Jump to content

srylul

Forumdeltagare
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Samuel Rytterfelt
 • Ort
  Luleå
 • Locost-status
  Locost-intresserad
 1. Ebay Refund är snabba och sjysta, som vanligt.
 2. När säljaren blir utslängd brukar det inte finnas så mycket hopp... Knappast troligt att det är skickat? Jag har nu startat ett case och kan be Ebay att agera i ärendet 4/8...
 3. Jag har en större variant av tvåan eftersom priset var en faktor då... Funkar hyfsat i rondellracing (inte så många G som man tror) eftersom jag har extern pump som är monterad lägre än tanken. Som Gustaf säger så är vinklarna bara för att placera tanken, dom håller inte att volta med. Tankband brukar gå att köpa till. Tankgivaren är dålig, jag har bytt till en lodrät som har det elektriska på utsidan. Har aldrig varit bekväm med el inne i tanken. Tankstos för extern påfyllning var dock inte kul att montera på den, det är inte möjligt att gänga så det sitter i så tunt alu. Fyran var kanon, fast den blev ju nästan lika dyr som trean när man gjort alla tillval som visades på bilden?
 4. Man ju även vara riktigt Locost: Jag har köpt några såna här för att dimma de kombinerade broms/bak-ledlamporna och likadant fram till blinkers/positionsljus. Eftersom man får det man betalar för... Man kan byta ut potentiometern och använda en resistiv tempgivare istället. Eller bygga en massa extra lullull om man vill ha den mer avancerad. http://www.ebay.com/itm/DC-12V-8A-Light-Dimmer-Brightness-Control-For-Single-Color-LED-Strip-ED-/112094193701?epid=1154382591&hash=item1a1955a825:g:KWsAAOSwB09YQD-h
 5. Blir den här typen av lösning för enkel eller för billig? https://www.carbuildersolutions.com/uk/digital-fan-controller-thermostat Visserligen tål just den här produktens medföljande tempgivare inte vatten och kretsen klarar bara 4A i grundutförandet, men ingen här tycker väl att det är för jobbigt att modda saker?
 6. Om det bara är svepet du behöver och det kanske är en Saabmotor du ska använda, så kanske du kan kapa från en Saab-låda istället? Gissar att det finns många såna som bara skräpar i ett hörn av garaget?
 7. Egentligen har jag inte så bråttom, eftersom grabbens bil inte ska startas förrän till hösten. Och vill ha online-möjligheten åxå. Men svågern köpte en 9-5 Aero som tydligen är för klen... Har försökt få kontakt med JohnC, men han har antagligen semester. Ville helst ha Usb-varianten av Bdm, men kan kanske få en usb-serieport att funka. Du har PM.
 8. Alternativt kan jag tänka mej en UsbBDM, eftersom det verkar svårt att få tag i en Combiadapter.
 9. Nån som vill sälja en Combiadapter? Och skicka till Luleå? Alltså en sån som JohnC tillverkar, för att programmera Saab Ecu. Alternativt kan jag tänka mej en UsbBDM, eftersom det verkar svårt att få tag i en Combiadapter.
 10. Mätte naturligtvis inte som du ville... Men från första avsatsen, där packningen ligger, är det tre mm till bakre väggen.
 11. Jag har en 9000-låda från -05 liggande i garaget, sen motorn hamnat i en -73 Corolla. Visst får du gärna kolla själv! :)/> Men annars ger du mej instruktioner, så undersöker jag den i eftermiddag.
×
×
 • Create New...