Jump to content

Televinken

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Televinken

  1. Lambo Arancio california metallic pearl. kort och gott!!
  2. Ja visst blev den fin tackar för komplimangerna.Jo det är flippfront två bultar genom förstärkningar i karossen vanliga huvlås modell kraftig baktill, funkar bra noskonen kommer dock väldigt nära marken då man fäller upp huven.
  3. Ville bara sända in en bild på min färdiga Tiger Avon.
  4. Ta kontakt med Ace Competition i Borås de löste mitt problem med stöldskyddet och är de är verkligt trevliga att ha att göra med. Vad du än gör undvik Chipcenter i växjö de fick ej till det trots evig tid och de har ej trots löfte och otaliga mail och tel samtal inte betalat tillbaka vad de fakturerade mig betraktar dessa som rena skojare varning sprid gärna detta så andra slipper bli lurade av dem.
  5. Peter som köpte gamla demobilen har två nya spindlar liggande från just rallydesign han frågade tom. om du var intresserad av att köpa dem.
  6. Jag har stolen till höger i helsvart i min Tiger Avon man sitter väldigt gött i dem men det gör man även i den andra det är dessa alla andra Tigrar i Östersund andvänder lycka till med resten av ditt bygge skall skicka in någon bild så du får se hur långt jag hunnit MVH Anders(televinken)
  7. Jättetrevligt att se att någon annan bygger seven med 1,8t vad kommer din motor ifrån mitt oljetråg ser helt annorlunda ut och vad andvänder du för motorfästen. Jag själv bygger en Tiger Avon och har ej kommit lika långt ännu väntar på samma sprängkåpa som du har så jag kan börja passa in motorn.
×
×
  • Create New...