Jump to content

Fjonkalicious

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Fjonkalicious last won the day on June 3

Fjonkalicious had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Fjonkalicious

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Filip
 • Ort
  Skåne
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om inte det funkar så hade jag mätt. Utan att veta alla detaljer så misstänker jag att den apparat man använder mäter en sammansatt kurva. Det kan låta som att det är jämnt, det är svårt att för örat uppfatta utomhus. Genom att mäta vid vilka frekvenser du har en topp, så kanske du kan göra mindre justeringar som har stor effekt, utan att förlora för mycket bröt. Tittade närmare på din bild nu. Du kan göra stor skillnad genom att vrida ditt slutrör så att det pekar ”in” under bilen, eller rakt ner i marken. Påverkar mikrofonen då.
 2. Har du analyserat vilken frekvens du har störst problem? Kanske kan bygga en frekvensfälla i form av ett slutet rör?
 3. Kul att höra från er båda i tråden. Ledsen att jag inte kommit längre med bilen. Den ser ju onekligen blank och fin ut på din bild swompa. Nu tjorvar livet till sig igen, kollegan sjukskriven och en annan får hoppa in. Jaja, det finns ett tillfälle för allt antar jag.
 4. Hmm, vet inte om jag fick det. Men fästet är troligt en egen konstruktion av byggaren. Jag kommer att göra om det när jag vet hur det blir med motorn.
 5. Det har varit ett tufft år i sin helhet. Precis när jag skaffade denna så fick jag temporärt en ny tjänst på jobbet och det blev en tuff utmaning. Samtidigt behandlades farsan för prostatacancer och sedan bytte han en höft. Sen blev det ny vardagsbil mitt i allt och fick flytta bilen till en lite mindre mekvänlig plats. Är väl så sakta på väg tillbaka, skall bara få ordning på några grejor i Brf:en och bostaden samt skaka fram lite lovor. Jag velar fortfarande hur jag skall göra med motorn. Ena stunden så vill jag köra wankelspåret men varje gång jag ser prislappen så ändrar jag mig. Skall kolla på ett annat garage också, den står gratis där den står nu men det är en bit bort. Hade varit jävligt skoj att få fart på den!
 6. Jag hade nog gjort en hjälpram för att stötta de stora delarna, så att de inte deformeras.
 7. Kul motorval! Hörde ett sådant bygge med volvofemma på kinnekulle i somras. Lät fantastiskt gott!
 8. Mycket trevligt bygge! Kör hårt!
 9. Allt är ju en budgetfråga, hur billigt skall det vara? Höjder kan lösas med scoop eller bula i huven.
 10. Jag ser! Vad härligt, grattis!
 11. De där är ”close enough” i sitt standardutförande. Är ni vana vid dessa priser? Tycker att det känns dyrt men det kanske bara är jag som är snål... Tack för bra tips!
 12. Det var inte gratis! 😳 Kan passa på att fråga om någon vet var man köper instrument i porschestil, typ 90-tal? Svart, vita siffror och röd nål. Auto-meter har någon, men siffrorna är klumpigt satta. Eller någon tillverkare där man kan göra egna tavlor till?
×
×
 • Create New...