Jump to content

Johan Iwdal

Forumdeltagare
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Johan Iwdal last won the day on November 6 2020

Johan Iwdal had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Johan Iwdal

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Johan Iwdal
 • Ort
  Kungsbacka
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Påsklov är vad man behöver för att komma framåt..... 😁 Förstärkningarna är på plats och hjulupphängningen monterad. Undre bärarmar fram tillverkade. Målet var att ha ett rullande chassi förra helgen men började jobba med bromsarna istället. Men denna veckan kommer den stå på hjul. Växellådan har gåtts igenom och fått en diffbroms och förstärkt gavel monterad. Ska lackas om ca: 2 veckor om Magnus får en lucka. Motorn är inkörd i bänk och skall provmonteras om ca:3 veckor.
 2. Bygget går vidare...... Håller på och svetsar lite extra förstärkningar med inspiration från Artos chassi.
 3. Dags att göra lite förstärkningsarbete och anpassa ramen innan provmontering av upphängningar mm.
 4. Denna veckan blev det att mäta upp ramen och se om den behövde justeras i sträckbänken. Tycker nog att den var klart godkänd. Diffade 1.5mm på infästningar från sida till sida. Ingen skevhet.
 5. Äntligen fick jag loss delarna från hamnen. Otroligt rörigt med Brexit och hur man nu ska hantera inkommande gods från England. Delarna blev liggande 3 veckor innan allt pappersarbete och rätt underlag fanns framme för att kunna få hämta ut delarna. Förra helgen blev uppackning och inventering av vad som är köpt och vad som saknas.
 6. Förhoppningsvis denna veckan. Har legat i hamnen sedan förra tisdagen men det har varit otroligt struligt med Brexit och alla nya regler kring det. Fraktbolaget själva visste inte hur de skulle göra.
 7. Liten uppdatering: blir kanske lite upprepning från andra trådar men men...... Har jobbat lite med växellådan i väntan på schassit som ligger och väntar i Göteborgs hamn. kortat lådan och flyttat in lagret och tätring. Borrat ny oljeplugg så det går att tömma oljan när den sitter upp och ner.
 8. Nu börjar det närma sig. Schassit och en massa delar är på väg över från England och kommer förhoppningsvis i veckan. I väntan på delar så har pysslet börjat med växellådan
 9. Jo det är sant. Dröjer nog några veckor....... 😁. men har några plåtar till Delorean som behöver behandlas och skulle vilja hitta en bra kontakt häromkring
 10. Någon här på forumet som har tips på vart man kan lämna in aluminium plåtarna för natureloxering för ett bra pris?
 11. Någon i gruppen som kör med flytande bromsar?
 12. Någon här som vet vad SFRO säger om wheel spinners vid besiktningen, är det ok? Kommer bygga bilen så nära Gulf style jag kan och Tornado har "rätt" wheel spinners men frågan är om det är samma storlek på hub (navet) på Tornado och Southern GT? Någon med resp. kit som skulle kunna kontrollmäta.
 13. Då var det dags att börja ta tag i projektet igen. Är det någon här som har programerbart säkringslöst elsystem? Vad kör ni för bränslepumpar och filter. Motorn (347)kommer med förgasare som jag tänkte köra med tills bilen är besiktigad och klar men kommer byta ut det mot insprutning.
 14. Hej alla. Väntar fortfarande på chassi som kommer i slutet av året om inte Covid-19 regler vill annat. I väntan så jagar jag massa delar till bygget så det finns redo när jag väl drar igång. Slänger ut en förfrågan om vad ni övriga medlemmar kan tänkas ha för delar över som kan vara till salu som inte blev använda innan jag köper nytt. Kan vara vad som helst, el , broms, chassi, bränsle mm. Framruta är löst
 15. Ni som har valt Corsa C med servo, har ni justerbar eller stel axel? Är det något mer på justerbar som gör att den bygger mer. Svårt att se på bilder.
×
×
 • Create New...