Jump to content

Skuttle plåt


Biiren

Recommended Posts

Dzuz är ett alternativ finns säkert fler varianter. Kolla i lite byggtrådar så kan du säkert se eller ana olika varianter.

Men riktigt hur du menar med "bakkant" är jag lite oklar på. Menar du scuttelns bakkant dvs framåt i bilens längdriktning eller menar du scutteln bakåt i bilens längdriktning dvs där närmast cockpit. För mig är det egalt jag har M6 skruv i båda ändar på scuttlen, MEd Dzuz kan det kanske vara olika i den reella fram- eller bakkanten.

Link to comment
Share on other sites

Vare sig borrat eller pinnbult. Mina M6 håller scuttlen i bilens längdriktning inte i tvärsriktningen. Jag har svetsat ett par öron på scuttle och på längsgående ramrören. Blir mer flexibelt och minns jag rätt har jag 8mm hål för justermån. Scuttlen går ner utanpå längsgående ramrören och styr på dessa tillräckligt bra. Skruvarnas jobb är att hålla fast scuttlen. Om jag skulle ha en fästvariant på tvärsgående ramrör så är det jobb mer inpassning dvs krångligare på min bil. Motorhuven sedan är skruvad med M5 i den plåt den ligger på mot scuttlen samt mot noskonen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...