Jump to content

Cyberdennis

Forumdeltagare
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cyberdennis

  1. Om jag inte kommer ihåg fel så var det någon kille i Bilsport på 80-talet som byggde hela elnätet i bilen med samma färg på kablaget. Sedan hade han uppmärkningar i varje ände på kablaget för att veta vad som gick vart. Kan det ha varit Odlon med hans Volvo Amazoner?

  2. 22 minuter sedan, therealpinto sade:

    Jag misstänkte att något tar emot under. Det kan ju gå att forma om stolarna också...

    En sak till att ha koll på är om fästet för bältet kommer för långt fram när man flyttar upp det, om stolpen lutar så mycket framåt som den ser ut att göra. Det blir en kompromiss av allt!

    Ett alternativ som jag sett på en A-Ford Tudor jag besiktade var att ha övre fästet i en "arm" som var fäst i takbalken. Jag tror den kom från någon Mercedes Coupé eller om det var nåt amerikanskt. Den typen av lösning ger mer frihet i placeringen men då får man ju lite grejer som hamnar i sidorutan och syns också.

    Gustaf

    Den typen av bältesinfästningar finns ju även i baksäten på VW Transporter, Multivan, Caraveller. Om man vill leta annat än Mercedes 🙂 Säkert även andra bussvarianter av skåpbilar.

    http://www.yorkshirevanbreakers.co.uk/shop/product/vw-transporter-t4-caravelle-rear-triple-folding-passenger-seat-1997---2003-8130560.html

    • Like 1
×
×
  • Create New...