Jump to content

GTD40

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Jesper Gunnarsson
  • Ort
    Värnamo
  • Locost-status
    Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jag har köpt Jenveys spjällhus för ett tag sedan. Eightstack/Borla ser ju också fina ut. Håller på att mecka med slangar och kopplingar nu. Hur har ni gjort med returen från insprutningen? Två tankar som inte är sammanbundna sätter ju lite myror i huvudet på en. Har ni retur till en tank eller till båda med någon styrning så att det går tillbaka till den tank som används, för att inte överfylla den som inte används? Eller har ni kunnat lägga ett rör mellan tankarna? Anledningarna till att jag vill ha insprutning istället för weber är bla att jag vill slippa problem med bränsleförbrukning (2,5-3 liter nu, troligtvis pga för stora lågfartsmunstycken), kallstarter (körs den inte varm går den inte på alla cylindrar nästa gång), brandrisken (bensin som skvätter upp ur trattarna och ned på grenrören) mm.
  2. Ok, då är jag med 😊
  3. Ja, man får inte dra igång för mycket på en gång 😊
  4. Då kommer du inte använda burken från Holley sniper man sätter på insuget? Det skall ju vara väldigt smidigt att köra igång ett sniper annars, men jag vet inte hur mycket inställningsmöjligheter det finns för de som inte gillar de färdiga mapparna.
  5. Vet du någon som kör med det? Har lite fördomar om att handla på Aliexpress. Fajs finns ju att köpa i Sverige. Skall vara ganska bra grejor också (men de ser inte ut som weber de heller). Speeduino hade jag inte hört talas om innan.
  6. Finns det någon som kör med insprutning i sin GT40? Jag har weberförgasare idag men är sugen på insprutning istället. Helst då med weberliknande arrangemang. Det finns ju Jenvey som ser väldigt likt ut, men det är ju svettigt mycket pengar. Någon som har weberliknande insprutning eller känner till någon som har? Finns det återförsäljare för Jenvey i Sverige? Någon bra firma i södra Sverige som kan montera dit allt och köra igång det? Maxx ecu EFI verkar ju lovordat, men Holleys kanske är smidigare?
  7. Om man haft bort axlarna och sätter dit dem igen skall man tänka på att sätta dem på samma sida som de satt på förut. Annars kommer den vridande belastningen på axeln att ändra riktning och det kan göra att axeln ryker.
×
×
  • Create New...