Jump to content

Jespervejby

Forumdeltagare
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jespervejby last won the day on July 10 2018

Jespervejby had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Jesper Johansson
 • Ort
  Vejbystrand
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan ev komma över Yokohama A048 men de verkar vara tillverkade 06. Inte mycket använda, dock... Vågar man ge sig på det eller är de för gamla?
 2. Någon som har 4 bra "sjuadäck" liggande? Inga rena r-däck då jag mest kör gata.
 3. Hej Christoffer, precis så tänker jag med, kanske utan expansionskärlet men i övrigt samma. Vilket anslutning satte du i insuget? typ av gänga osv.? I mitt fall är den även pluggad i underkant, vågar inte lossa på den för då läcker det väl ut kan jag tro...
 4. Bra och fina förklaringar @guldgroda , supertack. Tack även @tpau & @therealpinto för input, 🥳 Ingen som råkar veta vilken anslutning man skall använda i insuget för kylvattenevakueringen?
 5. Hmmm @tpau, det kanske är klokt att låta överskottet ta vägen nånstans. Men kopplar du bara "övertrycket" genom den transparenta slangen till kärlet? Drar systemet själv tillbaka vattnet sen då?
 6. Har en Pinto med dcoe webrar där kylvattenuttaget (till värmepaketet?) på insuget är pluggat, likaså lilla anslutningen på vattenpumpen. Har inget expansionskärl... Krypande känsla att det inte är riktigt OK.....😨 Någon som kan hjälpa mig med hur det bör vara och vilka grejer jag behöver? Tack/Jesper
 7. Ingen som vet var den kommer ifrån?
 8. Hej, jag satte i denna med gott resultat, får ju tillbaka spaken lite utan för mycket meck, kanske kan funka för dig? Fin kvalitet tyckte jag iaf😎 Då jag hade original tidigare fick jag shortshift på köpet. Går inte att jämföra, vilken skillnad. Bytte även sadeln.. https://parts.westfield-sportscars.co.uk/index.php?route=product/product&product_id=251 lycka till och gott nytt år
 9. Halloj, kan någon tala om vilken kam detta är, sitter på en 2liters pinto? Kan va kul och veta... /Jesper
 10. Coolt Gustaf, hojta till när du fått igång den. Ska du koppla vacuumet? Hur gör du i så fall? /Jesper
 11. Hej Gustaf, bra info supertack. Hur mycket vacuum skall fördelaren ha? Tänker att det måste väl påverka fördelaren och tändkurvan olika beroende på hur mycket vacuum man har, eller?
 12. Har Du tips på grejer som funkar?vad skall köpas och hur skall det kopplas ? tack på förhand👍
 13. Hej, skulle vilja koppla in vacuumet igen, kan jag få tips på hur det skall göras när det ser ut såhär? Trevlig helg!
×
×
 • Create New...