Jump to content

xstream

Forumdeltagare
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xstream

  1. har 4 st Toyota Celica/Supra alu fälgar med däck att sälja Fälgarna är 14" och 7" breda. ET ligget på 8mm sitter helt nya 185/55-14 däck på, inte körda med. Fälgarna sitter på celica/supra modell MA61 orginal. fälgarna är i bara skick, små kantstötningar finns, men inget stort, två är polerade och två är påbörjade. Pris 2000:-
  2. har 4st nya(i kartong) 8X18" ACE Diva fälgar att sälja eller byta mot mindre fälgar i samma bultmönster. Fälgarna har inga däck, och har bultmönster 5/100 och ET 35 passar på flertalet bilar, men e lite för stora för mig. Skickas mot frakt kostnad. Pris:2200 eller byte.
  3. Tänkte kolla intresset på min NISSAN S15 motor(SR20DE). Den är från en -99 s15 s-spec, alltså utan turbo. Orginal 165Hk + att de sitter ett extraktorgrenrör på nu.Mmoton har gått 14000 mil. motorn kommer med växellåda, främmre kardan, kabelhärva för motor med insprutnings box generator,servopump alltså komplett fungerande drivlina Motorn har alu block och topp, låg vikt och prefa för ett locostbygge. Lätt att turbokonvertera om man skulle vilja då delar från turbo motorn passar rakt av. Detta är endast en intresse koll i första skede för att se om någon är intresserad. pm eller mobilen 0703573911 är sällan inne på forumet. motorn finns i skara
  4. Hej. har en differential till en octavia rs som jag har liggandes, som tänktes ha som bakaxel när man hade mc motor tankar i huvet. den är alltså urplockad ur en skrotad octavia rs växellåda och har kronhjul och drivaxel medbringare och de koniska lagren som är till själva diffen. så man kan alltså ta bort kronhjul och montera drev till mc motorn,bygga lagerbockar till diffen och bygga ngt slags hus till diffhuset. S har man en bra bakaxel till mc motorn. vad jag vet så är det ingen diffspärr i den, men den går trögt att vrida på medbringarna, så kanske är lite diffverkan innbyggd? bild kan ordnas och kan skickas, men den e ganska så tung. pris: bud finns i skara.
  5. Har du ngn bild så man kan se hur oljetråget ser ut på domma motorerna?
  6. Vad är de för typ av motor? hur star e en sådan och hur stor e motorn?
  7. Undrar om någon har koll på måtten på en SAAB kortmotor. längd totalt från anligg mot v-låda till yttre delen på remskiva bredd inkl insug tex från ng900 och över till grenrör (turbo) Höjd totalt inkl nedre del av oljetråg till ventilkåpa höjd från övre del(där avgasröret går) till ventilkåpa längd på (urgröpning) i oljetråd där avgasröret går till bakkant på motor vid svänghjul(alltså från sumpen till kanten där v-låda är monterad) tacksam för svar
  8. Har ryktesvägen hört att för att montera en golf mk1/2/3 motor för bakhjulsdrift, kan man montera växellåda/sprängkåpa från volvo D24 motorn som sitter i volvo 200/700/900 karossen. ngn som vet att detta går och har ev bilder eller uppgifter ang vad man ska köra med för svänghjul och startmotor osv, vill gärna ha detta bekräftat, då jag funderar på ett sånt alternativ till drivlina.
  9. Är i behov av 4 st 185/55/14 däck godkännda ska de vara oxå.
  10. Har en förgasarbrygga liggandes i garaget till ingen nytta, som jag tänkte sälja. de är mikuni flatside förgasare och vad jag minns så är dom nog 33mm i diameter. vet inte vad de kommer från för motor, men de har varit körda på bil innan av föregående ägare. bra skick bild kan ordnas vid intresse. kan skickas oxå vid förbetalning och frakt. pris: 1500? eller bra bud.
  11. Kan vara intressant, ska mäta lite på min bil bara.
  12. Byter gärna min Suzuki GSXR 1000 motor från 2001 4000mil 1mm tjockare toppackning för turboladdning. kabelhärva spjällhus ECU vatten/oljekyl luftburk osv osv. byter eller säljer pris 9000:- nytt pris vid snabb affär: 8500:- Nytt pris, sista försöket: 7900:- byte mot lätt motor och v-låda opel ford mm komplett med start gen och ecu grenrör osv pma vid intresse finns i skara
  13. är de samma "Splines" på adaptrarna på R1 och gsxr 1000 -01 så kan ju jag ev vara intresserad av att köpa din om du inte har andvändning för den. vad är det för kardanknut som passar på de adaptrarna?
  14. http://www.sprocket-adaptors.co.uk/ Är det någon som handlat där ifrån? har aldrig handlat i utlandet. hur verkar de med tull och moms? Hur vet man vad de kostar med allt inkl frakt? om man mailar de så vet de väl bara vad de vill ha i frakt +priset på delen, momsen och tullen kommer den efteråt eller?
  15. är det någon som vet om de finns någon tillverkare av Drev/kardan adapter till GSXR 1000 -01 klart man kan bygga själv, men finns de klart till en rimlig summa så e de ju bättre.
×
×
  • Create New...