Jump to content

Niclas Samuelsson

Forumdeltagare
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Niclas Samuelsson
  • Ort
    Oxelösund
  • Locost-status
    Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bilder på stål uppright från Mick !
  2. Hej ! 900:- . Jag har svänghjul och pilotlagerhållare om du intresserad! Du behöver dock köpa till startkransen.Den kostar ca 1000:- hos Utzon/Porsche delar. Pris för svänghjul 2500:- Bra att veta om svänghjulet är att den är tänkt för internt balanserad vev -alltså "nollbalansering"
  3. Stiligt värre !!! Ordern på g från Mick.....borde få en leverans om ca 6 veckor. Vi hörs !!!
  4. Så här kan det bli med G50 lådan , hyfsade drivaxelvinklar! Hoppas du slår till - kul med en bil till från Mick SGT . Välkommen på besök om du har vägarna förbi !!!
  5. Kanonsnyggt!!! Lycka till med mappningen!
  6. Tänkte inte klippa till plåten i förväg , gör rutorna lite för stora och sedan slipa i bandslipen tills dom passar. Funkar kanon med bandslip- grovt papper 60 korn o lågt tryck så att det inte plasten blir varm !
  7. Ljuddämpar insatser från Bad Ass Parts....
  8. Formarna till sidorutor färdiga ! 3 timmars dragning i Engelskthjul.
  9. ingvar wrote: Och finns dom kvar? Japp !!! 650:-
  10. Huvlåsmek ! Har moddat huvöppnaren med tryckstång istället för wire
  11. r-2 wrote: Nicke wrote: ....vä "tröskel låda"..... Om det är det enda grova felet får det anses helt ok, i.a.f. om man jämför med det som börjar på G och slutar på X 🙄 Haha -så sant!!!
  12. Inte lika bra med vä "tröskel låda".....saknas ca 15mm på längden. Tydligen ett vanligt fel som jag sett på andra bilar från samma gjutform !
  13. r-2 wrote: Polykarbonat innehåller fukt som gör att det vill koka. Jag har inte provat själv men läste någonstans att man ska höja tempen långsamt. Hur långsamt? Ingen aning egentligen men gissar att man vill få ur fukten. Det är enklare med plexiglas (Acrylglas) som är lite mer reptåligt men spricker lättare. Mitt första inlägg här på forumet, förhoppningsvis kommer en byggtråd såsmåningom 🙂 Plasten från Southern verkar fö. väldigt fin på bilderna! Man kanske ska satsa på det? Fortsätt posta med fina närbilder på dina fina prylar Jo det stämmer det där med fukten.....ska testa att värma upp plasten i samma steg som ugnen blir varm . Plasten är riktigt fint gjuten och passformen förvånande bra , såklart att det är loads med riktjobb men gelcoaten är tjock så det finns mkt matriell att arbeta med.
  14. Säljes: adapter med termostat o anslutningar för oljekyl.Passar fler modeller. Tel:0706848090
  15. Säljes:Liten startmortor passar till Ford Sb
×
×
  • Create New...