Jump to content

Marcus a

Forumdeltagare
 • Content Count

  1426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Marcus a

 1. Nu har jag hämtat bilen och den såg värre ut än vad jag kom ihåg.. Men det är bara att köra på, funktion för glans :-) Har under dagen iaf fått på en störtbur.. Övrigt som ska fixas är bland annat: Nytt avgassystem. Ny tank. Bygga om huv så den får att öppna nu när bågen sitter där. Nya bränsleledningar Se över övrigt ?
 2. Två stycken Cobrastolar enligt bild säljes men framförallt bytes mot något smalt racingstol med högre nacke och som passa i en standard ram... Inte nya men knappt använda och i bra skick!
 3. Ja det hoppas jag att jag hinner med! Måste bara få hem bilen, men det verkar dom om det kan ta dryga månaden innan den kommer fram... Står på långtidsförvaring och det är många bilar framför :-)
 4. Sådär ungefär 10 år senare... Bilen vart besiktigad och klar! Har använts flitigt. Har nog kört sammanlagt, utan att överdriva 20 mil med bilen :-) Men nu är planen att hämta bilen, fixa laddningen som aldrig riktigt funkade, svetsa på helbur och börja använda bilen. Det är nog en något försenad 30 årskris :-) Återkommer när den är hemma...
 5. Jo det har jag också förstått, vilka :)?
 6. Hej, Efter ett uppehåll på 4 år (husbygge m.m. har kommit i mellan) så har jag fått för mej att bygga klart bilen innan vintern. Har i stort sett bara registreringsbesiktningen kvar så åkte iväg till bilprovningen 29 oktober för att testa :). Det gick som förväntat. Lite åsikter och lamporna placering men annars så gick det bra, krävs ju dock en ombesiktning men det var så roligt att få köra bilen till och ifrån bilprovningen så det gör jag så gärna. Men till ett av mina problemet. Traktor lysen är inte godkända.. ”Huvudstrålkastare, uppfyller inte föreskrivna krav. Märkning, ljusbild.
 7. Någons dom vet vart man kan få tag i samma typ av glasfiber men i typ 150g/m2 ist. Dom hade tydligen bara kolfiber "look a like:en" i 300g väv, vilket är för groft för mej. :( :)
 8. Trygghansa verkar ju vara ett bra alternativ... Var det bara att ringa eller? Visst ska jag komma förbi... Har under dagen kommit fram till jag ska åka och besiktiga så fort som möjligt :) Så någon tur blir det innan vinter, har iofs vinterdäck som passar också :)
 9. Hallo... Eftersom jag har varit och gjort mitt bullerprov idag och börjar känna att jag närmar mej en besiktining så har jag börjar spåna på nytt bygge :) Man kan ju försöka börja lite småt :) Har hört att det ska finnas glasfiber som är svart och ser ut som kolfiber. allså ingen matta utan glasfiberväv. Kolfiber är inte att tänka på, det skulle spräcka budgeten innan jag ens har börjat!!! Viktskillnaden är tydligen minimal. Någon som vet vad jag menar? och vart man får tag i det? Marcus
 10. Det är väl säkrast att höra med dom när man ringer och bokar tid. Men det blir nog eventuelt inte förens till våren... Har precis börjat att studera så pengarna räcker inte långt, :) Fast det skulle iofs vara skönt att ha det gjort!
 11. Har idag gjort klart bilen för regbes. Klarade idag på bulerprovet ( 74 db)... :notworthy: Nu till frågan, Får jag åka till bilprovning och göra regbesiktningn med bilen el måste jag trejla dit den? å vad kostar det? Har för mej att Marlon på Sfro sa så, men tycker det låter så konstigt :)
 12. Är det någon som är intresserad om jag sänker priset med en 500 hundring ?
 13. Hej alla.. Jag har en Esab 160amp tigsvets som jag skulle vilja sälja. Det är en trefasare med hf tändning m.m. slang pkt för pinne följer också med. En riktigt fin svets som funkar kannon. Är det någon som är intresserad? Priset ligger på 7500:- Ingen regulator eller tub följer med. Kan tänka mej byta mot en stadig svarv eller ac/dc tig. Svetsen finns i Uppsala. Marcus (0739-204513)
 14. Tur att man tänker på allt :prop: :) hur gör man för att ladda upp en hmtl fil här på forumet? " Upload failed. You are not permitted to upload this type of file" står det.
 15. Hittade den här annonsen när jag va inne på blocket och kolla under "verktyg och maskiner" http://www.blocket.se/vi/13288919.htm?ca=10_s :)
 16. Lägger den på lager så länge :)
 17. Får bli den här motorn fast det är föragasare. Vet ju inte ens vad jag ska göra med den :)
 18. Vad finns det för plus och minus på förgasar kontra insprut på dom här motorerna?
 19. Det var tydligen en -99 någon stan mellan 2000- 2500mil har den gått. Så gott som komplett förutom avgassytem (grenrör fanns) och mätarna. Är det fortfarande ett hyfsat köp??
 20. Ja var allså inte krångligar än så:) Ska kolla hur passa komplett den är. Men det verkar inte behövas fattas mycket grejor för att det ska bli dyrt.
×
×
 • Create New...