Jump to content

Amoz

Forumdeltagare
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Amoz

 1. Hoppas jag inte missledde dig, återkom gärna med rapport om den funka :) Snygg V4 =) Såg endast 1 Caterham 7 i Kvarntorp i helgen, men missade säkert många fordon. /J!
 2. Sigma finns hos XXL. Denna ser ut att klara minst 500mm, men jag har inte testat: http://www.xxl.se/cykel/traningselektronik/cykeldatorer/bc-12-12-cykeldator-black/p/1090099_1_style Manual här: http://www.sigmasport.com/us_media/produkte/bikecomputer/topline_2012/usa_ba/bc1212/BC1212_BC1212STS_USA.pdf (Se sida 12.) Hoppas du hittar nåt som passar, denna klarar ju bara 199.8 km/h =) /J!
 3. Ja, minst 8 modeller :hypocrite: http://www.galatea.se/2011/10/three-towns-independent-brewers-arboga/ /J
 4. Hej och tack för senast :racesmile: För er som missade Årsmötet så kommer ett par bilder här: http://hem.passagen.se/amoz/LOCOST/ Upptäckte att jag missat några bilder, men nu ligger de uppe. På återseende. /Johannes
 5. När jag svetsade upp min tvålkopp, (Micra) så gick det åt väldigt mycket gas. Fick tipset att köpa en 10 liters tub istället, det kostade typ bara 100:- mer att fylla den. Kanske beror på återförsäljare förstås. Bara ett tips, om man svetsar mycket, så kostar kanske fyllningarna mer än om man köpt större tub. Mvh /Johannes
 6. Hehe, nej du får ju lägga dem bredvid varandra på köksbordet och ta nytt kort =) Fast sådär funkade ju också. Fått något gjort idag? /J!
 7. Nu får du lägga upp dem bredvid varandra. Vatten vs Laserskuret :) Många delar blir det..
 8. Bara jag :icon_oops:/> Köpte en renoverad motor nu i höstas, långmotor tillockmed. Skall sättas in i min 9000 -93. Hade man större plats skulle jag gärna ha ett par kompletta motorer i lager, fast växellådorna rasar oftare än motorerna tycker jag. /Johannes
 9. En såndär "borrmaskin" vill jag också ha :) Ser fint ut, bra jobbat. Mvh /Johannes
 10. Stort grattis på bröllopsdagen :) @-->---- Mvh /Johannes
 11. Amoz

  Ny läderratt

  Vänd ratten åt andra hållet ;) /Johannes
 12. Amoz

  Ismaskin

  Tack Calle. Letar donator, men det får väl bli min NG900 som bara står.. Tack Christer. Rolig historia, minne för livet förstås :) Kan meddela att vi i Fredags fick en Flicka, troligtvis inte en locost alltså.. (3695 g och 50 cm) Har för tillfället inget namn, men vi jobbar på saken :) Idag fick vi åka hem, så nu får man väl börja skissa på nåt häftigt åk till 3-årsdagen, typ =) Oj vad man kan fastna på roliga saker på youtube förresten.. /Johannes
 13. Amoz

  Ismaskin

  Sån kan jag nog bygga tills det är dags att köra, skall bara hem från BB först =)
 14. Har dessa träffar kommit igång 2012? Kanske dags för en Arbogatur.. /Johannes
 15. Cealm: Kan du inte stuva in grusvägen i bilen och komma över så kan vi prova på plats här? Jovisst, skall skyffla in den i Micran, så kan vi ju göra ett försök :) Låter som en trevlig uppfinning, kan man få se ett smygfoto?
 16. Vi har en grusväg på ca 200 meter, kan du komma förbi och skotta lite, utvärdera produkten i Örebro också? =) Har säkert kommit en cm idag..
 17. Motortips: http://www.blocket.se/orebro/Elmotor_till_Elbil_38554180.htm?ca=8&w=1 =)
 18. Sold to the gentleman with the car crushed by a tree.. =)
 19. Datorer, kamera, WII och annat stulet i helgen.. :(

  1. Matz

   Matz

   Usch va tråkigt :(

  2. Amoz

   Amoz

   Japp, tänk att folk inte kan skilja på mitt och ditt, och acceptera att huset är stängt, även om det går att ta sig in genom att bryta upp fönster.. Men men, det var väl dags att uppgradera sig.. :)

  3. Jonte

   Jonte

   Ähh fy fan vad tråkigt. 2 grannar i närheten har haft påhälsning, så vi funderar på någon larmtjänst.

 20. Grattis =) Kul och spännande läsning. /Johannes
 21. http://www.classicmotor.se/artiklar/artiklar/20100324/bygg-en-motortvatt-av-diskmaskinen/?page=1 =)
 22. Någon som har en dolly att låna ut, för transport av bil utan motor och växellåda från Linköping till Örebro?

×
×
 • Create New...