte kylan ute o såg nån plusgrad så va det ta sig ut o ge ett ryck efter jobbet.. o äntligen är maskinen ur så nu börjar felsökningen va som strular/strulat..
  9. Dagen har ägnats o jobba baklänges.. på montera ur motorn för komma åt stator kåpan o se till o få i gummiskyddet sen se om några skador på den Gissar att den blev urdragen när kardanen gick av o veva runt.. O på så vis gjort va det ser ut som skadar på kablaget samt skadat Besinledningen.. Men bara för sitter mc maskin tyckte man kunde vart lite mer plats🙄 Morgon blir det handla nya pallbockar o en ny stol då arbetsställning va ingen höjdare idag..
  10. Ja ni alla vem är jag Jo en kille som blev biten av dessa bilar för ett tag sen… Så hej på er alla😃 jo ett tag sen 2008 har jag för mig det va.. just av en 7 med en Hayabusa ❤️under huven.. på den tiden körde jag min Nissan Skyline R32 GT-R Halka in på det här forumet 2009 under bara Greven Men får inte tag i den inloggningen pga mailen existerar inte längre.så spolar fram tiden lite typ några år 2023 o bestämde mig för nu jäklar ska jag ha en.. Hitta efter massa sökande en MNR Wortx RT Hayabusa med just en Hayabusa tyvärr köpte jag bilen av ett bokstavligen Rövhål..som hade tummen mitt i handen blåljuger 😡För fullt Att allt va i bra skick förutom ett oljud i bak..oljudet visa sig främre kardanen va av🙄 i knuten till baklådan.. forska runt visa sig inte va första gången så släppte det.. Att jag tog hem den va för vet va grejerna kostar i bilen samt har en 150 mil på sig sen ny just nu letar jag en olja läcka då är olja dimma runt hela motorrummet o går igenom bilen efter stått i ett garage i 2 år Lite fakta från han som byggde klart bilen (sälj annonsen på Rejsa) bilen börjades byggas av triggerhappy här på forumet men sålde den 2012 till en som byggde klart allt som sålde den vidare 2021.. lyckats få tag i han som byggde klart bilen för få ut lite info som hjälpt massa Chassi: MNR Super Vortx (deras finaste och lättaste chassi som är välbeprövat och vunnit många tävlingar) Pushrods fram med aluminium cranks Länklager använda i hela hjulupphängningen Ovala rör i a-armarna för minskat luftmotstånd LSD diff Mekanisk backväxel Raceleda R16 billet 4-kolvsok i aluminium och aluminiumspindlar fram Aluminum 2-kolvsok bak Motor: Hayabusa Gen2 1340cc (köptes ny) Nova racing torrsump Davies Craig elektrisk vattenpump med elektronisk styrning Quick shift star Mekanisk paddelväxling (mycket trevligt, känslan av att växla på riktigt utan att släppa ratten) Flatshifter system (installerat men aldrig använt, gör att man kan hålla fullt vid uppväxlingar och blippar automatiskt gasen vid nerväxlingar) Tig-svetsade rostfria headers Övrigt: Race Electronics Dash2 instrumentering AEM bredbandslambda Tillett kolfiberstolar Sabelt 6 punktsbälten Aluminiumbult på alla lämpliga ställen Compomotive fäljar med Toyo R888 däck
×
×
  • Create New...