Jump to content

Fjonkalicious

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  153
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Fjonkalicious last won the day on June 3

Fjonkalicious had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Fjonkalicious

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Filip
 • Ort
  Skåne
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. D-type hade ju aluminiumfälgar. Finns många som gör liknande fälgar och jag har svårt att se varför man inte skulle välja något sådant, se: http://www.racemettleltd.co.uk/wheel.html Finns massor med tillverkare. Om man skulle vilja gå billigt eller åtminstone ha ett par byggfälgar så har Weller wheels(stålfälgar) halva priset med kod just nu på deras motorsport och formula fordfälgar som kan upplevas som liknande, se: https://wellerwheels.com/collections/sale
 2. Man kan ju tänka sig egenarrangerade sparka-på-däck byggträffar också? Hade varit kul att bara få glutta lite och snacka skit. Gärna i Skåne för egen part.
 3. Nu går det ju som tåget Sorin!
 4. Kul med så mycket respons. Jag fantiserade om att man skulle kunna hitta en bil som kunde köra(om än skadat) för att plocka all styrning osv från bilen. Jag var naiv nog och tänkte att om man har all styrning som sitter i bilen så borde grejorna fungera. Men det är ju vettigt att veta att det inte finns så mycket stand-alone lösningar än. Intressant förslag steel, men jag fantiserar än. Har minst ett annat bygge att komma i mål med innan detta påbörjas. Miev är väl lite klent, Tesla för dyrt och jag tycker att Leafen känns klumpig. Undrar vad som händer när man bara har ett drivande hjul. Undrar om den tror att ett hjul spinner och anti-spin går in?
 5. Sitter ovh fantiserar om ett koncept/bygge i form av en three-wheeler med eldrivlina. När jag kikat på BMW i3:s motor så ser den rätt nim och liten ut, dessutom bakhjulsdriven även om det kanske spelar mindre roll. Finns det några andra drivlinor man skall titta på? Också nyfiken på hur lätt det är att fördela upp batteripaketen på flera olika positioner i bilen, för att enklare få plats med allt.
 6. Såg Lupus inlägg i Sorins tråd ang. olika el drivlinor. Även följts Steels otaliga byggen. Skall vi ha en samlad tråd med rena fakta, tips på ombyggnationer, hackad styrning, prisbild, varför och vilken osv osv? Det till och med kan platsa i en egen kategori? Själv skulle jag vilja veta mer om Bmw i3:s drivlina och om någon känner till något bygge med den. Även nyfiken på hur man kan fördela upp batteripacket i flera delar?
 7. Kul bygge! Lite synd att det inte blir sexcylindrigt. Men det är ju också charmen och glädjen med egenbyggt, man får bestämma själv! 😀
 8. Om inte det funkar så hade jag mätt. Utan att veta alla detaljer så misstänker jag att den apparat man använder mäter en sammansatt kurva. Det kan låta som att det är jämnt, det är svårt att för örat uppfatta utomhus. Genom att mäta vid vilka frekvenser du har en topp, så kanske du kan göra mindre justeringar som har stor effekt, utan att förlora för mycket bröt. Tittade närmare på din bild nu. Du kan göra stor skillnad genom att vrida ditt slutrör så att det pekar ”in” under bilen, eller rakt ner i marken. Påverkar mikrofonen då.
 9. Har du analyserat vilken frekvens du har störst problem? Kanske kan bygga en frekvensfälla i form av ett slutet rör?
×
×
 • Create New...