Jump to content

extrem

Forumdeltagare
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by extrem

  1. då ska vi se! hur e klumpen från en bmw m30?? och m40 lådan från bmw i detta bygge? tar i mot tips... kanske ni tycker det är bättre med en hel bakaxel? det ska va en styv å stadig rackare!!
  2. hej på er! är ny gammal här typ... har nu lyckats få tag i byggplats i början av februari 2010... i och med att jag tidigare är saab nörd så är det en sådan motor jag ska ha då jag lätt kan fixa med den själv! 2,0 turbo med steg 1 bör ju räcka långt eller? men vilken sjua ska man bygga?? finns ju en hel del kitt å välja bland.... och nu när motor valet är gjort kanske ni kan hjälpa mig med vilket kitt som passar bäst för mig! effeckten kommer va mellan 200-300hk troligast ca:200-250.. om man kan hålla sig. och själv klart blir det med orginal fläckt vid bilprovningens koll. mvh johan
  3. jag är ju novis på detta men jag ska ha r! i mitt bygge med!! hur ser drivlinan ut på ett sådant bygge?? hur löser man det??
  4. tror inte det blir samma ofjädrad vikt då du lägger till en bra bit stag. men som du säger så spelar det nog inte någon roll på en tegelsten!! och ofjädrad vikt är väl mäst på driv hjulen då man vill ha minimum slitage på drivlinan eller har jag fel?? spindlarna lär ju palla bra mycket mer på denna typ av bil än när dom sitter på sin original bil...
  5. ok? måste ändå va bättre att ha dom mellan övre stagen liggande där man kan optimera slag längden på samma sätt men har kvar luft flödet till motor och kyl m,m tror dock att orginal monteringen är den bästa med tanke på vickt.
  6. ok! förlåt min novis fråga!! men vad är det för fördel med att montera på detta vis??? jag kan bara se nackt delar med det?? luftflödet blir ju sämre till motor och kyl m,m är det inte bättre att montera dom liggand mellan övre stagen??
  7. såg att det va en gammal tråd men sitter ju och läser igenom forumet inför kommande bygg start.... har även jag använt mig av biltema bockaren med super resultat men jag fyller röret med bläster-sand och packar det rätt hårt sedan värmer jag lite! på detta sätt får man grymma böjar utan att röret imploderar! mitt första inläg här... hoppas det hjälper någon.
×
×
  • Create New...