Jump to content

Fjonkalicious

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Fjonkalicious last won the day on June 3

Fjonkalicious had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Fjonkalicious

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Filip
 • Ort
  Skåne
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag hade nog gjort en hjälpram för att stötta de stora delarna, så att de inte deformeras.
 2. Kul motorval! Hörde ett sådant bygge med volvofemma på kinnekulle i somras. Lät fantastiskt gott!
 3. Mycket trevligt bygge! Kör hårt!
 4. Allt är ju en budgetfråga, hur billigt skall det vara? Höjder kan lösas med scoop eller bula i huven.
 5. Jag ser! Vad härligt, grattis!
 6. De där är ”close enough” i sitt standardutförande. Är ni vana vid dessa priser? Tycker att det känns dyrt men det kanske bara är jag som är snål... Tack för bra tips!
 7. Det var inte gratis! 😳 Kan passa på att fråga om någon vet var man köper instrument i porschestil, typ 90-tal? Svart, vita siffror och röd nål. Auto-meter har någon, men siffrorna är klumpigt satta. Eller någon tillverkare där man kan göra egna tavlor till?
 8. Kan ni lista vilka som fått godkänt och på vilken besiktningsfirma?
 9. Var ute och körde med gulfcittran efter jobb i Malmö. Såg ett bygge, en svart locost med silvergrå 5-ekrade fälgar, regnummer som slutade på 700. Någon här? Såg inte mer, det var mycket trafik. Korsningen föreningsgatan/amiralsgatan vid 17-tiden.
 10. Utan ha varit med och kört, så kommer här mina 2 cent: Det finns ju klara fördelar med att köra med annan (närbesläktad) klubb. - kostnaden fördelas på båda klubbarna(eller alla klubbarnas medlemmar) - motivationen för att ha ambulans, funktionärer, ledning osv är högre - mer att titta på för besökare - mer möjlighet att mäta sig med andra bilar osv... såklart finns det nackdelar också, såsom mindre körtid. Men jag tyckte att det administrerades snyggt. Själv är jag van vid ännu större evenemang och tycker att ju större det blir, desto bättre. Skall man bygga något på den här hobbyn, så får man ha lite folkmassa, annars dör det ut...
 11. Tack för en trevlig träff och sällskap! Jag rullade hemåt vid lunchtid, hade några mil att köra och lite att fixa med hemma. Kul att få se alla byggen, det andra är verkligen inte det andra likt, kul! Mvh Filip (han med Citroen GULF edition)
×
×
 • Create New...