Jump to content

Noshest

Forumdeltagare
  • Posts

    125
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Noshest last won the day on December 13 2018

Noshest had the most liked content!

Reputation

25 Excellent

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Lars
  • Ort
    Sollentuna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Så, då är allt borta, hoppa ni får mycket glädje av prylarna. 👍
  2. Cool, bara komma över och hämta, eller om du låter Vedde vara budbil.
  3. Finns väska/rulle för sufflett om man kör med det, att fästas på störtbågen, kan nog funka till en bazzoka också, eller liknande. Ett sätt att få med sig partnern i bilen kanske? fyll den med picknick prylar: filt, korvar, lämplig dryck, baguette.
  4. För konnässören finns camber och toe verktyg = 600 kr Skruvar man VAG, finns kam verktyg = 100 kr Hallgivare finns också, plus fästen för feta bränslepumpar
  5. 1000 kr för rubbet är det, extra bra pris för locostbyggare 😀
  6. Hej, säljer en massa prylar som blivit över. Paketpris 1000 kr för allt, endast hämtning i Stockholm. 2 st. 55A generatorer, en Denso i nyskick Wilwood tryckmätare och en bromscylinder Bromsvåg Silikonslang och alu rör till laddluftskylare En tredjedels typ 9 växellåda (ej på bild) Blinkers spak (old school) Fästen till säkerhetsbälten 2 spjällhus, modell större, en tätad med oringar för bra turbotryck Batterilåda mm mm.
  7. En påse Gott-och-blandat, reservdelar till en typ 9 växellåda, i princip allt utom huvudaxel, frontstrut, växelmekanism, backdrev, synchroringar, bakre alu låda. Allt i bra skick, en del helt nytt så som packboxar. Bara det på bilden följer med, bud på "påsen" som vill till samma hem.
  8. Inte locost tyvärr 😁
  9. L 359 B 175 H max 121
  10. Ja Japp, i princip bara körda till kyrkan på söndagar 🙂 de är tom lackade så man slipper den tråkiga rosten Du är välkommen till Sollentuna
  11. Ok, försöker hitta någon lämplig kartong, återkommer om fraktkostnad
  12. Nu när bilen är såld, en intressekoll om någon har behov av ett släp som är byggt för en Seven. Som synes på bilden dubbla axlar, nya alu fälgar och nya sommardäck, nya gasfjädrar, tipp, ramper på bakläm. Det som inte syns på bilderna, alu fälgar med dubbdäck, WARN winsch, GEL batteri, en massa surrningsöglor, fästband till fälgar. REKO 1300, Totalvikt 1300 kg, får lasta 820 kg. PMa mig vid intresse.
  13. Lite mer prylar Westfield grill 300 kr SÅLD Tröskelskydd/Sills 300 kr
  14. Dags för mig att tacka för den här tiden, bilen är såld och skruvandet är pausat för en tid framöver. Gillar man att skruva (med allt) är nog LocostSweden bästa stället och kunskapskälllan. Den nya ägaren kanske dyker upp här. Kommer sälja av det Seven relaterat som finns kvar i garaget. Vad man än kör framöver blir det garanterat inte lika galet som Westfield. Ha det bäst!
×
×
  • Create New...