Jump to content

Arne k

Forumdeltagare
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Stefan Andersson
  • Ort
    Skurup
  • Locost-status
    Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Frågan är vad som blir enklast att göra. Skall kolla upp vad som finns med knivar.
  2. Jag hade tänkt montera på en krängningshämmare på min 7a. Den väger ca 650 kg utan förare. Vad skall man använda? Hur tjock skall den vara? Var köper man den? Vad bör man tänka på?
  3. Jag skall kolla upp vilken bredd jag har. Någon sa att man skulle satsa på Volvo 240 Axel. Men då passar ju inte fälgarna sen. Skit! Har cortina samma bult mönster som jag? 100/4
  4. Jag söker en ny bakaxel till mitt bygge. Den jag har i dag är en Opel kadett 1200 axel. Jag behöver en ny axel som det går att montera difbroms på eller sitter original. Kör mycket bana och det bara spinner på inner hjulet när jag svänger. Vad skall man skaffa?
  5. Lyckas du så hör av dej vad du gjort
  6. Nu är bygget klart! Har kört ca 50 mil nu med den. Men när jag kör och drar på så hörs inget ovanligt i kardanen, men när jag släpet gasen så skårar det som fan i kardanen. Presis som den kommer i vibration! Kan det vara så att det är för mycket spel i bakaxeln (diffen). Jag har en rally låda med rakskurna drev kan det vara den? Det är samma sak i alla växlar. Det är kanske vanligt, tanke på ingen ljud iso, och lätt bil?
  7. Vad är bäst att ha på bilen! Skall ha 17tum fälg. Men skall man ha lite mindre däck fram? 215 fram och 225 Bak! eller lika stora runt om?
  8. Får man ha vita sidoblinkers?
  9. Måste man ha tankavluftning? I så fall hur löser man det då?
  10. Jag har en rent ny motor och växellåda. Hur länge eller hur många mil skall man köra innan byter olja? Motor Opel 2.0 16 v. Växellåda quiefe rally låda.
  11. Jag har fått reda på att om man borrar ett 5 mm hål i övre delen av termostaten så får man lite genom strömning av vattnet. Då funkar det köra utan den undre röret,
  12. Jag har en opel 2,0 gsi 16v som jag har satt förgasare på. Nu finns det inte något utlopp på under sidan av insugnings röret för kyl vattnet. Är där någon som vet om det funkar ändå?
  13. Jag får kolla i morgon om det går att fixa på något sätt! Skall försöka göra enligt ritningen som jag fick. Tack så länge!
  14. Jag har slang från ventil kåpan till en behållare som tar hand om eventuel ojla. Jag har ingen anslutning på under sidan av insug. Men jag har anslutning som det visas på bilden tidigare den röda tror jag att det var. Måste jag ha det på under sidan? Jag har ford Typ E/ quife låda. Jag har satt ett stöd lager där!
  15. Nu förstår jag inget! får in olja var då? Jag har ingen anslutning på under sidan av insug! Vad skall jag ha det till? Jag har förgasare!
×
×
  • Create New...