Jump to content

^MeTaNoLiC^_gt40

Forumdeltagare
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

    Never

Reputation

0 Neutral
  1. är det bara för mig som postimage.org inte funkar eller? kan inte se en enda bild längre men alla andra verkar ju kunna det edit: detta gällar ALLA forum, inte bara detta..
  2. Wiberg87 wrote: ^MeTaNoLiC^ wrote: och när du ändå håller på kan du kolla om det finns nån automatlåda avsedd för framhjulsdrift som passar samma motor 😉 (för V8-audis fanns väl bara med quattro?) Hittat nån låda än? Annars är ju denna från samma motor som min 01E låda är ifrån 🙂 http://www.bildelsbasen.se/69-W384809.html Mvh Timmy nepp.. funderar lite på om en VR6-motor passar rakt på en audi-låda.. hmm.. (ska inte sitta i en GT40, men likväl en mittmotorbil byggd på liknande vis) edit: finns en adapterplatta inom vag-koncernen med art.nr. 022103551А som gör att ovanstående passar..
  3. Anonymous wrote: ^MeTaNoLiC^ wrote: och när du ändå håller på kan du kolla om det finns nån automatlåda avsedd för framhjulsdrift som passar samma motor 😉 (för V8-audis fanns väl bara med quattro?) http://www.elektro.com/~audi/01E/ind2.html enligt den listan så finn det en framhjulsdriven låda från A8 med endat FWD, om det är manuell eller auto vet ja dock inte. 01E 300 044 L, 6 Spd, CYB - for A8 (1998), NON QUATTRO (18'e ovanifrån i listan) efter lite googling verkar det vara en manuell låda
  4. och när du ändå håller på kan du kolla om det finns nån automatlåda avsedd för framhjulsdrift som passar samma motor 😉 (för V8-audis fanns väl bara med quattro?)
  5. kul att se ett motorbygge med lite egna idéer 🙂 täckplåtarna på ventilkåporna får det bara att se lite mer hitech ut så dom tycker jag inte du ska vara ledsen över..
  6. är det bara en elmotor som drar i ett par wirar? kan väl byggas själv av valfri torkarmotor eller dylikt i så fall..
×
×
  • Create New...