Jump to content

Gustaf Ridderstolpe

Forumdeltagare
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Gustaf Ridderstolpe

  1. 4 timmar sedan, Mildseven sade:

    Jasså?

    jag hade ingen

    Hej Per

    Det ursprungliga kravet från TS var att fordonet skulle ha kat mm för att smutsa ner så lite som möjligt. Av någon anledning har det kravet försvunnit från de senaste 20kWs bilarna som jag har bes. Vi inom SFRO har inga problem med det eftersom vi vet hur få mil man åker med sitt fordon.

    Vi är inga bromsklossar för byggarna men vi måste hålla oss till regelverket för att få fortsätta hjälpa er. 

    Ofta skulle man vilja slira och tämja lite på bla effekten men tyvärr så gör vi inte det.

    Mvh Gustaf Ridderstolpe

  2. 6 timmar sedan, martin_ts sade:

    Jag ringde transportstyrelsen idag för att försöka skynda på dom. Det visade sig att dom har väntetid på ca 3mån. Så är det fler som vill ha dispensen i sommar så är det dags att ansöka 🙂

    Jag var tyvärr tvungen att vända mig till TESTA för att få det gjort. Jag har nu ledsnat på att kontakta min besiktningsman på SFRO. Var hos Sfro i höstas för besiktning men det blev inte utfört. Blir meddelad på plats att buller ändå inte skulle hinnas med så sent på året. Så endast en snabb bedömning på motorbytet gjordes och tiden bokades om. Hade tid 4/5 för ny besiktning. Men Sfro ställde in den tiden utan att meddela mig. Stog tydligen nått på hemsidan, är inte inne där varje dag. På telefon kunde han inte ge mig ett vettigt svar när dom kunde hjälpa mig med varken besiktning eller bullerprov pga Corona. Skype eller besiktning via telefon var inget alternativ. Måste vänta till stamimmuniteten för covid 19 erhålles fick jag höra. 

    Jag ringde Lars inge på TESTA han kom  hem till mig 3dagar efter jag ringde honom och utförde både besiktning och bullerprov vid samma tillfälle. Han kunde hantera Corona problematiken på ett bra sätt.

    Gillar att man ser ett värde i att hålla bra kundservice även om man jobbar ideellt. Sen får vi väl se i dispensen om TESTAs intyg väger lika tungt som SFRO 

    /Martin

    Hej Martin.

    Så som ordförande i SFRO ber jag dig om ursäkt för vår nonchalans.

    Vi har gått ut med riktlinjer till våra bes män hur de ska hantera kunder i Corona tider.

    Tydligen har något brustit i kommunikationen,

    Jag sulle uppskatta om du  kontaktar mig på 070-4274356 så får vi pratas vid,

    Med vänliga hälsningar Gustaf Ridderstolpe

    • Like 2
×
×
  • Create New...