Jump to content

Vilken Seger!!!!


Recommended Posts

Efter att bygget börjar närma sig 5 i 12 så drog jag i väg för att göra de sista inställningarna på en rullande landsväg, vilket resulterade i att min Feltema soppa pump inte levererade det den skulle, fick låna en facet och vipps så gick bilen som en dröm i 2 minuter tills packningen till olje filtret inte fille vara med och i ett naffs hade Roffe 4 liter motorolja på sin landsväg inga glada miner. Med nytt filter och ny olja gjorde vi ett nytt försök och då hördes ett knackande från motorn, inte bra :mad:

När jag tog ner oljetråget låg det små fina metallflisor i oljan :mad: vid undersökningar krälandes under bilen konstaterades att ett vevlager skurit.

Idag är motorn på plats med med ny vev, nya stakar, nya lager osv och för fem minuter sen provstartad och allt låter bra!!! :racesmile: även om allt som låter nu verkar misstänkt. :515:

Link to comment
Share on other sites

huga, de va ingen solskenshistoria.. hoppas att allt lirar som de skall nu då.. :) ( oroa dig inte för alla ljud å paranoida tankar, de går över när du fått några väl fungerande mil under bältet.. :D )

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...