Jump to content

Snåleric

Forumdeltagare
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille
  • Plats
    Göteborg - snart

Profile Fields

  • Namn
    Eric Åberg
  • Ort
    Göteborg
  • Locost-status
    Locost-intresserad
  1. Härligt bygge rikard! Häftigt med jetmotorer! :D 122 Nm låter inte särskilt mycket, det går nog att putta cykeln med det dubbla, måste vara seg acceleration.
  2. Live for speed. Bästa bilsimulatorn! Har kommit ut med ny version för inte så länge sedan har jag för mig. I lfs går det ju köra sevens med antingen 4a (pinto kanske?) eller 6a. Det som jag tycker är kul är att man kan testa chassieinställningar och olika differentialer. Enda tråkiga med det spelet är att man inte kan köra "riktiga" banor. Hade varit bra att kunna öva ringen innan man åker dit.
  3. Tyckte den var rätt underhållande. Själv är man rätt färsk på motorbyggande och som intresserad var det ingående nog. Presentatören kändes seriös och var mycket pedagogisk. Om man sedan skulle få för sig att bygga mallblock hade man nog dock inte användt dvdn som mall utan undersökt alternativen själv. Jag ska definitvt se den kommande med sprut och motorstyrning, förhoppningsvis kommer det mer med annat om jänkefolket sväljer stoltheten lite.
  4. Tillverkarens version av 7:an är enligt dem designad efter WLR:ens chassi, så det är nog inte omöjligt att använda andra chassier gjorda för 7. Kan inte komma ifrån det, deras 7:a är verkligen ful. Den ser ut att ha käkat en refug för mkt. :icon_blink:
  5. Fredrik i troll...: Den hade jag inte sett tidigare, ser mycket intressant ut. Det blev ett självklart bokmärke så ska jag lägga den till listan av potentionella kits. sorin: Tackar! Det var en 4:a istället för for, trodde jag hade testat alla kombinationer. www.drive4fun.se . Jag gick förbi montern 2 gånger men det var mycket intresse och jag orkade inte vänta på min tur. Ser ut som en relativt billig lösning med ganska mycket marginal för förbättring. Även om jag inte hittar något om det på tillverkarens hemsida så inger karossens utformning en känsla av att bilen är aerodynamiskt designad. Ska googla och se om jag kan hitta någon som byggt en.
  6. Får börja med att säga hej till alla, är ju ny här. =) Idag besökte jag vallåkraträffen, hade aldrig varit där förrut och tänkte att det var dags. Hade också förhoppningen om att jag skulle se lite sjuor och andra kit cars, men det var en besvikelse. Jag lyckades hitta en cobra, men annars var det mycket snålt, kanske berodde det på sommarens tvivelaktiga väder. Däremot så såg jag en utställare som visade ett rätt fräckt kit, ensits gtrinspirerad med rörram och individuell upphängning. Jag fick först för mig att det var en radical. Jag glömde tyvärr att memorera deras hemsida. Det var driveforfun eller något liknande. Någon som vet?
×
×
  • Create New...