Jump to content

Roy

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Roy Josefsson
  • Ort
    Hökerum
  • Locost-status
    Förbereder locost-bygge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hej Vilken variant av chassi är du ute efter, finns 2st varianter ute som jag hittat ritningar på.
  2. Efter lite fundering så blir det nog att kapa till ett chassi själv, har börjat rita upp det nu
  3. Fick svar från GT-Forte nu och han verkar vara medveten om att de "standard" materialet han har i sina chassin inte är OK för Svenskt bruk. Fick en lång utläggning om att han måste beställa materialet ifrån Tyskland då det ska vara EN235, och 2mm tjockt. samt en kopia på ursprungs certifikat från en sådan leverans. Kanske ska ge honom en chans ändå. @swedishGT40 såg att du ritat upp en del i inventor, kör själv CATIA eller Autocad, skulle det finnas möjlighet att ta del av en STP fil eller liknande ?
  4. Jag får nog tänka om vad det gäller GT-Forte, tack för all info. Darren har fortfarande inte svarat angående ingående material Om man beställer ifrån SGT ska man försöka få den olackad för SFRO's skull? Hur har ni andra gjort som beställt färdiga chassin?
  5. Ok, kanske är därför han inte svarar på mina frågor om stål kvalite 🙂, finns det några andra alternativa leverantörer till ett flatpack, eller är ett färdigt chassi från tornadosportscars ett bättre alternativ? Tackar för upplysningen.
  6. Jo jag har sett en del kommentarer om de flesta tillverkare, har haft en bra kommunikation med dem hittils, de har inte hela kittet i lager, men de har chassit så jag tänkte börja med det , inte alla leverantörer som säljer flatpacks dock.
  7. Hej Är väldigt nära att beställa ett flatpack chassi från GT-forte, vad behöver man ha med för intyg om material osv. för att inte få problem med besiktningen senare. Kan göra hårdhetsmätningar m.m. på jobbet om det skulle behövas.
×
×
  • Create New...