Jump to content

nickezix

Inaktiva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nickezix

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Nicke Zix
 • Ort
  Hallstahammar
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost
 1. Jag vet inte om det tillverkas några fler ramar men jag är stolt ägare till första reggade ramen, alltså Esther 001!
 2. Type 9 eller type e

  Min rocket låda har gett upp när jag burnade på Power meet i Västerås och jag vill gärna ha tag på nån ny låda. Gärna dogbox och/eller sekventiell. Eller bara en ford låda som passar så jag kan ut å åka!! /Niclas
 3. Esther001

  Ja i slutet av 80 och början av 90 härjade man visst på olika banor och med olika motorer. Har visst varit gul samt röd ett tag också! :)
 4. Esther 001

  Ja! Jag måste verkligen hitta på ett stadigt sätt att göra fästet rejälare men ändå snyggt och utan en hel hög med mer järnskrot till som tynger :prop:/> Slaglödat eller svetsat vetefan men jag tippar på svetsat!?!?
 5. Esther 001

  Ja! Om double shear betyder infästning på båda sidor om uniballen så saknas det verkligen!!
 6. Esther 001

  Ja 2mm 25x25 fyrkant. Helt klart är att det måste ha börjat glappa och till slut brutits av. Har ingen tydlig bild fotad just nu men här kommer nåt iallafall.
 7. Esther001

  För att jag avgudar den så mycket My precious :notworthy:
 8. Esther001

  Ja det har jag tänkt både en och två gånger men just nu är det meka som gäller efter att framvagnen rasat :banghead:
 9. Esther001

  Esther001 Första bilen från Ugglerum med chassinummer 001. Race historia och en massa olika ägares specifika prägel. Framvagn/bromsar Triumph spritfrie med Wilwood bromsar runt om Bromsvåg/hydraulisk Race styr rack Drivning: Ford Rocket låda med qiuck shift och Quiafe dogbox innanmäte. Bakaxel Ford escort med Quiafe LSD Motor: 2l VW/Audi supertouring block 8v helt ombyggd topp med rätade insug, största möjliga ventiler, allt från Trendab Och en riktigt vass kam Dubbla weber 45 Formel 3 grenrör Feritta avgas DTA tändbox Racing kylare från Radtec Olje kylare och bafflat tråg Tuning: Aeroscreen i blå kolfiber Samt snart diffuser för att få ner bilen på marken!!!! En helt sjuk bil som är byggd för race!!! Ca 550kg och 215hk ger en satans rolig bil
 10. Esther 001

  Ja såhär kan det gå!! Hmmmmm
 11. Esther 001

  Åkte på cityringen i Västerås! Körde inte fort men det ser ut som om det bara är infästningen i ramen som gått sönder! Svetsas mmmm ett måste! Frågan är om infästningen är optimalt konstruerad för att ta upp påfrestningarna i framvagnen!! Enkel är den iallafall!!! Något annat verkar just nu inte ha tagit skada men det visar sig när man har plockat ner allt!!!
 12. Esther 001

  I torsdags rasade infästnngen för nedre länkarmen fram, så det blir nog till att gå igenom hela framvagnen innan nån bana!! Tråkigt för jag hade verkligen sett framemot lite bankörning i början av nästa vecka!!! Nu blir det garaget istället!!!
 13. Esther 001

  Tack!!! Ja jag har hört talas om Gröndal och skulle gärna vilja prova på där! Får satsa på tisdag nästa vecka eftersom jag är bortrest på torsdag! Hoppas vi ses då! Ser fram emot det! Tack på förhand Niclas
 14. Esther 001

  Ja den är helt sjukt snabb! Nu har jag haft den sedan 2010 och allt på motorn är renoverat! Hade mycket strul i början men nu peppar peppar ta i trä!!!! Dog lådan är skit rolig men jag hade gärna velat ha en sekventiell låda om man hade fått önska sig!!!! Hade tänkt å prova lite bana om nån annan skulle iväg, hade ju varit skit roligt och få känna på vart den egentligen trivs bäst!!!! Håller även på att fila lite på en diffuser bak och nån typ av vinge fram för att få ner bilen på marken i högre farter eftersom den verkar vilja flyga iväg till Ugglerum igen!!!
 15. Esther 001

  Esthers första bil med serienummer 001!
×