Jump to content

Rogga

Forumdeltagare
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rogga

  1. Du förklarar bra , va med på alla punkter ;) :thumbsup: Ja skicka gärna nån bild på rogga_b@hotmail.com Tack på förhand Mvh ROger
  2. Nån som har en sida som funkar ang deladbakvagns riting på bookchassit? :)
  3. Hej! Är det en MK indy som du ha till salu? Vad menas med scrubbradius? Svårt att göra om till V-styrd? Är det 2.5varvs styväxel på nu? Vad är det för bakklump,diff och drivaxlar? Exempel hubbar, nav finns det olika delar där, tex alu dyrare billigare. Tänkte vad som följer med i denna Finns det bilder?
  4. Aha bra du upptäckte det där ang måtten :) Har varit inne och kollat på http://www.mwsportbilar.se/bilar/bilar.html och där finns ju MK indy, verka ju vara ett bra schassi för mc motor.. Kanske ska sattsa på en bokram om dom nu är stortsett lika, även om den är SFRO bes 1 så tro jag att jag måste besa om den då den byter ägare fast man vet ju att den "borde gå igenom" Vet du om man bygger efter det där bokchassit kan man köpa nos, skärmar mm ffrån MK indyn lr skilljer det så pass? Där ser man, trodde väl aldrig att dom skulle ta bort betalningen ang avgasdispansen. Ja jag byggde en banbil för 3 år sen och det tog tid, är bara tre veckor kvar nu tills andra knodden kommer så tid finns väl inte så mycket men man vill ju ha lite terapi jobb :)
  5. Trevligt med snabba svar :) Jag är 180 - 95kg.. Kommer åka gata samt mycke bana med den så vill ha den gatlegal. Jaså det är uppgraderad låda i 03, inga problem då det är insprut, lär väl vara nånsorts avgasrening på dessa byggen oxå. Jag har ca 18 mil till ösd 25 till ume, ska väl finnas SFRO på båda ställen tror jag, Kanske ska titta på säljes och blocket då innan man beställer massa gärn, kör du med bokramen atorp? motor? /mvh
  6. Hej! Är ny på detta medd Locost och är riktigt sugen att bygga mig en.. Passa även på att tacka för ett trevligt forum :) Vilket schassi anpassar sig bäst till MC motor, kommer använda mig av R1a motor. Vill inte köpa färdigt chassi, vill bygga ett eget , har sett att det finns en sjö av böker och tänkte beställa några vet ej vilken som tillämpar sig bäst, kanske ni vet? Har även sett denna sida http://www.mcsorley.net/locost/ nån som byggt därifrån med mc motor? Build Your Own Sports Car: On A Budget , Build Your Own Sports Car for as Little as £250 and Race It!, 2nd Ed ( ska tydligen vara med mc motor i den) Rätt ny på detta å hoppas allt blev rätt nu :hypocrite: Redigerat: Ang Book Chassin är dom byggd i 1-1,5 mm gods? Tycker det verka lite klent..
×
×
  • Create New...