Jump to content

Fjonkalicious

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Fjonkalicious last won the day on November 21 2020

Fjonkalicious had the most liked content!

Reputation

37 Excellent

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Filip
 • Ort
  Skåne
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror ni inte att dom kommer att återuppstå på något sätt? Eller blir det utförsäljning med goa priser? (Eller hur gött det nu kan bli med brexit?!)
 2. Komigen Sorin! Den blir ju skitfin och kommer att vara dödskul att köra! Nu skall skiten i mål!
 3. Jag såg förresten att Biltema hade AN-slang för en rimlig peng. Skrev till kundtjänst och frågade om den tålde E85 och/eller E10. Fick nej till svar. Frågade då vad slangmaterialet var för ngt och fick CPE och NBR till svar. När man sedan söker på dessa två material så verkar det som att dom klarar av E85?! Förvirringen är total.
 4. Tack även till vedde för bilder på kopplingar. Kör ni något filter?
 5. Tack Sorin! Intressant, för det var den slangen jag hade kikar på speeding. Lite dyr men ser bra ut
 6. Tjusigt. Mekonomen specar dåligt vilken diameter hållaren passar för. Vad har du för slang och vilken diameter har den? Mvh
 7. @vedde: hur löste du an-kopplingarna i ändarna? Hade du ngt speciellt verktyg för detta? Samma fråga till dig Rickard, hur löste du kopplingar till bensinpump etc?
 8. Nu hoppar jag in med en ytterligare fråga här: får man lov att köra slang hela vägen från tank fram till motorn? Om svar ja, vad har ni för hållare på vägen då?
 9. Jag fnular på hur jag skall lösa bränslesystemet till den nya motorn. Tidigare sitter det en bränslepump för insprut, men nu behöver jag nog något annat. Hade föredragit en extern pump, vad föreslås? Enl. tillverkaren av förgasaren så behövs 4.5 psi. Kikade på ngn facetpump, men det är inte säkert att den kan flöda tillräckligt, varpå man behöver två. Två känns ju lite överflödigt? Finns det något tips på regulator som är bra för applikationen? Samt vilken typ av rör och hur stort bör man dra fram? Motorn kommer nog vara törstig som fasen, så det gäller nog att ta i gällande flödet av soppa. Förgasaren är en weber 48 IDA.
 10. Den var toast. Har inte ens delat den, men kikade in och det såg inte kul ut. Dock tror jag att skicket förvärrades av att den stod med vatten i över en vinter.
 11. Där var nog en 15 st i den butiken jag var i. Får se om farsan kan få någon nytta av den.
 12. Skall hänga på låset imorgon för att köpa Lidl plasmaskärare för 1500 kr. Kan vara kul att leka med. Finns lite tester på youtube och fler verkar nöjda. https://www.lidl.se/sv/p/foer-dina-hemmaprojekt/plasmaskaerare/p44993?ar=1
 13. Undrar om det finns något regelverk för att bygga om husvagn? Om man köper tex en begagnad husvagn i mindre trevligt skick men med bra chassi. Kan man sedan bygga något eget på chassit? Vikten kommer ju säkerligen att diffa. Vad kollar bilprovningen på? Mest nyfiken om det går...
×
×
 • Create New...