Jump to content

Ctrl

Forumdeltagare
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

About Ctrl

 • Birthday 05/24/1978

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Varberg

Profile Fields

 • Namn
  Mattias Green
 • Ort
  Varberg
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oki, tråkigt men ganska väntat. De finns de som söker blockdelar att slipa och renovera, så du kanske kan få ut nått för det mer än skrotvikten iaf.
 2. Nice, stor klump du slapp uppe på blocket där. Hur var det med motorn, var det packning eller hade det gått något i godset? Drömde om den bilen nyligen, tror det är något i det undermedvetna som saknar den snurran.
 3. Jag skickade med alla pärmar och papper. Men Svanberg gjorde en egen konstruktion nertill med en platta i kolfiber och ett antal skruv. Inte så lätt att snabbt montera isär om det behövs. Sedan tar framlyktorna i lite när huven skall av. Mvh Mattias Enqvist
 4. Såld! Kommer i framtiden göra Skåne osäkert.
 5. Säljer nu av min Westfield Seven med Wankel motor. Jag inte har någon direkt plats att ha den på och familjen tar för mycket tid för att jag skall få ordning på den. Bilen finns just nu utanför Varberg i Halland. Just nu är tyvärr motorn i stort behov av en renovering. Motorn behöver renoveras då det gått en packning eller nått i den. Det blir övertryck mot kylsystemet från förbränningskammaren. Kollat på att skicka den till Wandi Balancing då jag inte själv har ett garage att demontera motorn i längre. Kollat av att det kostar runt 7500kr att kolla över motorn hos Wandi Balancing, beroende på hur illa det är kan det bli dyrare och sedan skall bilen besiktigas med då den är avställd. Lite av delarna bilen består av kan ni se nedan på de sista bilderna från byggpärmen. Motorn och växellåda kommer ifrån en Mazda Rx7 FCII 86-88 modell. Finns även lite lösa delar till bilen, men det kan vi ta vid eventuell affär. Som bilen står nu är priset 90.000kr Vid funderingar, så fråga gärna så svarar jag så fort jag kan. Edit: Bildalbum med mer bilder, då några frågat efter detta. - https://photos.app.goo.gl/39Ke2AKq0gsgqi8v2
 6. Ctrl

  Värdering

  Ingen som har en susning om i vilken prisklass man skall lägga sig? Vad skulle ni kunna tänka er för den utan att skambuda för mycket,
 7. Ctrl

  Värdering

  Har funderingar på att avyttra min Locost pga att familjen tar tid och jag inte har någon direkt plats att ha den på. Vad tror ni man kan begära för den? Hoppas på runt 95000kr, köpte bilen för 128000kr. Just nu är tyvärr motorn i stort behov av en renovering. Sitter en Wankel från Rx7 i bilen nu och fått kollat av att det kostar runt 7500kr att kolla över motorn hos Wandi Balancing, beroende på hur illa det är kan det bli dyrare och sedan skall bilen besiktigas med då den är avställd. Finns lite bilder på länken nedan. https://photos.app.goo.gl/DSolU6oj3HBgL0o23 Postade på fb men fick inget svar där.
 8. Min rullar inte innan motorn är fixad. Har inget släp till den heller. Annars hade jag kunnat ta med min gröna i år med kanske.
 9. Som jag skrev på fb, kan tyvärr inte vara med i år, då jag inte har tid och pengar att fixa bilen just nu. Men kanske kommer upp och hälsar på er iaf.
 10. http://www.blocket.se/vi/67584044.htm Hade man haft de pengarna hade jag bytt ut min 13B jag har idag. Men hoppas den hamnar hos en bra ägare.
 11. Glömda fråga på Tjolöholm, men vad är det för huvlås du kör med.
 12. https://drive.google.com/file/d/0B_WFoqwqNAA-T0Z5UHRRbTluU28/view?usp=drivesdk Även om jag nämnde klubben, så kom det tyvärr inte med. Hade hoppats på att mer än min bil skulle fastnat på bild också. artikeln börjar på sidan 18.
 13. Supertrevligt att träffas och hoppas på mer gånger framöver. Kul att så många var framme och pratade varmt om börja bygga själva om de inte redan hunnit börja med något.
 14. Regnar som sjutton nu. Men skall fan dit ändå oavsett, de säger att det skall vara bra under dagen. Nattinatt ses imorgon.
 15. Ja, är väl enklast så. Det finns väl funktionärer som dirigerar trafiken lite på området med
×
×
 • Create New...