Jump to content

Thoka

Forumdeltagare
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Thoka

  • Birthday 10/05/1965

Profile Information

  • Kön
    Kille
  • Plats
    Horn

Profile Fields

  • Namn
    Thomas Karlsson
  • Ort
    Horn
  • Locost-status
    Bygger locost

Recent Profile Visitors

3,674 profile views
  1. Hej! Nu har jag varit och reg besiktat bilen. Det blev blankt papper............. Dom hade mycket trevlig personal,nu väntar jag på regplåtar.
  2. Nej jag har ingen byggtråd på forumet, jag har byggt under 4 år på bilen med massor av bildeer med mycket spännande lösningar. Tack för svaret om besiktningen ska återkomma om hur det gick efter 19:e.
  3. Hej har bokat en tid i Växjö för regbesiktning av min locost. Är det någon som varit där och besiktat,"funkar det bra" vad har ni för erfarenheter där ifrån. Har dom våg på stationen?
  4. Diskbollar i dämparna, Luftfilterbox isolerad på insidan, orginal 940 luftfilerbox även den isolerad på insidan samt mycket isolering på utsidan. Isoleringen köpte jag på biltema.Största oljudet kommer från förgasarna ( 48:or).
  5. Nu är bullerprovet avklarat 80 db blev det. Pappren för ursprungskontrollen är skickade så nu är det bara att vänta på svar från transportstyrelsen......
  6. Då har jag några varianter att prova. Jag ska börja att isolera luftboxen+filterlådan i helgen.
  7. Hej! Jag har varit och kört bullerprov med mindre lyckat resultat 98db. Motorn är en "std B230" dubbla dellorto 48:or exraktor. Jag har ordnat ljudämparna monterat pipercrossbox vid förgasarna slang till en orginal 940 luftfilterbox lånat en db mätare och kört enligt sfro 93 db på förg sidan dom sitter under huven 96db på avgasrörsidan. Jag tror att ljudet kommer från förgasarna. Hur har ni gjort för att klara bullerprovet ska jag isolera filer box slang mm ? förslag motages.
  8. Är det någon som ska beställa ett sådant ark så så skulle jag villa hänga på, eller om någon har nått till salu behöver lyse Parkering signal b-pump.
  9. Hej! Är det någon som vet var man kan få tag i symboler för Lyse Park som ska sita på panelen har för mig att Roadsterbil hade sådana men dom finns väl inte kvar på marknaden.
  10. bredd 38cm läng 143c i nederkant är dom rundade.
  11. Lyse Sålda. Vilka mått vill du ha
  12. 2 st lysen fram kromade H4 hel/halv/parkering ej monterade pga felköp 600:- 2 st bakskärmar från Härdplastteknik ny pris 1600:- NU 1000:- Tel: 0706034029
  13. tack för svaret då vet jag hur jag ska räkna
  14. Hej vad får max effekten vara i motorn när bilen väger 650kg / finns det någon som har gjort någon "lathund".
×
×
  • Create New...